108

Или

преди 1 година

Трибунал, или нелеп пътен инцидент за тоа!27122

107

Хуна

преди 1 година

Във форума се пише често, как ако западняците си изпратят уникалните си оръжия Зеленски щял да обърне всичко. Каквото и да се прати без тотална и периодична война ще накарат руската армия по-бързо да стигне Киев. И немците са мислили и действали така, но руснаците успяха да блокират логистиката им и последва лавина.

106

В очакване сме ?

преди 1 година

Сега, когато опитите за налагане на преговори приключиха, започва решаването на въпроса със силата на оръжието. Следователно можем да кажем с увереност, че 2023 г. ще бъде много динамична. Няма да има замразяване на воения конфликт, от което мнозина се опасяваха. Да, невъзможно е.При всички съществуващи сценарии най-разумният все още ще е напредването на руските войски в посока към полската граница. Безкрайният поток от западни оръжия, отиващи в Украйна, повишава цената на цялата СВО !

105

Реалист

преди 1 година

NATO също надцени "помощта" си за Украйна, след като я насъска към война.

104

Жуков

преди 1 година

Не господин НАТО вие нещо обърквате целият свят!!Където се появи конфликт НАТО и онези сатрапи Сащ са главните виновници.

103

Така е ..

преди 1 година

Двадесет години руски генерали у такива като Шойгу лъжат Путин за мощта на руската армия и за някакви въздушно космически сили и ето го резултата. То не бяха паради , не бяха чудесии.

102

До тези на снимката

преди 1 година

То и Наполеон и Хитлер така си мислиха....

101

баба мара

преди 1 година

съд за тези убии-ци искаме преговори и мир

100

Анонимен

преди 1 година

Давайте на Украйна всичко,което поиска и е необходимо ,за да смаже руzzнята!Стига сте се церемонили с тези блатни отре,пки!До крак да се демилитаризират,щом толкоз обичат думата!

99

Христо

преди 1 година

Запада подцени Русия ,налива пари ,почна да копае въглища,праща оръжия а......Русия не мърда ,икономиката и е във в6зход и ракети бол.Стяга Украйна като змия удушвач..

98

Ха-ха

преди 1 година

"погрешни стъпки, липса на дух, проблеми с командването и лошо оборудване" - този *** мисли ли какво говори. Няма да е така, ако насреща не е Украйна, а *** (НАТО). Тогава друга песен ще запее, ама нейсе. Глупакът си е ***, ако ще и генсек - Русия не воюва с Украйна, а с банда наркомани. Няма да е така с НАТОвската сбирщина.

97

Анонимен

преди 1 година

жендар до жендар Путин като ги гледа сигурно с задните си части се смее...

96

Анонимен

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото,след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.

95

Анонимен

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

94

Анонимен

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

93

Анонимен

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

92

Анонимен

преди 1 година

Дано докато този екземпляр от норвежките ледници, докато е генсек на НАТО не стане трета световна война, защото от думите му разбирам че нищо не разбира от военно дело и наука! Даже годините на този пост или казармата дето е карал не са му вляли малко акъл в норвежката празна кратуна! Това което прави Русия не е война а специална военна операция и това само е достатъчно на умните хора да знаят, че всичко тогава се свежда ограничени действия така както са изискванията на СС на ООН за СВО!

91

Сиромах

преди 1 година

Аман от пъпеши!Абе аланколу, не Русия, а Вие нея подценнихте!Я се пребройте и вижте колко оръжие и колко пари наляхте в Украйна и какво стана с икономиките Ви след наложените санкции на Русия?!

90

Z,V,

преди 1 година

РАССИЯ,въпреки. Всичко. Ще. Унищожи Украинските. фашисти. Подвелисе. САЩ,НАТО,,,,ЕС

89

Мислете!!!

преди 1 година

Все пак и укроармията не е безкрайна. Какво следва след това? Кой ще заеме техните места в танковете, окопите и безкрайните бойни полета?