100

Анонимен

преди 1 година

Русофилите трябва да се пребоядисат, ако не искат да стоят гладни през 2024

99

Анонимен

преди 1 година

Първо, Путин не е жив, има двойници с латексови маски. Второ, по 500 до 700 руснаци загиват в денонощие без да напредват. Украинците събират бронетехника. Чалинджър 2 е издържал на 70 изстрела от ръчен гранатомет през войната в 2003. Ще има и Гепард 2, ще има и Брадли, ще има и други танкове и БТРи и БРДМи. Ще се повторят офанзивите както при Харков и Херсон, но тоя път ще е още по неочаквано и по тежко за руснаците.

98

Кос

преди 1 година

До Анонимен 107 Абсолютно... бахмут и следва добавка от разкрит масов гроб на майки и пеленачета.

97

Анонимен

преди 1 година

РУСКИ ТЕРОРИСТИ

96

Анонимен

преди 1 година

Според украинците ракетата е Х-22,според главнокомандващия украинските ВВС те нямат оръжие,което да свали такава ракета.При направени сравнения разрушенията в Киев от същата ракета са много по-големи.Според очевидци е имало и втори взрив.

95

Десантник

преди 1 година

от 101 въздушно-десантна US дивизия дислоцирана в Румъния .Време настана.

94

109

преди 1 година

Какво ти послъгваме?Те още в Соледар се бия и даже напредват,нищо,че на запад вече твърдят,че било много близо до Соледар.Абе не точно в него,а накъде на около.

93

Анонимен

преди 1 година

Има и друго интересно винаги след поражение на бандеровците както при Соледар или руска масирана атака на следващият ден има такава поразена жилищна сграда и крещене по медиите за руското варварство.Незнам как става това винаги.

92

Анонимен

преди 1 година

да, ама се оказа че укрите са се самопростреляли докато са се мъчили да свалят руска ракета

91

Анонимен

преди 1 година

Представете си сега, че не руснаците, а амеликанците бяха нападнали Украйна, как мислите дали света нямаше да вика, избийте ги тия фашисти, вместо сега - скъпия украински народ. И дали Полша нямаше да е първа писта да подкрепя краварите, след като укрите са избили хиляди поляци. Аман от двойни стандарти, кога как ни е изгодно!!!

90

Анонимен

преди 1 година

А защо не написахте, че това е ракетата която укрите успяха да свалят? И напротив, крилатите ракети от типа на х-22 и калибър не са толкова сложна мишена за ПВО за разлика от свръх и хипер звуковите...

89

Анонимен

преди 1 година

За Хага са Зеленски, Столтемберг, Байдън, Фондерлаен и тн. Щатски марионетки. А Путин е за награда за мир.

88

тодор живков

преди 1 година

Червените кхмери са на поста си да защитават фюрера а той горкия вече си търси подходящ адвокат за пред Хага .

87

Анонимен

преди 1 година

Това което се знае е че жилищният блок е разрушен от ракета Х-22 с 950кг боен заряд. Това е балистична ракета за която Украйна няма ефективни средства за отразяване. Този вид ракети са предназначени за ядрено оръжие. Известно е че тези ракети са доста неточни плюс минус 400 метра. Такива ракети няма на въоръжение в Украйна.

86

Анонимен

преди 1 година

До 96. Нека се изпотрепят, кво по хубаво от това. Гнусно племе украинско.

85

Васил

преди 1 година

Така става като дават на урките всякви оръжия с които не умеят да работят, ще се изпотрепят докато се научат.

84

Анонимен

преди 1 година

Бой по укрите, те си го търсиха. На война като на война.

83

Анонимен

преди 1 година

Кеф

82

Анонимен

преди 1 година

И оная недозряла тиква продължава да иска оръжия. Фикс-идея му е да победи Русия. А гине народът му, той добре е се е позиционирал в сигурен бункер. Да беше си седял да свири с оная си работа на рояли по сцените, по-добре щеше да е. На политик се прави, а за нищо не става.

81

удобно

преди 1 година

Ама защо се пропуска факта, че скапанотп ПВО е свалило ракетата над жилищен район и впоследствие при падането на X-22 се взривява малко над блока....ако я бяха оставили жертви щеше да има само сред натовски наемници, техника и ВСУ.Все пак е специална военна операция и реално както и да го гледаме фактите са, че жертвите на украинското ПВО сред населението са в десетки пъти отгоре над косвените жертви хеле защото западната техника струва милиарди, а един украинец е няколко гривни....