198

НАТО - ВЪН

преди 1 година

НАТО - ВЪН!

197

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да търсите,докато не изчистите всички които са на заплата и пенсия едновременно вече седем години ,започнаха осма и не оправите заплатите ще е така.Да не говорим,че има и цивилни служители на същата банка по над 70г.възраст,незаменими

196

В допълнение

преди 1 година

До колегата номер 211:Тези змияри мобилизацията няма да ги отмине, защото в Полша вече течетакава, без да е официално обявена. Там вече хиляди млади хора в донаборнавъзраст, по различни поводи започнаха да напускат страната. Другите набелязанистрани за "пушечно месо" от Източна Европа според плановете на НАТО са: Румъния и България. Като ние сами се набутахме в кюпа, поради невежеството на Президента,който бе един от основателите на антируския съюз "Триморие".Така че тя е въпрос на времe

195

Христо Христов

преди 1 година

България има нужда от мобилизация на евроатлангиците!

194

Мето

преди 1 година

Никаква работна ръка няма да има за тези заплати скоро. Много червени капиталисти в БГ ще фалират и ще им се наложи да работят като кенефочистачи.

193

Петров

преди 1 година

Главата на България е в Европа но *** й все още е в Русия.

192

Данъкоплатец

преди 1 година

Нямаме нужда от толкова много войници , след като НАТО се ангажира да ни охранява територията и родината срещу 0,5 % от БВП, и да се дават излишни пари за заплати , храна , облекло и др. придобивки от държавната хазна.

191

Анонимен

преди 1 година

"Като е проблем мафията ,корупцията ,безхаберието , защо не се борите да променим нещо?"---------- Срещу американския флот, гарантиращ изброеното от теб, как точно да се бориш? Като Дон Кихот с мелниците ли?

190

Българофил

преди 1 година

Нещо се е случило с родолюбието...Преди 150 години ,дедите ни са умирали за да имаме държава ,ние преди 20 години се отказахме от нея и продължаваме само да обясняваме колко е зле всичко! Като е проблем мафията ,корупцията ,безхаберието , защо не се борите да променим нещо? Всеки проблем има решение, като само се мрънка ,нищо не правим! И ромите можем легално да ги променим ... Решения трябват, не мрънкане!

189

Анонимен

преди 1 година

"Затова задължителна казарма трябва и то веднага."--------------- За да може повече народ да умре, разчиствайки ллебенсраум за бледоликите?

188

Анонимен

преди 1 година

"Русоробите не осъзнават, че при война така или иначе ще бъдат мобилизирани дори за без пари"--------------Те и бесните поляци така си мислеха, докато всичко в панталон взе да се изнася на запад когато обявиха мобилизация за резервисти. Западната мантра за господството на интересите на индивида над всичко останало до това води. Смазването на всичко, що прилича на патриотизъм също. Държавата като САЩООД не я обича никой, камо ли да мре за нея. Запада има проблем, ГОЛЯМ.

187

Анонимен

преди 1 година

Никой не ще да служи под USA знаме в колонията и да им е пушечно месо.И да мре за тепен интерес.

186

Кеца

преди 1 година

Васко Кеца рече: ползвам интернета само за порно! Но той е гей, така че гей порно! Но всичко в България е порно и чалга: образование, спорт, култура, икономика... всичко!

185

Анонимен

преди 1 година

Като няма мъже в тая страна,да назначават жени.

184

Христо Христов

преди 1 година

Трябва мобилизация на 50000 евроатлантика!

183

Бай Илийчо

преди 1 година

Няаа,няааа вече абдали ! Едно време беше далавера ,а си военин ! Бараш си макарите и та пенсионират на 45 год с двайсет брутни заплати на куп,и прилична пенцийка ! И кой го мързеше да копа на селу навличаше униформата!

182

много кандидати

преди 1 година

Има много кандидати, киснат по елитните клубчета, шмъркат бело и чакат да им излезе възможност да дадат своя дан за България. Отгледали сме едно поколение истински родолюбци и ако татковците им не продадат и малкото останало за продаване в тази държава те ще я бранят до последна линия кока. Ама трябва да им осугурим козметици в армията, че как да ходят на война с неоправени вежди.

181

Айде

преди 1 година

Бе, Пъсев, кво чакаш? Вземи и Ристю и онуй нящо, дет мяса на нищо, пък му плащахме президентска заплата, щото бойко а магаре да беше издигнал, щяха да го изберат!

180

Гиб Мелсън

преди 1 година

Благодарение на украинците стана ясно, че задължителна казарма в България трябва да има и то час по-скоро. Украинците показаха на цял свят, че дори най-голямата професионална армия в света не е достатъчна за да води война и са нужни войници от резерва. Да не става никога война в България, но нашите професионални войници и офицери могат ще свършат за не повече от три месеца война. След три месеца война оставаме без нито един войник и офицер. Затова задължителна казарма трябва и то веднага.

179

Защо

преди 1 година

До Котка----Прав сте. Щях да се разкъсвам между дълга и реалността.