16

Ник

преди 1 година

Историята е безмилостна. Всяка територия завладяна по този начин рано или късно се връща на този на когото е била. Ще е безмилостна и към Рус за зверствата. Ще почакаме да се насладим на това което ще стане .

15

Шефрет

преди 1 година

Как ще социализираме малко оцелелите укри след края на военната операция ,като свикнаха да ходят по нужда у мазите без хигиена ,ток и вода.

14

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно украинците ще се справят с бандитите.

13

АнонимеН

преди 1 година

ВРЕМЕТО Е НЕПОДХОДЯЩО ЗА ВОЙНА В МОМЕНТА - СТУДЕНО СИ Е И ПРЪСТИТЕ СЕ ВКУЧАНЯСВАТ! ТЕМПЕРАТИРИТЕ В ДОНБАС СА ОКОЛО 0 ГРАДУСА ! ЗА СЕГА ПУТИНИСТИТЕ ЩЕ ЗАДЪРЖАТ ОТКРАДНАТИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА ! НО ОТ 1 МАРТ 2023-ТА НАТАМ ЩЕ ИМА САМО ИЗТРЕПАНИ ПУТАНИСТИ НЕПРЕСТАННО В ДОНБАС! :D

12

СЛАВА РОСИИ

преди 1 година

До АнонимеН. Един така ме кълнеше преди време и скоро му изнасяха 10 години. Та не се напъвай толкова много.

11

АнонимеН

преди 1 година

къ путън ще умре през 2023-та година! ОСВЕН ФАЛИТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛИСТАН ПРЕЗ 2023-ТА Е МНОГО ВЕРОЯТНО ТОЙ ДА СЕ И РАЗПАДНЕ СЛЕД КАТО РУБЛАТА НЯМА ДА СТРУВА ПОЧТИ А И НИЩО И НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ РЕПАРАЦИИТЕ НА УКРАЙНА!

10

Васко лепенката

преди 1 година

Коронизмът си отива, спете спокойно деца!

9

Пън

преди 1 година

ПВО не е реагирало, не останаха установки ли в някои части на Киев. Или някои военни, отказват команди? Интересно.

8

Говедо

преди 1 година

Укринският генерален щаб заяви,че експлозиите нямат връзка с войната!Явно някой чества Банго Васил,а?

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15, значи според тебе 40 милиона украинци в продължение на десетилетия просто са стояли и са чоплели семки докато руснаци са идвали да строят?! Така ли излиза?!

6

Анонимен

преди 1 година

Има един блогър, който си прави разходки из Киев и снима. Без политики и интересно защо говори на руски. Какво стана с мовата? И ми прави впечатление, че там всичко е сталински постройки, а магазините им са с вид като у нас през соца, включително макдоналдс. Всичко е застинало някъде в 80-тте. Сега да видим как американците ще ги осъвременят. Кличко една спирка на метрото не е построил. Каквото са направили руснаците-това имат и нищо свое.

5

До в момента

преди 1 година

С Чук ли удрят Крим или с какво?

4

В момента

преди 1 година

Страха на руснаците от Крим се увеличава още повече защото са наясно, че моста не е безопасен и всеки момент може да бъде ударен от украинските сили.

3

В момента

преди 1 година

Цените в Крим се увеличават постоянно и живота става все по-скъп и опасен! Това подхранва желанието за бягство от Крим. Някои руснаци твърдят, че Крим не е това, което са очаквали и съжаляват, че въобще някога са дошли на полуострова!

2

В момента

преди 1 година

Украинските удари по руски военни обекти в Крим се увеличават. Руснаци напускат Кримския полуостров и образуват километрични опашки пред Кримския мост.

1

Пропаганда

преди 1 година

Според вашите "новини" това трябва да са празнични фойерверки в чест на победата.