42

Анонимен

преди 1 година

Радев разби държавата и спец съда обслужвайки червените олигарси. Юмручко е тежко корумпиран и зависим.

41

Shark

преди 1 година

До ЯСНОО. А на внуците си казахте ли истинската причина, поради която по времето на Виденов долара стана 3000лв? Спестихте ли го, или им разправяте неверни факти и изкривена история?? Казахте ли, че Виденов единствен отказа да участва в съсипването на държавата? Разказахте ли на внуците също и за криминалната приватизирация и за ликвидационните съвети???

40

Анонимен

преди 1 година

Спрете да саботирате държавата!Каквото и да беше направил Радев все щяхте да го изкарате виновен!Аман от платени коментатори!!!Гледайте си работата!

39

до 40

преди 1 година

Е то на избори се мисли. Че даже и втори път трябва да се мисли...

38

Анонимен

преди 1 година

няма да се оправим, докато не излезем 100 00 пред НС и не се гласува импийчмънт!

37

Анонимен

преди 1 година

ТРИ МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА! Три месеца и половина вече имаме безпрецедентно управление на страната от назначени, а не избрани представители. Три месеца и половина се харчат пари без парламентарен контрол и без каквато и да било прозрачност. БААААХ тая демокрация! Демокрация = управление от, на и за народа. Къде е народа в това управление?

36

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами радвам се, че фигуранта не връчи мандата на ДеБе-тата, ухажването от страна на ГЕРБ явно още повече им размъти мозъците създавайки им илюзия за някаква значимост, бутикова партия със 7% вот на доверие яхнала вълната на АнтиГЕРБ реториката, която участва активно в престъпленията на коалицията на Подмяната и Криптопирамидата, няма място в българско правителство ... що се отнася до БКП-БСП те са си кауза Пердута и като им връчи мандат радеФ за пореден път се изгаври с Импексова ... !!!

35

Анонимен

преди 1 година

ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ДОНДУКОВ! ДА СВАЛИМ САБОТЬОРА! НА ПРОТЕСТ!

34

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ РАДЕВ Е ВИНОВЕН!

33

ЯСНОО

преди 1 година

ЩЕ ПРОДЪЛЖИ РАДЕВОТО ВРЕМЕ, РАДЕВОТО ДОБРУВАНЕ! ЩЕ РАЗПРАВЯМЕ НА ВНУЦИТЕ КАКТО ЗА 3 000 ЛВ ДОЛАРА ПРИ ВИДЕНОВ, КАК ПРИ РАДЕВ СМЕ ЗАРЕЖДАЛИ БЕНЗИН ЗА 3,50 И СИРЕНЕТО Е БИЛО 30 ЛВ КИЛОТО!

32

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО УЖ ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ИМАЩИ МНОЗИНСТВО, НЕ ГЛАСУВАТ ИМПИЙЧМЪНТ? ЗАЩО? ПОСЛЕ ДА Е СЕ СЪРДЯТ НА НИСКИТЕ ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ...

31

Анонимен

преди 1 година

КАК СИ ПОДДАВАТ ТОПАКТА РУБЛАДЖИИТЕ, ДОКАТО ЗАГРОБВАТ БЪЛГАРИЯ? РУСКИЯТ АГЕНТ РАДЕВ ЩЕ НИ КОМАНДВА ОЩЕ ПОНЕ 3 МЕСЕЦА, А ИНФЛАЦИЯТА И КРИЗАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ...

30

Анонимен

преди 1 година

Радев ни спира за Шенген и еврото, а излъга, че тази година щели да ни приемат в Шенген! Как, като прави България непредсказуема страна за Европа с тези социалисти, които избира да управляват, които открито подкрепят Русия и я обявяват за приятелска страна?

29

Анонимен

преди 1 година

Партията майка ... нема как, те си го качиха там.

28

Анонимен

преди 1 година

Абе ушатият защо направо не обяви датата за новите предсрочни избори ами се занимава с неща които предварително е обрекъл на неуспех?Рядко зависима и вредна личност,която трябва да бъде разкарана час по скоро от власта!

27

Анонимен

преди 1 година

Корнелия го назначи, корумпето и дава манндата в замяна! Шуробаджанащината е в основата на най корумпираната партия БСП

26

Анонимен

преди 1 година

Радев за пореден път демонстрира, че е тежко корумпиран и назначен от червените олигарси. Затова разби държавата и спец съда в тяхна полза.

25

Анонимен

преди 1 година

Корнелия Нинова и тя иска да вкара еврото, само Копейкин подкрепя националния интерес

24

Анонимен

преди 1 година

Не харесвам т.нар. комунисти, но в случая решението на радев е от полза за родината!

23

Анонимен

преди 1 година

голям рев реват в момента десебарчетата, заедно с Боко и Шиши. Явно се бяха договорили да правят кабинет с третия мандат, ама бяха извозени! Поздравления за президента че не позволи тази скалъпена в посолството коялиция. Сега е ясно че правителство няма да има, но нека тези, които 3 месеца се правят на ощипани госпожици и отказват да преговарят, се сърдят на себе си