15

Диана

преди 1 година

Запазване на функционирането на въглищните ни централи след всичките проблеми с климата си е истинско престъпление! БСП иска да ни умори до крак, значи...И какво има да решава за атомните централи България?! Имаше референдум по въпроса и България РЕШИ да изгради АЕЦ Белене, но БСП се кокорчеше до сега, а сега реши все пак да се придвижи за 2 реактора...Не спазват народната воля! Тя дори не ги интересува! Нацсякъде налагат болните си мозъци...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

14

Анонимен

преди 1 година

Европеизъм - това е брюкселска власт, плюс соларификация.

13

Анонимен

преди 1 година

Собствеността трябва да бъде 100 процента държавна, за да не ни изнудват със скъп ток частните чужденци. Ядрената енергетика е безспорна, но дебатът трябва да бъде за собствеността на централите. Обединение на Козлодуй и Белене в обща компания и печалбите милиарди на Козлодуй да се инвестират в Белене, да се отпусне държавен заем за Белене, за да не може някой да отнеме Белене заради изкуствено създадени кризи, които частните спекуланти правят винаги, когато искат да откраднат нещо от държавата.

12

Христо Христов

преди 1 година

България трябва да има ток само от солари! Като залезе слънцето - всички лягат кат кокошки и вечерен час! Така ще бъдем най-добрите европейци!

11

Анонимен

преди 1 година

Какво има да решава Бълагария, ние никаква друга енергетика не можем да развиваме. И единствено с Русия може да прокопсаме в ядрената енергетика, поради техните ниски цени, високи технологии и безплатното извозване на ядрените отпадъци извън нашата територия. По-добро от тяхното предложение в момента не съществува в целия свят.

10

SS

преди 1 година

Спрем ли ядрената енергетика Бг вече не може да развива някаква индустрия,дори и да иска ! Нещо повече! Започва постепенното заличаване на държавата!

9

Сатир

преди 1 година

Четете Манчев. Той знае за какво говоро и следете в ЕСО текущите данни. Може и да започнете да мислити.

8

Експерт

преди 1 година

Трябва да се построят нови мощности в АЕЦ, но акциите трябва да са българския народ и на общините, не на държавата.

7

Анонимен

преди 1 година

Турция построи доста АЕЦ,разполага и с газовия поток на тръбен газ, не спря да строи, нищо не си унищожи!БГ от водеща на Балканите за ел енергия, газоразределител за цял ЕС,производител на горива, масла,греси, смазки, торове и какво ли още не, ще внася всичко!Е трябва ли да се унищожава или затваря нещо работещо и търсено или трябва да се запази и строи и България да си върне водещата роля, която имаше!Парите от ЕС не могат да покрият трайните загуби! Ако политиците са рвърди, БГ ще върви напред

6

Мухаха

преди 1 година

Енергиен лидер ??? Бахахаха. Кой ва? България? Тая територия от някоко десетилетия е Енергийно Джудже нямаща ресурси дори да поддържа реликвите останали от комунизЪма и за това с радост затваря блок след блок след блок ... Скоро Козлодуй тотално ще се срине и нашите "компетентни" управляващи ще трябва да измислят нова история за простолюдието как Русия ни саботирала или Брюксел "не давал" за да се прикрие липсата на кадри за атомната ни енергетика и кражбите на приходите от продажбата ток.

5

Дрън дрън дрън

преди 1 година

За уестингхаус иде реч,нали?!? И за едни комисионни,бонуси,грантове по зелената шиз00Fрения и наградата Златната наколенка,нали?!? И откъде накъде някакви временни служебни калинки ще решават дългосрочната политика на България,без да носят отговорност за антибългарските си действия?!? Що не инициираха едно референдумче,ей така да ни попитат : "Ей,стадо,овчици заблудени,какво аджеба искате беееее беееее?!?"

4

Баба Радка

преди 1 година

България не решава.Тя изпълнява каквото и нареди по големия брат от Америка.Стига лицемерие.

3

Анонимен

преди 1 година

Зависима плюнкооо,не си ти човекът който да решава бъдещето на енергетиката във България!

2

долу ЕС

преди 1 година

базово не сме решили , за нато и ес зашото не е имало референдум. До сега както я караме 33 г сме намалели 3 млн, след още 33 турция ще решава вместо нас.

1

Анонимен

преди 1 година

ЕС с Кунева спря развитие всякакво ,защото ако развиваме туци нужника и други големи ще сухата здраво супатааа.Вън от ЕС завинаги