91

Бобо

преди 1 година

Най бързия начин руския мародер да изпрати откраднатото в къщи, е като си го сложи в джобовете. С черния пакет ще бъде доставен в къщи.

90

Ромс

преди 1 година

Интеграцията вьрви с пьлна сила

89

Ужас

преди 1 година

Един типичен англичанин - от братска романя индия де

88

Анонимен

преди 1 година

Да ви имам амбициите! Същевременно все повече англичани не са в състояние да си плащат сметките. Той защо не се интересува дали повечето англичани споделят амбициите му?

87

Арестувал Вдовици???

преди 1 година

за това кой какво,как и за колко време може е достатъчно да погледнем 21Юни41ва немците нахлуват в СССР,в началото налятото 1944 руснаците погват немците и на 5 май е подписан мирния договор.Руските воиски саошетали Европата и натикали немците на ичка им айна за 12-13месеца,немците които за 3 години избиха мильони цивилни.Заветът на Адолфир Хитлренко гласи:Нема значение колко народ си изтрепал, накрая ще те завият в одеало накиснато с бензин и запалят.Зеленглист-защо си бил и арестувал вдовиците

86

анонимен

преди 1 година

руската мечка бълха ще я ухапе с тия 4 трошки!

85

към 101

преди 1 година

драги, руснака може автомобил да не прави, но в супер оръжията е ненадминат в света, и НАТО го знае това много добре! така че тази война е все едно пекинез срещу ротвайлер!

84

Българин

преди 1 година

Всичко каквото пращат, ще бъде унищожено. Да даваш оръжия на хора, които никога не са боравили с тях или ще боравят след няколко седмици обучение, е равносилно на това да загубиш и хората и техниката. Почти всички военни машини на бойното поле в рамките на няколко седмици получават щети, които налагат ремонт. Русия има ремонтни заводи на близко разстояние. Но тези танкове, не знам кой ще ги "тегли" обратно до Англия.

83

Анонимен

преди 1 година

Кой е разследвал какви са били след ВСВ разхвърляните "Детски Играчки Бомби" коита са осакатиле много наши деца. Кой бе?

82

Анонимен

преди 1 година

ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ АНГЛИЯ НИЕ ВЕЧЕН ВРАГ И НИ МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ

81

Българин

преди 1 година

81 те хубаво ще пробват ама после с над 8000 ядрени бойни глави гАнглия ще измести рекорда на Марианската падина по дълбочина. А и 50 стари американски ракети със охлюва скорост дори няма да стигнат територията на РФ.

80

bl

преди 1 година

Ех тези страшилищa F22 и F35...В момента все още няма достойни противници за Су35, те тръгнали със Су57 да си го мерят. И въобще не говорете за Stealth технологии, BVR радари и ракети. С такива, "вехтият старец от миналия век" МиГ31, се оправя даже без да се задъха.

79

Българин

преди 1 година

Когато тази вечер по телевизията чух, че англия ще изпрати 4 танка на Украйна и веднага си представих стреса на който всички екипажи на 27000-те руски танка ще са подложени от тази доставка. Дано тази новина не е взела вече първите си жертви от смях.

78

Анонимен

преди 1 година

Пращай Риши, пращай за да найобът джуджето от Кремъл!

77

абе Сунак !

преди 1 година

Имаш поне 300 атомни бомби ,то за друго няма да ти трябват ами изсипи 50 парчета връз джуджака и другите 250 където ти е кеф по цялата им фашистка територия ! еможе Байдън да го е яд че за него нищо няма да остане ама после и франсетата да хвърлят тяхните че малко да се разоръжиме и после САЩ ! А ние от Българската армия след 50 г ще минем да зачистиме !

76

Анонимен

преди 1 година

Войната на Стилян,Марто,Бербатов организирана от Алан Пардю срещу Русия............де ба деградирало им Голямо затъпяване............Италия си излови Червените бригади и твърдят че няма подкрепа от чужда държава..........Западна Германия още не си изловила терористите от "Фракция Червена Армия" та и в щаба на Барак Обама се подвизаваха.......да си назначават Шефа на ПЕС от Евросъюза Сергей Станишев роден на рождения ден на ЦСКА и Маркс на мястото на Камила

75

Анонимен

преди 1 година

Каква свобода и демокрация в Украйна??? Че това е една от най-корумпираните държави в света. Просто ги ползват за пушечно месо във войната с Русия.

74

Анонимен

преди 1 година

До 73 Та както казах.... не е важен начина по който се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично. Не е важно, дали танка е британски, френски, немски, български......... български танк, звучи като българска ракета или други фантасмагории! Сменяй дилъра материалът му е кофти или другата възможност

73

Анонимен

преди 1 година

Западът воюват срещу Россия под формата на "помощ" Помощ не става с предоставяне оръжия.. първо почнаха лека техника сега минат на тежка техника.. това ли е помощ?

72

Манолски

преди 1 година

Каквото и да пратят все тая! Рисия си прибра рускоезичните територии и даде ясен знак какво очаква душманите и