42

Албанец

преди 1 година

Ама кой те пита какво ще признаваш. След някоя година като станем САЩ ( Съединени Албански Щати) самите Сърби ще искате някой да ви признае .

41

Спрете ЕС

преди 1 година

Натиска върху балканските народи!!!ТЕ НИ СКАРАХА ЗА ДА ИМА ВОЙНИ И НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО! СЪБИРАЙТЕ СЕ И ДА СЕ ОМИТАМЕ ОТ ТАЗИ ЕВРОПУМИЯ.ВСЕ ПАК ДЕЛИ И ВЛАДЕЙ ДЕЙСТВА И ЕС ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ СЪС СКАРВАНЕТО НИ СЪС СЪСЕДИТЕ.

40

Някой

преди 1 година

Както е тръгнало и Германия ще има нова история до двадесетина години. Ще изгорят всичко с тяхната идентичност и никога няма да се спомене, че имало хора с техният ген да съм тактична, а само мюсюлмани и подобни...трендове ...

39

Някой

преди 1 година

С глобализацията ще се изгубим съвсем като ген и като националност. Вчера четох за Хари, че децата му имали силен ген, че взели рижият му цвят, но незнам онази кестенява ли е тогава е възможно иначе едва ли. Също и хора като мене с рецисивен ген явно ще изчезнат в тези паприкаши. Преди много години към 15-20+ накъде назад четах, че естественият ген на хората със сини очи руса коса ще изчезне. Още не е, но е на път до двадесетина години е приключил..Като се има предвид, че и сами се избиваме сега

38

Анонимен

преди 1 година

47 "Македония без българи, огън я гори".

37

Някой

преди 1 година

Политиката в Европа в ЕС е отвратителна. На личните ни карти пише ЕС, но пък дъщеря ми родена в ЕС Германия казва тя и българче, България не знае..... Ще видим тази година член ли е на ЕС и когато е майката и бащата са българи или раждаме тук приведения и нямат подходящ тен ...... Всичко е някакъв миш маш ужас и безумие в което ние от ЕС сме никой. Имам колежка мароканка мъж и свекъри германци там от родата някой жените за италианец друг за грък не мога да ги оправя паприкаши.....

36

Някой до 32

преди 1 година

В Германия много от смесиците дето са от Албания и Македония ги е срам да казват, че са от там и казват само, че са македонци. Тези държави са голям паприкаш натам. Майка македонка баща не разбрах там коя близка държава, но явно мюсюлманин може албанец да е. Децата родени в Македония. Не знаят македонски, но имат особен тен.Израстнали в Италия и говорящи турски, сега са в Германия и се събират с турци. Губи се идентичност и националност. Бели млади германки водят нег***рчет***т@ си на градина....

35

Някой до 42

преди 1 година

Защото никой не обича България. Защото сме били силни и големи. Защото сега някой могат да бъдат конкуренция и биват смазвани и защото в другата си голяма част няма българи вече, а модерен откачалник във всеки вид облъчен от чалгизация и свободния= на простотия. И защото се налага в световен мащаб заради политиците ни, че ние сме м***рш@.......

34

Анонимен

преди 1 година

Днешните политици в ЕС са слаби и нерешителност лидери. Това е тенденция и в световен мащаб. Кокто и повод един диктатор Путин, който се бои и от сянката си, да започне война за територии в Украйна. Най-големите кръвопролития се извършват от страхливци.

33

Анонимен

преди 1 година

Преговорите за членство в ЕС със Сърбия трябва да бъде спряно. Парите от предприсъединителния европейски фонд и достъп до европейските пазари, също. Защото Сърбия не желае да приеме европейските правила и подписа договор за политическо, и военно сътрудничество с Русия. Руски пари се перат на територията на Сърбия. Руската агентура е като удома си в западната ни съседка. Руската база в Ниш, маскирана, като хуманитарен център работи против ЕС и САЩ.

32

Анонимен

преди 1 година

На България бяха отнети брутално територии, наложени й репарации, които да плати на съседите й след Балканските война, за много по-малко престъпления, така бяха определени, когато тя бранеше изконни български територии. Защо за Сърбия се прилага този толеранс, като се има предвид кланетата и геноцида, който Сърбия извърши при запалената от тея, Война в остатъчна Югославия? Също и по време на кървавата Сърбизация на Македония. Както и 1885 нападението над България.

31

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е изказал благодарност и за бомбардировките на Белград...

30

Равносметка

преди 1 година

Преди смятах,че ние българите сме най тъпите, но сърбите определено ни превъзхождат! Който е с Русия, винаги стига до просия.

29

Анонимен

преди 1 година

Пиндостан отстоявал споразуменията, които се отнасяли за основаването на Общността на сръбските общини. Очаквал и диалог за реализирането. Точно тук е тънкостта на пиндостанската фишка - подкрепят споразуменията, но диалога за реализирането ще го получи едва след като признае Косово. Няма признаване - няма реализиране.

28

ми боли ме хуя

преди 1 година

какво мислят србете....да не гледаме втората серия тези дни?

27

Алекс

преди 1 година

Е,и? Пука ли му на някой какво ще приеме путинския слуга?

26

Анонимен

преди 1 година

Косово е бг и албаните трябва да се напуснат.

25

Българин

преди 1 година

До Анонимен 32 Че те албанците в РСМ отдавна са съгласни да бъдат признати БЪЛГАРИТЕ там! Против са вашите приятелчета от Левица и МВРО ДПМНЕ на Груески и Мицкоски!

24

Анонимен

преди 1 година

Сърбите държат на своите! Щом живеят сърби, бяха в Сърбия, е сръбско! Албанците си имат Албания! Така масово се заселиха албанци в Македония! Кога албанците ще позволят Македония да признае българите там! Скоро и за Македония може да имат претенции че е тяхна! Е само България си мълчи за всички покрайнини! Поне български да учат там!

23

Abe

преди 1 година

Taq turoperatorka Kade vi razhojda vzima6 Reis I se pribirai v Sofia izbqgai