43

Анонимен

преди 1 година

Дп 30 Обективно По- добре на БСП, ЧЕ ДА ХОДИМ НА ИЗБОРИ. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ! ЛОШО. :( . . . . . . . . . . . Типично за манипулиран индивид, нямало за кого да гласуваме! Има и се нарича Възраждане! Във всеки случай ще участвам в подписката за лева, а за гласуване има още време!

42

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш да разбереш какво означава думата политик въж как се развива Унгария. Та точно Радев да го слагаме в графата политици е смешно. Точно той дето доведе на власт канадските измамници и сега се чуди как да замазва скандалите. Той носи главната вина за сегашното положение.

41

МНЕНИЕ

преди 1 година

Президента Радев се оказа Най-добрият Политик в България .Останалите са на Заплата от Мафията .

40

Анонимен

преди 1 година

БСП никога не са били против изпращане на оръжие за Украйна. те са същите като ПП и ДБ. Нали управляваха заедно и докато го правеха изкарваха БМПта, системи за залпов огън, стотици тонове снаряди, ракети, миномети и автомати. Вероятно са изнесли тайно и щурмовата авиация защото никой не знае къде са изчезнали самолетите Су-25. та кога точно БСП са били против. На думи е едно на дела е съвсем друго. Те са партия джендъp. Не знаят какви са точно. Отдавна минаха на другия бряг.

39

ЬЬЬ

преди 1 година

Връчването на третия мандат на бсп ще означава,че радев ще иска да управлява еднолично със служебните си правителства,защото е 100% сигурен,че тази партия, основно заради несъгласието си за военна помощ за Украйна,няма да събере подкрепа и 1/4 от гласовете в нс.

38

Анонимен

преди 1 година

Обективно ДПС могат да направят правителство с третия мандат. Умни са, нямат червени линии и вече са го правили.

37

Анонимен

преди 1 година

ДПС държат местната власт в няколко области в страната. София НЕ е България. Реално ДПС са във властта , защото контролират общинските съвети и разпределението на приоритвти, проеки средства , кадри и т,н. Така е били и ще бъде при всички партии - лидери. Който се опитва да показва, че ги изолира, само се самозалъгва и губи имидж сред смесените райони. А и въобще не е признак на ум да се изолира голяма партия с дълга парламентарна традиция. Народът не мисли, че другите са праведни.

36

Анонимен

преди 1 година

Демократична Украйна е затънала до шията в корупционния скандал NEXO. Преведени са им огромни суми пари от криптопирамидата с цел тих държавен преврат в който да се овладее цялата държава и тайни служби. Каква беше причината от другата терористична групировка ПП да настояват толкова яростно за шеф на БНБ? Защото Борика се управлява от БНБ и министерството на финансите. Без БНБ те не могат да прокарат криптовалутата през системата Борика. Мръcни пари с които да се овладее държавата

35

Обективно

преди 1 година

Ако имитацията на президент не даде мандата на Демократична България ще е вече 100% ясно че не желае да има правителство

34

Анонимен

преди 1 година

Какво става с НЕКСО?

33

анонимен

преди 1 година

Радев хвърли чоп за партия, все тая коя ще вземе мандата-резултата ще е нулев.

32

Анонимен

преди 1 година

Точно обратно на написаното в статията. От Възраждане изрично заявиха на президента че ако им връчи третия мандат са готови да съставят правителство. Това е поредната фалшива статия на Днес

31

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами при кого, ако не при БКП-БСП, то при Янев, който е троянският му кон в Парламента, тази сутрин слушах по EURONEWS един негов депутат, който твърдеше че трябва да има промяна на Конституцията и възможност за преЦедентска реСпублика ... а иначе и на ДеБе да я даде все тая, тя коалицията на Подмяната и без това се оказа една Криптопирамида, готова по всяко време да завлече държавата ... !!!

30

перко

преди 1 година

Реално битрябвало да го връчи на ДПС! Те са една от партиите които се държат най адекватно!

29

Анонимен

преди 1 година

Мандатът трябва да се даде на ДПС 1, Защото са трета по численост група; 2. Защото имат много голям политически опит и подготвени полицтици. 3.Защото са декларирали диалогичност с всички, без 'червени линии", вкл. с "Възраждане", говореха за експертен кабинет от няколко години, даже преди да падне Борисов, за национално съгласие; 4. с ДПС в реалната власт се постига декларираната прозрачност. 5. Няма предпочитание към Пропокопиев .

28

До 29

преди 1 година

Не си познал! Друг се тресе от СТРААХХХ!!!

27

ъъъ

преди 1 година

При Стефчо от Поповица ще отиде.Помнете ми думата.И следват избори.

26

Обективно

преди 1 година

По- добре на БСП, ЧЕ ДА ХОДИМ НА ИЗБОРИ. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ! ЛОШО. :(

25

Радев се излага!

преди 1 година

Вероятно се тресе от страх и най-вероятно има защо!

24

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Събитията от последните дни показват нещо което досега не беше явно. А то е че Боко вече няма контрол върху прокурора Гешев. Добре измислената схема за неявна коалиция ГРОБ ДАЙ БГ беше разбита от Доган. Интерестни дни предстоят. А Боко вече не може да спи спокойно. Ха Ха!