244

Анонимен

преди 1 година

Сценария със СССР вече сме го играли. Няма да е добре за запада защото Русия не е с ограничените ресурси на Северна Корея и ще ги конкурира във всяко едно отношение!

243

Анонимен

преди 1 година

Русофили, пребоядисвайте се ! Трябва да се яде !

242

Анонимен

преди 1 година

Първо, Путин не е жив, има двойници с латексови маски. Второ, по 500 до 700 руснаци загиват в денонощие без да напредват. Украинците събират бронетехника. Чалинджър 2 е издържал на 70 изстрела от ръчен гранатомет през войната в 2003. Ще има и Гепард 2, ще има и Брадли, ще има и други танкове и БТРи и БРДМи. Ще се повторят офанзивите както при Харков и Херсон, но тоя път ще е още по неочаквано и по тежко за руснаците.

241

T

преди 1 година

Говори глупости да започне да чете повече руски книги

240

Анонимен

преди 1 година

Абе айде и аз да съм сценарист- Империята на светлата сила и властелин на Вселената да издаде указ за закриването на държавата Русия и конфискуване на територията и природните ресурси в своя полза. Лишаване от армия, назначаване на губернатор, а местното население - при индианците! И тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано ...

239

Анонимен

преди 1 година

Цар *** оплеска килима.

238

Анонимен

преди 1 година

По-добре пребройте сценариите за бъдещето на Европа. И свалете розовите очила. Вече не са на мода.

237

Анонимен

преди 1 година

С други думи, няма бъдеще, каквото и да стане. Крайно време беше.

236

Споко

преди 1 година

А за Украйна нещо на напишете? Прогрес, процъфтяване, просперитет? Хахаха

235

Емил Стефанов

преди 1 година

Има и четвърти сценарий но той не се харесва за западният фашистки РЕЖИМ.

234

Анонимен

преди 1 година

Някаква италианска кифла от европарламента правела сценарии за Русия ха ха ха. В момента Европейския съюз се кани да проведе преговри с Русия за увеличване на руските доставки на газ.А премиер-министърът на Саксония Михаел Кречмер настоява да се започне ремонт на Северен поток 1. Нещо не им излизат сценариите на Запад, че загубите са им 1000 млрд долара вече.

233

И трите дедо попе са

преди 1 година

тотален разпад на монголоидното раково недоразумение м0сковията. Един актьор разпадна сСсРтУ без пушка даПукне, а комика ще довърши започнатото.

232

Анонимен

преди 1 година

до 277 Супер! - нато като имало нужда от още храбри и отдадени демократи, защо не се записа доброволец в украйна, смешльо, ами дрънкаш врели некипели във форума. Голямо шубе те гони, ами бълнуваш за война от дивана вкъи. Американците, ако искат да ходят да се бият в украйна, ние няма какво да правим там и да гинем за чужди интереси

231

Супер!

преди 1 година

Радвам се да видя, че има толкова българи, които мразят Русия, Социализма и Комунизма!Радвам се, защото много скоро ще се наложи и България да воюва с Русия. Украинците за съжаление са на привършване и НАТО има нужда от още храбри и отдадени Демократи! САЩ и истинските западни( капиталистически ) държави ще дадат оръжие, но Демократи които да умират в окопите Не! Демократите ще дойдат от Полша, Румъния, България и всички бивши соц. Държави. А от България ще има толкова много доброволци! Супер!

230

муспи

преди 1 година

А за задокеанския Свинарник (стига с това благородно - краварник) има само един сценарий, - дългоочакваното идбухване на Оня Страшен Вулкан! Следва смърт на Свинарника, с опасност за целия свят. Но смъртта е за предпочитане пред съжителството с нея.

229

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на Русия или друг, само времето ще го покаже! Така както и бъдещето на ЕС! Сценарии, дума, която по скоро е характерна за филмовата индустрия! Прогнози, желания и реалност са различни неща! Баба Ванга я няма за да го предскаже, нито за Русия нито за ЕС!

228

Абрамович

преди 1 година

Аз мезя с хайвер.Крепостните дъвчат зеле.Руският народ яде зеле с хайвер!

227

Дебил

преди 1 година

Христо Христов

226

Българин

преди 1 година

Евтини ***...

225

Бонго

преди 1 година

Само човек с каша в главата може да вземе на сериозно този "анализ".