62

Бай Дрън

преди 1 година

Лошото е, че президента остави ревящите днес партии в парламента, да извършат куп прoстотии. Преди това се вършеше от ПП и сие, сега президента даде зелена светлина парламента да се развихри. За една година в България не са се вършили толкова предателства, колкото за последната. Предадохме Македония. Предадохме Русия. Влязохме във война официално. Подпомагаме едни надрусани хора да трепят себеподобните си. Толкова предателства България не е виждала никога за толкова кратко време!

61

Огън

преди 1 година

да ви гори всичките там! Един читав няма!!! Долни предатели!

60

Black Metal

преди 1 година

Е, как - ако ГЕРБКП и СтАни Да Седна не са на кокала, то разбира се, България я чакат лоши времена. Като че ли,само видите ли ТЕ, Богопомазаните, са Единствените политици още от Сътворението. Нито една "партия" в този "парламент" не става за нищо! Едни и същи политковри си връткат трът.К.ите като долно.П.робни маС.Т.ии вече 33 години! Безподобна Gнус!

59

Гест

преди 1 година

ПП(Петков и ***)и Николчо ще дават мило и драго да повторят сценарият с БЪСЪПЪТО ,само и само да управляват.Как ли ще управляват !?Аааа да, то ясно ,ша вдигами пенциити,ша вдигами на учителти,и докторти,и разбира са нови кредити.

58

Анонимен

преди 1 година

ПП правят грешка след грешка...м.а тази ще е най-голямата, а народа не прощава!

57

Аноним

преди 1 година

Искахте промяна имате я

56

Анонимен

преди 1 година

Тежки, тежки, колко пък да са тежки тези дни за България. Със сигурност ще е по леко отколкото при управлението на ПП. 5

55

Идат избори

преди 1 година

Като дойдете да агитирате ще ви питам как така намерихте 540 млн лева (от нашите пари) да дарите на украйна, а няма пари за отстъпка за горива на всички български данъкоплатци!

54

Анонимен

преди 1 година

...промяната ще тръгне от София с отстраняването на послушницата на ммаафията фандъкова..

53

Анонимен

преди 1 година

Докато не я наврете на кучето в оная работа държавата няма да си седнете на задниците.

52

Анонимен

преди 1 година

Радев доказа, че е тежко корумпиран от престъпните червените олигаарси!

51

Анонимен

преди 1 година

...така ще бъде докато центровете на управление в банкя и росенец са активни...

50

До 47

преди 1 година

Само ако се роди още един Шекспир.

49

Анонимен

преди 1 година

"ГЕРБ: Предстоят още тежки дни за България!"-Най тежките дни свършиха с края на ГЕП и открадването на 60-70 % от всяка поръчка вижте на какво приличат всичките "велки ремонти " и магистрали руини за нов ремонт

48

Анонимен

преди 1 година

Превод на заглавието: ПП ще се куpoлират с БСП ако получат покана

47

Анонимен

преди 1 година

Корнелия само ще обере луфта. До следващите избори.

46

Анонимен

преди 1 година

48 Защото искаха БНБ под контрола на ПП,ДБ, разбирай спонсорите им, за да неможе Народната банка да проследява трансферирани потоци с мръсни пари.

45

Ами сега

преди 1 година

Пак на избори...но този път Корнелия може да вдигне резултата...и да му го вкара, заедно с целия електорат, на РР заради дадения й мандат. И не само тя,може и някои други да си вдигнат резултата. Но най-интересното ще бъде,ако всички я подкрепят в сегашния парламент,въпреки алогичността на това

44

Анонимен

преди 1 година

Може да е бил сътружник ама тогава защо пирамидата налива пари не в ГЕРБ, а във ДБ и ПП, защо Асен Василев толкова много държеше на свой шеф на БНБ сега навърхате ли нещата или още жокери да вадя?

43

Анонимен

преди 1 година

Добре че бяха ПП - иначе никога нямаше да разберем за съществуването на любовта между Кирчо и Лена. Българските Ромео и Жулиета. Такваз любов е веднъж на хилядолетие. Страст, копнеж, чак лудост. Дори и баджанака Кирчов - Мирослав Иванов остава безмълвен. Партиите един ден ще се сменят, но любовта на Кирчо и Лена ще се увековечи и ще бъде възпята от идните поколения!