263

Лили

преди 1 година

До Анонименхахахаха и ти не си жив май хахахаха

262

Анонимен

преди 1 година

Русофили, пребоядисвайте се ! Трябва да се яде !

261

Анонимен

преди 1 година

Първо, Путин не е жив, има двойници с латексови маски. Второ, по 500 до 700 руснаци загиват в денонощие без да напредват. Украинците събират бронетехника. Чалинджър 2 е издържал на 70 изстрела от ръчен гранатомет през войната в 2003. Ще има и Гепард 2, ще има и Брадли, ще има и други танкове и БТРи и БРДМи. Ще се повторят офанзивите както при Харков и Херсон, но тоя път ще е още по неочаквано и по тежко за руснаците.

260

Анонимен

преди 1 година

Русия беше добра да даде независимост на Украйна през 1991 г. Укрите се обърнаха против Русия. Голяма грешка!

259

Анонимен

преди 1 година

Победа за нами!

258

Анонимен

преди 1 година

Защо се биета срещу руснаците , ако спрете и те ще спрат ,не се подчивямайне на укр неонацисти и войната ще спре за жалост на САЩ , а вие ще се спасите !

257

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

256

Слава на Украйна!

преди 1 година

А всички Путинофили марш на фронта, като ви убият, на семействата ви ще подарят по една Лада!

255

Анонимен

преди 1 година

дойче веле . франспрес ройтерс са наи лъжливите новини предават

254

Гост

преди 1 година

Защо ревете укри че жилищен блок е ударен от ракета.Малко ви е.Вие по няколко пъти на ден обстрелвате мирни жители болници училища в ДНР и ЛНР.Колкото до земята ви тя не е ваша и Русия ще си я върне цялата.Нали сте велики и ще марширувате на Червения площад ревете и крадете от това което ви изпраща Запада.Да ще марширувате но като затворници.

253

СССР

преди 1 година

Освен оръжия и боеприпаси украинците са солидно дрогирани с психотропни вещества....Ще минат години докато истината излезе наяве . Първия който скоро ще "увисне на въжето" е дедо Бъдън....

252

Fool

преди 1 година

Всички надолу сте за Руския фронт. Даже другаря Путин ще ви даде и гражданство. Тъкмо ще се отървем от вас. А логиката ви е желязна, Украйна сама си искала войната, защото отказала да предаде на Русия нейната суверенна територия. По същата логика драги ми смехурковци утре Ердоган паша като обяви Източна Румелия, за Турска какво ще кажете?

251

До 370

преди 1 година

Какво да гледа Беларус, там не носят пречупени кръстове и не маршируват със запалени факли като СС едно време. Не забравят, че 25% от населението им е избито през ВСВ от фашистка Германия!

250

123

преди 1 година

Да не бяха правили преврат укроте, да бяха спазвали Минските споразумения, да не бяха бомбиюи Донбас 8 години, да не бяха горили живи хора в Одеса..... И т. н. Сега ревът...

249

Случаен минувач

преди 1 година

Аз пък гледах руска телевизия. Соледар е напълно превзет. Местните жители, които показаха, бяха измъчени, но спокойни. Казаха, че най-страшното е минало. Раздаваха им хуманитарни помощи. Солните мини са дълбоки до 300 метра и там има музей с фигури и скулптури от сол. Дори подземен футболен стадион има. Там може да се укриват още украински войници, но ще излязат, няма къде да отидат.

248

Скоро!

преди 1 година

Войната е страшно и жестоко нещо! . Но всички драскачи по форумите, съвсем скоро ще го разберат. Демократ за бой се стяга по заповед на НАТО !

247

Анонимен

преди 1 година

Интервюто на тоя сополанко е кат мемоарите на Хари - воювал бил само 5 дена но бърза да си даде екпертното мнение за ситуацията там. Дава ли си сметка какви простотии говори - нямало било вода - човек без вода не може да изкара повече от 2 дена, гледах и в тубата - в Соледар е заснежено, е как да няма вода. Отвсякъде им пращат хуманитарна помощ, също така амуниции, оръжие, дрехи, бронежилетки, балистични щитове, информация от шпионски сателити а те не спират да ривът.

246

21 век

преди 1 година

Кат Русия няма втора,тъй проклета на Света!Тя е нашата прокоба,тя е наща срамота!

245

Хаоус

преди 1 година

.."Всяка война е Престъпление. Ако в предишни времена са казвали, че да умрете за родината е дълг, чест или достойнство, то в съвременните войни, не е така. Просто ще умрете като куче, без причина"..............Ърнест Хемингуей

244

Лъжецът Путин

преди 1 година

Пока я президент, я никогда не повышу пенсионный возраст никогда не поменяю Конституцию под себя... Дворец в Геленджике не мой На Украину нападать не будем Не будет проводиться и дополнительный призыв резервистов из запаса - говорил Путин.