202

СУПЕР

преди 1 година

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ. Много добре. Колкото по-неграмотно пишете, толкова повече хора ще разберат и ще се осъзнаят, че гласуването за ГЕРБ е гласуване за неграмотници и некадърници. Вземете пример от Пловдив. В Пловдив паднаха всички маски на ГЕРБ. Влезнаха в коялиция с Гергов, когото даже и Корнелия изгони и стана ясно, че целта им е единствено краденето, далаверите и личния интерес. Съсипаха Пловдив, по същия начин ще съсипят цялата страна. Хора, осъзнайте се, никакви герберски кметове повече

201

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните от ПП са дошли само лъжи и пари да правят.

200

Анонимен

преди 1 година

В Западна Европа хората гласуват за тази партия, която им осигурява по добър живот. При нас е точно обратното- При Борисов хората живееха добре при сравнително ниски цени на стоките и услугите. Нямаше мигранти, престъпноста беше в нормални граници, телефонните измами изчезнаха, битовата престъпност също. И какво стана едно голямо нищо, защото някои повярваха, че Харвардските мошеници ще ни донесат проспиритет да ама не .

199

Анонимен

преди 1 година

По твое време хвърляше само на най-бедните пенсионери по 40 лв.два пъти в годината,за Великден и за Коледа и по два пъти се вдигаха тока,парното и водата.Така че,дори на тях нищо не си им дал,а си им взел.Така беше по твое време.Подигравка с народа.Айде сега чупка!

198

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ПЪПЪ ЗАМИНАВАТ ПРИ СЛАВИ БКП ВЕЧЕ СА БУТИКОВИ ДБ НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ДПС СА СТАБИЛНИ ВЪЗРАЖДАНЕ СА НОВИТЕ АТАКА ДРУГИ НЯМА ТАКА ЧЕ ДОПИСНИЦИТЕ КАКВИТО И ЛЪЖИ ДА ДРАСКАТЕ ТУК ГЕРБ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ДОРИ МНОГОТО ПАРИ НА ЧЕРЕПИТЕ НЕ УСПЯХА ЖАЛКО ЗА ДЪРЖАВАТА НИ

197

Анонимен

преди 1 година

Вчера имаше статия,че с криптовалутата плащали на някакви,които се занимавали с наркотици,оръжия и трафик на хора.Ами в подкрепа на Дай България и Пълното Пропадане точно такива дроганти пишеха....Вече всичко е ясно.

196

Анонимен

преди 1 година

Аре скрии се бе!Вече ми се повдига от тебе.Заминавай за Барселона,че мис г.щи може да си е намерила вече някой испански левент и пак да останеш на сухо.

195

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК УВАЖАВАН В ЕВРОПА ЗА ГЕРБ ЗА ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ

194

Анонимен

преди 1 година

С тези ПеПе и ДеБре все едно ни бяха окупирали от Даркнета...а то се оказа,че са ги финансирали от фирма,чиито клиенти били терористи.Да се махат.За няколко месеца държавата до фалит докараха.

193

Анонимен

преди 1 година

На тоя ако му извадят пачките и кюлчетата от чекмеджето може да си платим целия външен дълг.Ама няма кой!

192

Гурбетчия

преди 1 година

Откакто ПРОМЯНАТА е на политическата сцената кражбите спряха, пенсионерите, българските граждани и бизнеса се почувстваха ЕВРОПЕЙЦИ

191

Анонимен

преди 1 година

Някой ден ще се пръснеш от завист.И от злоба,че няма вече ти да разпределяш парчетата от баницата за Шиши,Домусчиев,който официално е най-богатият българин с над 2 милиарда долара,а неофициално си ти,но няма кой да те разследва.Както и да е,аут си от властта завинаги.

190

БЪЛГАРИЯ Е:

преди 1 година

1. Род, родина, земя!2. Армия, мощ, пазител!3. Православие, духовност, вяра!

189

Анонимен

преди 1 година

Баце пое въздух,напери ушите и вече няма стигане.Изтърваха го аматьорите (те затова са аматьори де)Сега ще ги мачка бавно като украинци в Соледар,и накрая ще ги изяде за десерт.

188

Анонимен

преди 1 година

Добре че махнаха Промяната, та световните борсови цени да спаднат. Амиии заслужваме си тиквата, щом още не сме го изринали тоя популист.

187

Баце голям

преди 1 година

Баце с една пачка евро от-500 ще си направи бензиново езеро до банкя седнал да ни занимава с цената на нещо което определят световните борси нека каже защо храните не падат като е поевтинял бензина и има компенсации на тока за бизнеса които плащаме данькоплатците

186

Анонимен

преди 1 година

Е,аржентинския Меси дълго ще диша прахта на нашия Меси.Оня е само милионер,а нашия е милиардер.Кой сега е номер 1?

185

Ако Лукйол

преди 1 година

го няма, бензина ще е 1,50!

184

Анонимен

преди 1 година

Aмepиkaнckият мaйgaн "Пpoмeнa" paзcиna Бг..

183

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Униклана снимка на главица като презряло тикве!