7

Анонимен

преди 1 година

А някои още не били разбрали, че пандемия има и че ковид 19 има......конспирациите им изгладили мозъчните гънки!

6

Анонимен

преди 1 година

Мошеник. Ще те видим и теб с белезници в съда, а после в затвора. Създадохте истерия и внушихте страх на хората с измислена пандемия, карахте ги да се ваксинират чрез манипулации и заплахи. Извършихте престъпление с особена жестокост в огромни размери. Дано бял ден да не видиш и ти и децата ти, псевдо професоре!

5

Анонимен

преди 1 година

Медицината не е мръднала от 100 години, а ковид е измама. Всичко в тая статия е лъжа!

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** с трибунала, да спре да плаши истинските учени лекари, заради които България все още я има. Излага се! Трибуналът е за такива като него, за антиваксърите, за всички невежи тесногръди конспиратори, заради които сме в челната класация по смъртност от ковид и по всичко.

3

Анонимен

преди 1 година

Развивала се е, когато спряха всички планови операции ли?

2

Анонимен

преди 1 година

И този е в списъка за трибунала. Последни мигове слава.

1

Ангелина

преди 1 година

Проф. Иво Петров ,дано в България има повече не само добри професионалисти ,но и с подобен мироглед и нова визия за развитието не само на медицината ,но и на всички сфери на живота ни.За съжаление ГОЛЕМИЯТ ЛЕКАР И ЧОВЕК Александър Чирков си отиде ,но той има своето продължение на делата му ,чрез неговите ученици и духовни съмишленици и неговият живот е полезен и след смъртта му.В медицината ,както и в обществото има много професионалисти ,но НЕ толкова много ЧОВЕЦИ.