97

Иванова

преди 1 година

Значи до преди няколко дни, когато имаше някаква малка вероятност да получи мандата, Иванов обясняваше как единствено той и неговата партия могат да съставят в момента работещо правителство. Като се разбра, че мандатът няма да отиде при тях и веднага почнаха да се оплакват на всякъде, че няма как да има правителство.

96

Биляна

преди 1 година

ДБ са бита карта и следващия парламент ще го голедат от телевизорите вкъщи.

95

Милен

преди 1 година

ДБ нямат нито възможности, нито кураж да изпълнят третия мандаат в деншната ситуация

94

Асен

преди 1 година

Христо Иванов никога нищо не е познал, какот и никога нищо полезно не е направил за хората.

93

госпожата

преди 1 година

ами то с политици като иванов как да има правителство.....

92

Плодове на промяната

преди 1 година

Киро усмивката и компания подписваха наред всичко кво им пробутат и спряха всички проекти за да немало корупция.Сега догодина ще връщаме милярди за недовършени проекти,ще спрем ТЕЦ овете,ще свърши горивото в АЕЦ (добре ,че служебното осигори от САЩ и Франция ,но на какви цени не се знае).Та следват или фалит на държавата или яко дране на народа данъци,ток . Всяко семейство до днес дължи по 20 хиляди лева държавен дъг към кредиторите ,които вдигат лихвите вече за нов .

91

Идеалист

преди 1 година

Има консенсус на партиите от англосаксонския кръг да не прави редовно правителство с цел да не се приема нов бюджет. По този начин смятат да задържат бюджетния дефицит под 3 % и да бъдем приети в Еврозоната от която излизане няма освен при разпада на ЕС.

90

Браво на КироАсанАга

преди 1 година

Уж очичките, носл;ето и ушето типични Одецко-Еврейско-Зеленски, а косицата с къдриците напрао киевски котлет а черепчето такова едно 6то класно като на отличник от Вършецкото спомагателно ъчилище за бавано навиващи се и още по бавно развиващи се. За това водопадът с лъжите направо буйстват като стерео глашатаите КикоПуткович и АсанНаебаньовски. Кико го дава Анти Кремлист а Асан - Анти Русофилюхан и си мислят че някой ще им повярва на тая света троица. Имаме си къде къде по таковата печени оправн

89

Анонимен

преди 1 година

Американски марионетки и агенти няма да правят правителство в България.

88

Анонимен

преди 1 година

Когато карикатури управляват една държава над 30 години, то народа ги описва с Алеко.

87

перко

преди 1 година

Пинокио, Гешев отнво ви е виновевен,че сте финансирани от пирамиди! Искате да сте фараони, а се оказа , че сте планктони!

86

Татко Карло

преди 1 година

Дори в приказките Пинокио не е бил политик! Българите трябва да са с гладки мозъци ако отново изберат Пинокио и дружките му за дупетати! Време е за активиране на разума!!!

85

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АНГЕЛИНА НАИСТИНА БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ РАЗВИТИЕ ЕВРОПЕЙСКО НО ЧЕРЕПИТЕ НЕ СА ТЕЗИ ВИДЯХМЕ КАКВО ПРИЧИНИХА НА БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ТЕЗИ ДА СА ПРОГРЕСЪТ ДА СА УСПЕХЪТ ДА СА ДОСТОЙНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЯМА КАК ИЦО ТАНАСЧО И СИЕ С НИЩОЖНА ПОДКРЕПА ИЛИ КИРО АСЕН И ОСТАНАЛИТЕ ОКОЛО ТЯХ ЛЪЖЕХА НАГЛО МОЖЕ ЛИ ДА ЛЪЖЕШ ПО ТОЗИ НАЧИН С АВТОБУС ПЛАТЕНИ ДА СИ ПРАВИШ ПИАР И СЪЗДАВАШ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗА ПОДКРЕПА И ТОВА Е НАЙ МАЛКОТО

84

Ангелина

преди 1 година

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ ПОД НОМЕР 94- ТЕ НЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО "УЖ" ПРЯКО ,НО УПРАВЛЯВАТ С ТЕХНИЯТ ЗАВИСИМ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ НАВСЯКЪДЕ И САБОТИРАТ ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА.ТОВА ,ЧЕ "ГЕРБ/ДПС" И КОМПАНИЯ ОТ ПОЛИТИКО- ИКОНОМИЧЕСКИТЕ КРЪГОВЕ НЕ УПРАВЛЯВАТ ПРОЦЕСИТЕ В СТРАНАТА Е САМО ФОРМАЛНО И ЩЕ НАСТЪПИ СКОРО ,КОГАТО ТЕ ЩЕ ИЗГУБЯТ МЕСТНАТА ВЛАСТ ,ЧРЕЗ КОЯТО СА ПРЕВЪРНАЛИ ОСОБЕНО МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ВЪВ ФЕОДАЛНИ БАСТИОНИ .

83

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АНГЕЛИНА ГЕРБ ОТ 2 Г И ПОВЕЧЕ НЕ УПРАВЛЯВАТ ВЛАСТТА Е В РЪЦЕТЕ НА ПРОМЕНКАДЖИИТЕ И СЛУЖЕБНИТЕ

82

Ангелина

преди 1 година

Редовно правителство - няма да има и след това.Това е по- добре за България,докато не се "прочистят" всички вредни престъпни носители от НС на меко казано порочни практики от ГЕРБ/ДПС и компания ,без оглед на "цвят". Всяко правителство изградено на безпринципна основа е по- вредно ,отколкото да действа Служебно правителство. Сегашното и предишните Служебни правителства на Президента ,свършиха много по- полезна за обществото дейност ,отколкото правителство тип ГЕРБ. Промяната е необратим процес

81

Анонимен

преди 1 година

Голям мерак за власт

80

Яяя

преди 1 година

Крадци управляват ,каво добро да чака народа .

79

Ганди

преди 1 година

ШК Ем бе Ристю,върви по пътя на ШК ембе войвода,изтича в ка на ла скоропостижно

78

Алекс

преди 1 година

Ицето внимателно ни подготвя за коалицията между ДБ и ГЕРБ.Топнал е пръстчето в Чекмеджето.