21

Маке

преди 1 година

"Те поне най-свободно ни пуснаха/разрешиха да се извикаме по площада в Скопие. Джамби им крещеше наоколо че са били сърби, а те ни гледаха учудено като да сме руснаци в Украйна, пази Боже. На мен пък ми изглеждаха че нито сърби ги интересуват,нито българи.Гърци хич" - Тоа беше и моот впечаток од собирот.

20

Яким Ефремов

преди 1 година

Аз пък съм родом от Солун. Чист българин. Защо това жълткото Джамби дето му казвате, не дойде в Солун и да КРЕЩНЕ както в Скопие, че правителството на Солун и на Южна Македония са гъркомански бе?

19

:-)

преди 1 година

До До КонечноА также ни русского с так много ошибок в его русском писании :-)Ами руснаците да питаш бе гюмче, ще ти кажат че български е руски с фелер. Токмаче на майка. Ах да ти беше някой украине ще видеше. Многу поздрав од македонецот. Од Сандански сум.

18

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има копейкин с България и българите по света!освен че ги продова за копейки!Мара Бунева ако стане ще го гръмне в продажната му кратуна

17

Решетников

преди 1 година

Копейката явно е объркал Просия със севирна македония и Мара Бунева с надежда крупская

16

До Конечно

преди 1 година

Никога не бях виждал българин да пише с толкова много граматически грешки.

15

Конечно

преди 1 година

Се опаметивме и повее не реагираме на провокациите од бугарите. Денеска бугарите токму тоа сакаа да постигнат па веднаш да се жалат во Брисел дека не сме за ЕУ. Едноставно треба да ве игнорираме и готово. Вашите навреди не значат ништо. Можете слободно да ставите уште десет пати вето.

14

Кочо

преди 1 година

До митко палаузовДа Митаче, измислено геройче, ама тук иде реч за действителни герои, не са ти по ръстчето, мило дете - жертва на болните таткови ти амбиции.

13

Кочо

преди 1 година

До До победаЕеех, де да го бяха осъзнали, или поне усетили това ...

12

Българин

преди 1 година

Стига повече сме се държали като хора от миналото. Да правим мостове, а не войни. Но... Русия иска друго....и нашите четирихилядници са там...

11

Анонимен

преди 1 година

Ако Ванче беше жив,Копейката щеше да се търкаля в калта.

10

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ФИРОМСКИЯТ ФРАНКЕНЩАЙН БЕ ЗАЧЕНАТ В МОСКВА! РИТО МУ Е МАЙКА,СТАЛИН Е БАЩА!

9

До победа

преди 1 година

Още не но и това ще стане ..неизбежно е.СМ е изкуствено създадена държава без никакви традиции като такава. Учат се в движение на държавност ,на дипломация на икономически фискални социални похвати. Всичко което по някакъв начин функционира там е наследство от югославия Албанците ги асимилират сърбите ги командват с поставени лица .ЕС пък ги лъжат за пълноправно членство.Което никога няма да се състои.Единствения шанс за хората там е обединение с майка българия. И стават автоматично ЕС граждани

8

Костя националиста

преди 1 година

Хубаво ама руския агент копейкин що го дири там ?Мара ако може да го види, ще му тегли веднага куршума.Ръсия не я долюбваше много .Заради подкрепата им за сръбските главорези.

7

Kyro

преди 1 година

ВМРО е била терористична организация и правителство след правителство в България през онези години се опитва да я разгроми. Създавала е само проблеми за българската външна политика.

6

Илия Кунев

преди 1 година

Ами и у нас 1000ци македонци идват за Рожениския манастир при Сандански Яне, ама май ние ги спира(х)ме с тайни полиции и чудеса да не са тласкат в 1000ци, ами да се протне поне по един двама. И турят и председателите им цветя на гроба. Те поне най-свободно ни пуснаха/разрешиха да се извикаме по площада в Скопие. Джамби им крещеше наоколо че са били сърби, а те ни гледаха учудено като да сме руснаци в Украйна, пази Боже. На мен пък ми изглеждаха че нито сърби ги интересуват,нито българи.Гърци хич

5

митко палаузов

преди 1 година

харесва ни да си измисляме герои .

4

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред паметта на тази безстрашна българка!

3

Българи-Юнаци

преди 1 година

Сев. Македония ще се върне обратно към България! Така да е!

2

Анонимен

преди 1 година

Я дайте точно определене на думата -,,терорист", защото никъде май няма обяснения.