67

Валя

преди 1 година

До 69 IT Това е защото си превъртял.Изобщо не се шегувам да си го знаеш

66

zoro

преди 1 година

До IT 69: Ти си IT , точно колкото аз съм Зоро! Щом верваш на монтажите със шкафчеата - ясно колко си IT !!

65

IT

преди 1 година

На този етап, все още няма как да кажа каквото и да било хубаво за ГЕРБ. В моите очи те все още са виновни за това, което ни се случва през последните няколко години. И настоявам някак си да им се потърси отговорност. Вие сега ще ми нацвъкате платените си минуси, но знайте едно. Това няма как да подмени начина по който разсъждавам. Колкото и лайфове да пускате с Лойко, за мен си остава един дърт мошенник. Защото за толкова време, никой не разследва тези прословути шкафчета. СРАМ И ПОЗОР

64

Анонимен

преди 1 година

Само малсумен настъпва мотиката винаги на едно и също място. Имаме следното питане към Радев: Защо той дава третия мандат за формиране на правителство отново и отново и отново на БСП, след като, както и преди, няма дори теоретични шансове да се реализира ?

63

Дрън дрън йерина

преди 1 година

НА ИЗБОРИ ГЛАСУВАЙТЕ САМО ЗА ДБ ИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ. ДРУГИТЕ ПАРТИИ САМО РАЗСЕЙВАТ СИЛАТА НА ВОТА.

62

Агенция ПИК 2013 г.

преди 1 година

"Десислава Атанасова най-богата сред политиците в Русе": Апартаменти в Русе и София и вила в Щръклево прежава Атанасова заедно с мъжа си Красимир. Съпругът купил 10 дка трайни насаждения с 9 дка ниви в село Мечка. Двамата имат 3 автомобила два фолксвагена и един мерцедес. Имуществото им по декларирани цени на покупка на имоти и автомобили плюс пари възлиза на повече от 300 хиляди лева. Семейството не е декларирало задължения. (2013 година)бедната Деси. Мисли само народа.Не търси нищо в замяна

61

?

преди 1 година

Търсим свестен човек, депутат от ГЕРБ. Има ли някой нормален? Дайте едно име. Поне едно.

60

Любен Дилов кхин

преди 1 година

Ква стана тя.. Тома Биков - актьор от кукления театър, Десислава Атанасова работила в психодиспансер.... ГЕРБ-аните не разочароват никога. Боко ги е събирал най-доброто от най-доброто от цветята на народа.. . : ) ( : ... ( : :)

59

Анонимен

преди 1 година

Жената е работила в псхо-диспансер, а казват че хората работещи на такива места стават като пациентите.

58

Анонимен

преди 1 година

На тази чума не и се е променил Дуловския манталитет, язък че клечи в 7 народни събрания, явно тя е напуснала селото, но селото нея не. Какво е свършила за народа за целия този престои, да хване да изброи с какво е подпомогнала обикновените българи. Вече писнаха на всички.

57

Ананасова

преди 1 година

Като затворят парламента и остане без работа, може да се пробва в кукления театър или да озвучава анимации.

56

до НСО

преди 1 година

Изкиснах са в ябълков оцет беее,мириша на зюмбюл.

55

Анонимен

преди 1 година

С такова недоразумение в Парламента сме го закъсали, не мога да повярвам, че подобни хора се допуснаха до властта. За нея важи лафа, хем грозна, хем нахална. Елементарните и простички хора смятат, че като говорят високо и натъртено са по убедителни, а това поведение подсказва колко е ограничен човека. Срам е за нас, че подобни хора са в парламента, превърнаха в цирк това важно място.

54

Nobody:

преди 1 година

Руски ***: "Стига с тая западна пропаганда! Гледайте руска пропаганда, ето тук - - - (изрежда източници)"

53

Сводника ББ

преди 1 година

На брифинг на ГЕРБ: "*** бил съм бил казал, че Деса е пpоста... е нищо, па после прегрЪна а, цУна а... па и удара един y.й... " - * демонстрира думите си *

52

Абе др0гаре

преди 1 година

"По-добре БСП......" вие сте наБоклука отдавна.

51

Анонимен

преди 1 година

По-добре БСП отколкото финансираните от Даркнета.С тази криптовалута са се разплащали такива,които се занимават с наркотици,оръжия,взривове и трафик на хора.Всеки е по-добре от ПеПето и ДеБето.Едните са на кристални пици,а другите укриват издирвани бомбаджии...после защо закриха спец прокуратурата и плащат за платени коментари против Гешев.Нормално като са извън закона и не искат да ги гепят.

50

зико

преди 1 година

До Анонименправо в10, чорапа иска още да управлява

49

дедо праз

преди 1 година

До Дядо Мразаз пожелавам всички ***

48

ПРЕЦЕДЕНТСКА ПРОМЯНА

преди 1 година

АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО......А И АНТУРАЖА Е ОГРОМЕН И ГЛАДЕН