49

do 49 Хахаха

преди 1 година

Това ли е опорката, че ракетата била от ПВО?! Феновете на ра6истите се хващате за всяка сламка, която би онивила убийството на цивилни от любимците ви. Я ми обясни как ПВО ракета, може да срине жилищен блок? Това е ракета с много голямо тегло взривно вещество изстреляна на сляпо в града. Тея от блока са се оказали на пътя и

48

УЖАС

преди 1 година

ПРОВежда се исключително нагъл военен терор срещу най руската република от СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ.Ползват се НЕЗАКОННО ПОДставени на власт в Кремъл през 1999 след окупацията на СССР 1991 .ЗА пореден път службите за сигурност и прокуратурата на МОсква Помагат на терористите на власт..

47

Анонимен

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото,след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.

46

Анонимен

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

45

Анонимен

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

44

Анонимен

преди 1 година

промиват ви мозъците - пак изкарват Русия виновна за пред медийте а всъщност Урките се опитват да свалят ракета която признато от тях пада в жилищна сграда. И така Урките са виновни, но сега ореваха света.

43

Анонимен

преди 1 година

И накрая се появиха две екзотични версии: експлозия на газ, провокирана от отломки, навлезли в газоснабдителната система, и дори саботаж от СБУ. Нямаше прелитане на ракета. Къщата се срути, както при газовата експлозия преди 15 години на улица Мандриковская, тя е наблизо. Сега СБУ изгони всички жители. Мястото е отцепено, снимането е забранено, на мястото работят правилните фотографи и видеооператори , разказва гражданинът.

42

Анонимен

преди 1 година

Сибирските варвари ще плащат с поколения напред за всички зверства.

41

хах

преди 1 година

руската армия като види войници направо дизертира с цивилни им е някак си по-спокойно

40

Хахахаха!!

преди 1 година

Ей, вие нормални ли сте? И Арестович призна, че ракетата е от украинско ПВО. Стига с тази дезинформация и величания на укронацистите. Що не напишете за хилядния митинг шествие в Берлин против наложените санкции срещу Русия от Брюкселската клика. Ама не ви стиска, но ние си знаем истината и не ви обръщаме внимание. Победа за Русия, за свободен Донбас от укронацисъм!!

39

кубанская столица

преди 1 година

Няма никаква драма. Това е война. И те трябват да се съобразяват с възможни удари. Украинци испращват ракетни удари по Донецк.

38

Q

преди 1 година

До 35Суворов и Напалеон са в две различни времена,оф ,колко "специалисти" тук има по Русия.

37

Q

преди 1 година

До Гиб МесънА смеят ли да кажат друго,те знаят какво ги очаква ...в най-добрият случай завързване на стълба с една пръчказа за порицание и всякой може да дойде и да изрази свободното си право на свободен гражданин на Украйна и Вашингтон.

36

Анонимен

преди 1 година

Нашите привърженици обичат това... да гледат убийства и разруха от "хуманната" операция.

35

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Украйна е проведено социологическо проучване по мобилни телефони от киевския международен институт по социология по поръчка на националния институт по социология НАН Украйна. От резултатите става ясно, че 95% от украинците вярват в победата над Русия, а 75% от украинците са напълно уверени, че ще победят Русия. 63% са заявили,че очакват Украйна да победи Русия още тази година 2023, а 26% от украинците смятат, че войната ще продължи и след 2023 година.Проучването е извършено в края на декември

34

Анонимен

преди 1 година

Това зелено *** разоръжи НАТО-вските ЦиркаДжии.

33

Анонимен

преди 1 година

украйна да напусне всички руски райони и войната ще спре. хората гласуваха и точка

32

Кокошинкин

преди 1 година

Операцията върви по план - оставяме украинците без жилища, ток и вода.

31

Анонимен

преди 1 година

Нали уж нищо не ти разбрах. Напиши мнение. Ти на чия страна си ?

30

Анонимен

преди 1 година

Нали уж точката У,която все още липсва до Х и Z за изражение на координатните оси,като удари руска крилата или балистична ракета се разбиваше на части и падаше в района на удара където се сблъскала с руската за да предотврати взривяването и по зададен цел или просто преминаването и над градско населено място на път за някой инфраструктурен или военен местен обект,както примерно бе Донецк в центъра на площада където там падна на части точка У и невзривена,а руската ракета сякаш на някъде отпраши.