15

Анонимен

преди 1 година

Дрогата помага на всички да се преселят в отвъдното, за съжаление тази гадост е налазила и нашата страна. Всички производители, разпространители и подобни трябва без съд да изчезват от земята. Колко млади живота в цял свят са попиляни заради тази гадост.

14

Анонимен

преди 1 година

Що не пишете инфаркт или сърдечен удар?

13

Превода кърти

преди 1 година

Много некадърни писачи/пишман преводачи

12

Петя

преди 1 година

До АнонимеН И тя и баща и си отиват млади от този свят. Пък сина и се самоубива, това е един от най-големите грехове за нас християните. За да е случи има влияние на Злия. - Да пази Господ!Силната вяра в Бог, посещение на църква и молитви и др. може да ви помогнат в нужда...

11

Петя

преди 1 година

Тежка съдба или родово проклятие!? Дано тези деца от нея, които са живи да имат по-лека карма и да имат наследници. Бог да те прости и да поживи семейството ти.

10

така става

преди 1 година

кат ползваш гугъл преводач. Инак Бог да Прости Лиза сега при баща си , краля на рока!

9

АнонимеН

преди 1 година

БИЛИ: ОЩЕ ЕДНА ТОЧКА ЗА МЕН!! И КРАЛИЦАТА И КРАЛЯ НА БРИТАНИЯ ВАКСИНИРАХ СРЕЩУ КОВИД И ВЕЧЕ И ДВАМАТА СА В ГРОБИЩАТА В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА ОТ ВАКСАНЕТО НО ТЕ БЯХА СТАРИ ЗАТОВА И ПО БЪРЗО СТАНА ПРИ ТЯХ :D ЛИСА ПРЕСЛИ БЕШЕ ОТ ПЪРВИТЕ КОИТО СЕ ВАКСИНИРАХА СРЕЩУ КОВИД :

8

Анонимен

преди 1 година

Наркотиците и опиатите не прощават. А и духовни сциентоложки промивки са й провеждали. Поне е успяла да се възпроизведе. На който, когато му дойде времето.

7

АНОНИМЕН

преди 1 година

Вече много често се случва и без дозите зависи и от напреженето в живота, който днес живеем ! Все по-често млади хора умират!

6

Анонимен

преди 1 година

"почита от сърдечен арест" И това е заглавие...

5

Хюго Бос

преди 1 година

Егати и некадърния превод. Деноминационно, паднала от стената.... Смешници.

4

Анонимен

преди 1 година

Всички си казваме "Тази пък от какво толкова се оплаква? Цял живот е живяла в лукс, не знае какво е да се бориш за да оцелееш и т.н.", но истината е, че и тя е човешко същество и въпреки всичките пари и слава е имала нужда от неща като всички нас, любов, грижа, подкрепа, разбиране. Не ги е получила и това е съсипало живота й. Така, че понякога и всичките пари на света не носят щастие. Нито могат да ти купят любов. Мъчно ми е за нея. Точно както някога плаках за принцеса Даяна.

3

Тъжен

преди 1 година

Бедното момиче. Един сбъркан продукт на едно сбъркано болно общество. Пак дълго издържала, като се има предвид горното.

2

Анонимен

преди 1 година

Никога не ебило толкова сравнително млади хор да умират внезапно от инфаркти, инсулти и т.н. Тая с колко дози е била?

1

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам произволно наслаганите думички в заглавието. Отново.