42

Анонимен

преди 1 година

Истината в тази статия е под 1%.

41

"победители&quo

преди 1 година

Някой от пишещите подобни статии ще ни обесни ли как 40 000 руснаци плениха 60 000 украинци.

40

Украинка от Донбас

преди 1 година

Не разбрах нищо? Разбрах само, че Украина побеждава, ужас. Каква статия? Колкото повече губи Украина, толкова повече побеждава така излиза. А и не разбрах, защо Зеленски махна от пътя министъра и др от Мвд?

39

Използваха

преди 1 година

Използваха ги милите, и все още ги ползват, ама тия са толкова промити, че с готовност отиват на заколение.

38

Българин

преди 1 година

Всички държави загубиха от тази война. Дори и Илон Мъск. При това, неговите затуби са за около 200 милиарда долара. Така е, като президентът му дава доларите на обикновените американски милиардери на Украйна.

37

Анонимен

преди 1 година

Едни държави ЗАБОГАТЯВАТ от войната а другите от ЕС , загубиха , И финансово И ИКОНОМИЧЕСКИ !Това се вижда на практика !

36

Анонимен

преди 1 година

А нещо за ''ДРУГИТЕ ЛАБОРАТОРИИ'' ?

35

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

МНОГО СТЕ СВЕЖИ "ДНЕС" ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НА CNN Е ОТ МИНАЛАТА СЕДМИЦА ЧЕТВЪРТЪК ИЛИ ПЕТЪК СТАНАХТЕ КАТО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА БАБА ЯГА НИНОВА - "А СЕГА ПРЯК РЕПОРТАЖ ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО КАЗВАТ И ГЛЕДАШ ЕДНО СЛЪНЦЕ ХОРАТА ПО КЪСИ РЪКАВИ - ДЕКЕМВРИ - А ТО БИЛО СНИМАНО ЮЛИ, АМА Е ПРЯК РЕПОРТАЖ И ВИЕ ТАКА

34

хаха

преди 1 година

Това - "Насочването на част от тази артилерия беше самоделна система за насочване, която Украйна разработи на бойното поле." - са пълни глу по сти! Цялото западно разузнаване, сателити, самолети АУАКС и т.н. дават информация на укрите и насочват ударите. След това спрях да чета, защото предполагам, че е същата НЕистина.

33

Анонимен

преди 1 година

ПРАВИЛНО, ПОЛЕТАТА НА УКРАЙНА СЕ ПРЕВЪРНАХА В ИЗПИТАТЕЛЕН ПОЛИГОН ЗА ОРЪЖИЯТА НА 21 ВЕК, ПЪК И ПЕЧАЛБА МОЖЕ ДА ДОКАРАТ СРЕЩУ НАПРАВЕНИТЕ РАЗХОДИ !...

32

Все повече

преди 1 година

нещата изглеждат така, че САЩ, Русия и ЕС бяха въвлечени в тази война на територията на една изключително корумпирана Украйна от дълбоката държава с цел да запали ТСВ. Зеленски направи всичко възможно с артистични изяви, случайно подхвърлени бомби в съседни страни и дори с "***" бомба да изпълни задачата на кукловодите. Но единственото което постигна е да изтреби народа на Украйна и да напълни офшорните си сметки. Сега се чуди как да се оправдава пред работодателите.

31

Анонимен

преди 1 година

Части за танкове с 3D-принтери...Холивуд и Боливуд в едно.Само Джеки Чан липсва!

30

Жоро Игнатов

преди 1 година

Спрях да чета на 3D принтерите.

29

Анонимен

преди 1 година

Да..платена реклама за оръжие!

28

Анонимен

преди 1 година

Тази статия реклама на Нато оръжие ли е?

27

Анонимен

преди 1 година

Ейййййй *** то много сложен въпрос и се задава една година след като тя се беше превърнала не само в лаборатория за западно оръжие, ами и чисто фашистка държава.

26

Анонимен

преди 1 година

Точното заглавие,трябва да гласи това Украйна се превърна в био експериментална лаборатория на глобалистите.Жалко за обикновените украинци.

25

Анонимен

преди 1 година

Европейската комисия (ЕК) разреши ларви на бръмбари да бъдат добавяни в храната в ЕС. Това става ясно от РЕГЛАМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЕС) 2023/58 НА КОМИСИЯТА от 5 януари 2023 година за разрешаване на пускането на пазара на замразени, под формата на паста, сушени и прахообразни форми на ларви на Alphitobius diaperinus (малък мрачник) като нова храна. Регламентър е публикуван в официалния вестник на ЕС.

24

Анонимен

преди 1 година

Трябва на Украйна да се даде ядрено оръжие за да може световната война да почва вече.

23

Анонимен

преди 1 година

Тестват се оръжия, хората стават по-малко! Какво по-добре от това ??