29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - Особено забавното е, че нас насилваха, да слагаме инсталации за сероводороди, да пречистваме и прочие (и сега имем достъп до големи количества варовик, за без пари), но те не го направиха.

28

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да излезеш, защото няма да бъдем добри". Аз отказах, така че ме завързаха с въже и ме измъкнаха" - Така сте го написали, все едно е лошо нщо ...

27

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще трябва да си направи Онлифенс. Няма да има хляб скоро в еко активизма.

26

Анонимен

преди 1 година

Без нея накъде! Я да сваля всички парцалки от себе си, произведени от Oil, и защо живее в луксозна къща и се вози в кола, да ходи пеша и да живее в джунглата в колиба, там няма Oil и подобни!

25

Анонимен

преди 1 година

Абе това хлапе непорасна ли вече, че да си намери едно гадже и да миряса?

24

Анонимен

преди 1 година

Естествено е лудата Грета да е там! В тая шошоросбирщина нормални няма! Всичките са събирани от кол и въже ненормални сбърканяци! Европо,Европо,какво направиха от теб?! СЪБУДИ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 1 година

В случая умствено изостаналата Грета може и да е права. Защото германците закриха своите АЕЦ, и не само не намалиха зависимостта си от въглища, а я и увеличиха. Сега някои се сетиха, че това всъщност е доста по-вредно за околната среда. Но само някои.

22

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахтели, че Грета е продуктово позициониране.Надали има повече от два грама мозък в малката си главица

21

Правилно

преди 1 година

нали планетата ужким умираше, самия фюрер Шолц го заяви поне 15 пъти, а върна въглищата. Никви въглища - мръзнете кучччета шенгенски, спасявайте планетата

20

БДЖ

преди 1 година

Бедна ми Европо, Краварите шъ тъ върнат назад у Средновековието! Събуди съ мъри, дорде не е станало твърде късно!

19

Анонимен

преди 1 година

Детската градина излязла на протест, и то май само една група, журналята са бели както винаги повече

18

Анонимен

преди 1 година

Луелуеее 35к зомбита които искат да се върнат в каменната ера и да живеят в пещери. Дали ще им е гот без Айфончетата, които чичо Соуроус им е купил, че и те от изкопаеми материали се произвеждат?

17

Гьон

преди 1 година

Дори Гьонберг проумя, че по-чистото решение е ядрената енергетика.ФРГто продължават да го играят улави, обаче.

16

Дедо Поп

преди 1 година

Колкото повече протести се организират - толкова по-замърсена става планетата ни . То ако с плакат надраскан с флумастер се изчистваше въздуха от вредните вещества до сега да сме станали най-чистата планета в нашата галактика.... п.с. Абе някой да е виждал или чувал Грета Тумберг да е засадила ПОНЕ ЕДНО ДЪРВО.... или да е учасртвала в почистване на плаж ... или да е организирала разделено събиране на вторични суровини? Май малката Инфлуенсърка само се мотае с плакатчета и срича речи по форумите.

15

ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК

преди 1 година

Все още не се знае кое е по лошо- Евроджендърията, Зелените либерасти или фашагите в Украйна. Конкуренцията е изключително жестока. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА !!!

14

Анонимен

преди 1 година

Кой ли го организира това подигравателно шоу. Явно някой с огромна власт

13

ПроСоТо

преди 1 година

къкто ми са види,май и жъ изчезнем преди да се разберем кое е по-полезно за нас:-"МЕДЪТ",или "ЖИЛОТО"на Цивилизацията...Не вярвам да решим тоя въпрос..Защото в основата ни ДВИЖЕЩИЯ фактор са ПАРИТЕ и необузданата ЛАКОМИЯ на "човека" да притежава колкото може повече..Правим "страхотни крачки" към гибелта си..

12

Грета Тунди :

преди 1 година

"Хау деър Ю?!?!? Ай хав а дификълт пюбърти!!! Грийн лайф,Грийн кар,Грийн Го, Грийн Маркет, Грийн трийс,Грийн пийс,Грийн Дик,Грийн шитс...!!!" :D

11

Иван Иванов

преди 1 година

Един колега ходи навсякъде с автомобил - до пощата, до съседната пряка, до магазина, където и да е. После се оказа, че е крал пари от касата на фирмата, но това - нищо, лошото е - че не прилича на нищо във фигурата - безформено тяло и т.н. кара 10 годишен Мерцедес, със свалящи се прозорци и радио.

10

Анонимен

преди 1 година

Значи геранците ще разширяват добива на въглища, а нас ЕС ни кара да си затворим въглищните централи?