22

toti

преди 1 година

Човека му е писнало от дърти бабички и явно някоя си хрътка се е оплакала.....що да не измъкне някои лел,като няма кво повече да смъкне...

21

Алекс

преди 1 година

Пак някоя изветрела лелка се е сетила за случка отпреди 30год.Вече не и обръщат внимание и се чуди какво да прави.

20

баааа го

преди 1 година

Брех......и селския бик е тоз!

19

Анонимен

преди 1 година

Поредната пишман певица, на която са и свършили кинтите!Сядам и почвам да мисля преди 20-тина години дали не ме е задявал някой, който в момента е добре финансово.Що пък да се напъвам да работя, ако мога да изпльоскам един "сексуален тормоз" пред медиите и после да търся обезщететние :)Маса известни бяха оклеветени и оплюти неоснователно, защото или си търсиш правата веднага, или просто си получил облагите и си мълчиш. Но щом закона го позволява, ще има желаещи да се възползват...

18

Анонимен

преди 1 година

Тези неща, когато не са сексуален тормоз, се случват спонтанно. И двамата го искат и им е приятно, никой не се дърпа и никой не се налага да обяснява какво ми се иска. Стигнало ли се е дотам единият с обяснения да искя от другия, значи няма взаимно желание, няма спонтанност. Тормоз си е.

17

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми коментиращи, незапознати с взаимоотношенията мъж-жена, Вие как бихте се почувствали, ако жени, които не са никак сексуално привлекателни за Вас, но са по-висшестоящи служебно от Вас, под път и над път настоятелно Ви молят да им бъркате в задните джобове на дънките. Ами какво толкова. Искат им се на жените, карат Вас да го направите. Нищо работа. Пък Вие се обяснявайте да отказвате. И да не вземете да се оплаквате, че Ви е неприятно. Ще се справяте някак и ще мълчите!

16

Анонимен

преди 1 година

Никой няма право да му държи сметка на Доминго, в крайна сметка то решава как да се държи!

15

Анонимен

преди 1 година

Той си е от по- старото поколение и такива закачки сякаш бяха ок миналия век. Сега внушават на жените, че са равнопоставени, да се борят с мъжете, да доминират и прочие неприсъщи неща за нежния пол. Докъде ще доведе това вече се вижда, но и за мъжете ще има бонус- вече не е така решаващо да са лидери и да изкарват парите. Този стрес все повече отива при жените.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз за това не правя секс с жена ми. Ще вземе да ме обвини в нещо.

13

Отегчен

преди 1 година

Ако си поискаш е сексуален тормоз, ако ли не си гей. ОткАЧена работа. Ако някоя си поиска директно и казвам, че ми е малък, трудно става, а като стане свършвам бързо няма смисъл да в лигавя само.

12

I v

преди 1 година

Pedofiliq sedqnkata stuska4a na race 78

11

Анонимен

преди 1 година

Доминго е на 81 години, бе! Роден е през 1941. Разследвали го 3 години. Представям си някакви кукувици със старческа деменция за "свидетели"- "Той със сигурност преди 60 години ме щипна отзад, ама май беше чернокож тогава."

10

Анонимен

преди 1 година

Ей, погалил там една добра жена в асансьора и тя сега иска милион. Ега ти и сп.........ядките.

9

Клюкар

преди 1 година

Е, аз мисля, че това е станало преди 37 години, някъде в Италия през 1985 г. И вероятно никой не си спомня този случай, а сега певицата се е пристига съвсем случайно и решила да вземе някое евро.

8

SS

преди 1 година

С пръстчето ли ги тормози ...

7

Ром"с

преди 1 година

Да има давност този "сексулен тормоз" 1 година,"жертвата" ще има време да се опрпави от голямата агресия от мъжкия пол ...минавайки 1 година ..целият "сексуален тормоз" да отива в битието ... . Във университет в Северна Каролина (САЩ е това)) ,започват да има факултет по !!!! предване на децатапредмет ЛГБТ !!! Къде гледа църквата...а да ...в банковите си сметки ..Стряскащо е ..

6

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 1 година

Новото "нормално" - ако преди 15 години си казал на колежката "много си готина", може да те обвини в сексуален тормоз...

5

Растата

преди 1 година

Светът съвсем се е побъркал. Значи един мъж ако иска да целуне една жена, това трябва да се приема като сексуаален тормоз. Щом става въпрос за богатите де. А и какво толкова е станало, като е искал да й бръсне в джобовете, не е пожелал да й бръкне в гащите хаха. Ако беше така, това вече е друго. А бе откачена работа.

4

...

преди 1 година

значи сега не знам кога е станало това нещо, но ако е станало преди 2-3г то евала на Домиго! А ако е станало преди 10-20-30-40г то тая да ходи да си търси други спонсори!!!! Сиктир веке с тия обвинения! ходят натискат се искат си от всеки известен и после след 10-20г то ме насилиха! Еми ...

3

Анонимен

преди 1 година

Сега отпреди 100 години ли е обвинението...