120

Лудото Ленче

преди 1 година

Вярно, Зеленски разруши Украйна !!! Принуда му е неоспорим !

119

Венета Тодорова

преди 1 година

Най-много оръжие е доставила на Украйна Русия. Бягайки. Наред със Зеленски и Мъск трябва да поставим Байден.

118

Анонимен

преди 1 година

кораба на Илон тръгна за Марс и се разби в Украйна.

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Да, Зеленски я вкара във война, вярвяй си

116

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не е направил повече за украйна ама какво повече зло от това да я вкара във война баси.

115

до 132

преди 1 година

Отговорът е нищо - те сами ще сменят кожата. Ще кажат "Ние винаги сме били русофили, просто злите натовци ни принудиха". И най-вероятно ще им се размине, защото без значение, коя е властта, тя винаги ще има нужда от драскачи, които да я величаят.

114

Анонимен

преди 1 година

До коки чето ами ако Русия победи какво правим тогава със списвателите ?

113

Почти си разлях

преди 1 година

кафето като прочетох заглавието :D Дай да видим сега, какво е направил Зеленски? Обеща да спре войната в Донбас, а какво стана? Щеше да закрива националистическите батальони, а каква стана тя? Рейтинга му преди 24.02.2022г. беше под 19%. Мисля, че Зеленски е най-калпавия управник за цялото съществуване на Украйна.

112

Св.св. Илон Мъск

преди 1 година

Украйна е една обречена на гибел държава без мен ! 200 милиарда по сметките ми и ще я спася ! Зеленски може и 500 да вземе но аз съм смирен , беден , духовен човек без амбиции !

111

Евро-Атлантик

преди 1 година

Илона ке спаси СветЪ !

110

ХХХ

преди 1 година

Мда.....потопихая в кръв и това няма да спре скоро ! Още много неща трябва да се направят за Украйна .....трябва да бъде изравнена със земята !

109

Кокi

преди 1 година

Руските продажници се опитват да ни убедят едва ли не че украйна е нападнала РАША.Това е като оная песен;туй нещо не прилича на онуй нещо каквото и да виждате в действителност;

108

sis

преди 1 година

Зеленски за сега успешно прави дългове на украйна. Хамериканците не съм чул да са подарили на някой, нещо. После, каквото остане от украйна ще изплаща дългове десетилетия. Като го гледам Зеленски ми е ясно защо по цял свят мразят ев_реите.

107

ля ля

преди 1 година

кажат ли ми американец и ми става неприятно! изключително необразовани но компетентни по теми които ама хич не ги засягат! същото и с тоя модел който кой знае какви хорица стоят зад него! та накрая малибани някакви ще изкочат зад храстите!!

106

Кокi

преди 1 година

Как е възможно нито един червен плазмодий да не знае историята на украинския етнос който има много малко общо с руския и много е страдал от болшевишкия терор.И че княжество киевско печорска лавра и създадено 400г преди московското. Поне прочетете трилогията на хенрик сенкевич където той описва живота на полско украинската ЖЕЧПОСПОЛИТА неграмотници пропити от руските лъжи.Те два пъти се опитват да ни спасят от османско неуспешно.Точно те обаче разбиват османците при виена.Украйна е и наша прароди

105

Кокi

преди 1 година

И я обясни след локумите за учените и университетите защо е тази технологична изостаналост и почти няма желание да се ходи в Русия.Защо почти всички деца и внуци на руските управници учат или живеят в омразния им запад.Ти май с голи лозунги без покритие се мъчиш да ловиш шарани или си червен пр..м.ат

104

До Анонимен

преди 1 година

Добро утро, колко време издържа Т-62 срещу Himars? Щото нещо модерните ви танкове свършиха нещо.

103

Кокi

преди 1 година

След войната задължително трябва всички червени *** да се издирят и накажат строго

102

Кокi

преди 1 година

Това имперско феодално недоразумение русия в съвременния свят ще се разпадне.От това най много се страхуват в нато.И за това се колебаят да дадат на украинците по големите и по мощни играчки.Но тия диваци ги принуждават.Русофили фанатици проследете двете нашествия на русия и в чечения какъв зор видяха там срещу многократната по малка страна от украйна

101

Анонимен

преди 1 година

Защо никой вече тука, не кълне и не псува от Драгалевци Ай дука!?С какво ни е по-добре от украинския народ!?Имаме си бол продажни и корумпирани политици, разсипана икономика и материална база,жалко подобие на образование и медицина,опростачена нация, отрицателен прираст на населението, мор,глад,СДС-Чума,ГРОБ-Шайка,БСП-Смрад.. !Само война ни липсва,но продажните ни и корумпирани политици, и с такъв подарък ще ни зарадват някой ден,ако напролет не ги изметем! На там вървят работите.