10

Хан Соло

преди 1 година

Некой хора трябва да се замислят за пенциониране след като все още не разбират важността на крипто валутата. Съществува паралелен свят на този който познаваме, нарича се дарк нет. Там може да си купиш ВСИЧКО, от фалшиви пари до оръжие, детска проституцуя и наркотици. Основната валута там е биткойна, защото е непроследим. Поръчваш убийство или побой - няма проблем, плащаш в криптовалута, така нито извършителите нито поръчителите се разкриват.

9

Анонимен

преди 1 година

Не било валута? А що мога да купувам с него оръжия от Украйна, наркотици от Холандия и даже човешки органи от Хърватия? Бал си е валута. И рева е голям, защото ТЕ не контролират печатането, нито пък получават лихви, нито пък могат са го оближат с данъци. Ревете, ревете.

8

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата глупост е да искате финансов съвет от банкер демек лихвар.

7

Натовеца

преди 1 година

мега противен ми е тоя !

6

Анонимен

преди 1 година

бананова република станахме като в африка , само измамници идват тука и тука правят бизнес

5

Анонимен

преди 1 година

Старче изкуфяло,гледай си пенсията и активите които си *заработил* и недей да разсъждаваш на глас за неща от които не вдяваш!

4

БС

преди 1 година

Аз, за тези глупости обвинявам медиите и прокуратурата, просто се занимават само с клюки и дребни глупости.

3

Анонимен

преди 1 година

Рязко смени темата от евро минахме на софтуър и хардуеър

2

Анонимен

преди 1 година

Хампи, нещо коментарче за цените в Хърватия? А иначе - защо искаш да прикриеш далаверите на ръководството на ПП и ДБ, за което в САЩ ги чакаше над 20г затвор ако бяха политици там?

1

Анонимен

преди 1 година

Оригиналното заглавие на това интервю във вашето ръководно издание Он Еър са опитите на олигарха Хампарцумян да разсъждава --- "Хампарцумян за еврото: Представете си княз Борис I да прави референдум дали да приеме християнството".