361

Анонимен

преди 1 година

Ще му го мушне докато спи и сънува Велика Русия

360

Боби турбото

преди 1 година

Твърдо се продавам за 5 копейки и стара Лада

359

Боби

преди 1 година

До Анонимен Х-55/101 са СТРАТЕГИЧЕСКИ(много по-далекобойни от чисто далекобойните) ракети. Кинжал с Морско и Подводно базиране също. Далекобойни са комплексите като Искандер, Кинжал, Циркон, Х-59м

358

Боби

преди 1 година

До Алооууу, Сещаш се какво стана нали? Германия национализира дъщерната фирма на Газпром. След това защото фирмата беше в средата на цялата система газопреносни връзки наляха стотина милиона евра за стабилизация. РФ я постави в санкционни ясписък и не може да търгува с Руску стоки... След това тихомълкум приватизира някакви Немски фирми в Русия(намери си повод) След това от Германия да си чул нещо за ОТНЕМАНЕ от РФ? След този случай и САЩ млъкнаха на темата. Остана да Крещи в Ефира само Ъкрайна

357

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да се сурвака на ромски език по радиото Можете ли да напишете нещо на език който няма писменост. Хайде малко по сериозно. Това е разделение не е единение.

356

Анонимен

преди 1 година

Кога всъщност Русия е използвала далекобойна ракета че не помня само питам за информация.

355

Анонимен

преди 1 година

До Далекобойните ракети. Хората ти слагат минус по погрешка заради това че започваш мнениети си с цитат. Кавичките трудно се възприемат особено на мобилни устройства. Иначе си напълно прав.

354

Анонимен

преди 1 година

Може да има разни етноси а също и малцинства но разберете няма етнически малцинства. Това са яки предателски недомислици.

353

Анонимен

преди 1 година

руснака лесно кляка.разпарчатоса си сам империята, сам си я прецака и сега чака запада да поиска още за да се погъзи още малко.

352

Анонимен

преди 1 година

Радиото пусна репортаж от сурвакане на деца където те не сурвакат на български език. Ето как се натрапва украински сценарий. На всичко отгоре местното използва израза "етнически малцинства" два пъти ако не и повече. Явно им плащат за *** и украинизация. Сорроски демокрация. Без думи.

351

Анонимен

преди 1 година

Планът е следния - Давай оръжия на Украйна, та да се бие до откат с Русия. Вариантиет са два - Украйан отблъсква Русия и си връща териториите или Украйна не отблъсква Рисия и не си връща територи. И в двата врианта, някой ще трявба да "възстанови" сгради, инфраструктура, земеделие, икономика ... И това няма да е украйна, а фирми отвън, финасирани с щедри "дарения" от данакоплатците от цял запад, под формата на непосилни за Украйна кредити.

350

миличкия запад

преди 1 година

Медиите в зависима неоколониална държава... четете и попивайте...

349

Анонимен

преди 1 година

"достатъчно е да дадат далекобойни ракети на Украйна. Да оставят москва и ленинград без ток и да видим след колко часа местните ще обесят жужето на червения площад!" - Забравяш, че Русия също има далекобойни ръкети и засаега са позлвали само ЕДНА.

348

Анонимен

преди 1 година

Запада хвана украинците за мющерии да му разчистват сметките с Путин !

347

Анонимен

преди 1 година

Даа, Запада ще възкръсне и 200 000 загинали украинци досега! Ех този Запад, той е напрово БОг и религия за американофилите!

346

Анонимен

преди 1 година

Хора *** там, а запада мисли как да надхитри Путин. Хич не им пука за жертвите, иначе досега отдавна да са започнали преговори.

345

Анонимен

преди 1 година

До "Всички ненормалници" първо аз не те обиждам но ти се опитваш да го направиш. Второ има разлика не е да съмгорд руски тррол а в смисъл че никой не ми плаща. Трето по реакцията ти се разбира че съм на прав път.

344

Анонимен

преди 1 година

Русия ако беше нападнала брутално войната щеше да е свършила до сега и изхода щеше да е благоприятен и ьа двете страни без толкоз много жертви и загуби щеше да има мирно споразумение и разумно управление в Украйна

343

...?

преди 1 година

Щял да бъде "горд" руски ***??? Всякакви ненормалници се изхождат!

342

toti

преди 1 година

Май запада,,запада''и само много говори ,а гледа от страни и бездейства....видимо е ,че не са толкова загрижени за Украйна