17

Банкеръ

преди 1 година

Ама той тоз джигит с униформа за тях теста винаги е положителен и не важи.А и по възрастен изглежда направо е сдухан от пийне и дрога.

16

Popa ot razgrad

преди 1 година

Тия които отказват тест директно в затвора...

15

От хората

преди 1 година

Къде е съда,с решение да бъде задължен.Ако беше убил хора така ли щяха да го глезят.Е,да,зависи от платата.Хора,отиваме на много зле,вземете се в ръце.

14

Жалко

преди 1 година

Жалко, че не се беше врязал в някое дърво или нещо по-сериозно, че да отърве света от себе си. Как пък все джигитите имат късмет?! Явно наркотиците са полезни

13

Иван Иванов

преди 1 година

То да е една кола на километър - както при соца, както и да е - пий и се весели, па се шибни челно у дирека, ама то - дай да се правя на шантав, еми - не става така.

12

До Абе 20

преди 1 година

Полицаите нали реваха, че тестът за наркотици не отчитал вярно, все положителен бил!? И сума ти доктори ги подкрепиха, че реагира на много лекарства. Е, сега за полицаите показва грешно, за всички останали граждани обаче се счита за верен!? И изобщо не го защитавам този, говоря чо принцип.

11

Алекс

преди 1 година

Застрахователите на потрошените автомобили ще го захапят и докато не плати за щетите няма да го пуснат.Дълбоко ще съжалява за тази изцепка.

10

Абе

преди 1 година

В такива случаи тестовете за алкохол и наркотици трябва да са задължителни !

9

Анонимен

преди 1 година

Петко Чонтов е мутра класически тип-нагъл,агресивен,безпардоненразбойник и мошеник!Всичко е малко,което може са се каже да него!

8

Анонимен

преди 1 година

Насила не могат ли да му вземат проба? Странна работа.

7

до 13

преди 1 година

Ти май пропусна спонсорите в полицията колко ги толерират ;) ти ми говори за съд и прокоратура и доказателства и куп безнадежни простотии

6

ВЪПРОС

преди 1 година

Днес Медиите гръмнаха че това нещо е син на Мутра - Вече са били пребити Прокурори , Съдии и Полицаи . В Понеделник ще го пуснат .

5

идо

преди 1 година

До Танязначи е приемал нещо, дали преди няколко часа или по късно, съгласен съм да се надруса като магаре ама да не се качва на превозно средство, така рискова живота на невини хора по пътищата.

4

az

преди 1 година

като е отказал , му повдигнете обвинението двойно заради това че е дрогирам и да видиш как ще бяга пред патрулката до болницата да се тества, демек сътрудничи на полицаите, то е порсто само трябва да се въведе в закона то по тази логика, всеки може да откаже и да разтачва делото с години.

3

Анонимен

преди 1 година

То щот държавата много адекватна

2

Попов

преди 1 година

Кафето с или без захар го иска?

1

Анонимен

преди 1 година

не можахте с фарма-мафиотските химии да ни набодете, и с измислени тестове няма