174

Иван Иванов

преди 1 година

ГЕРб няма да се справят с нов мандат, така че - догодина оставаме. За наша радост, защото при ГЕРБ пенсията е 100 лева на сегашните цени.

173

Ихааа!

преди 1 година

Оказва се, че Борисов е абсолютен бедняк с неговите 3 пачки евро и едно кюлче злато в чекмеджето ! ( ако е било вярно! ) Но какви "бедняци" са само Кокорчо , Про100 Киро и Пинокио с тези 94 милиарда ????????????????????????????????????????? За тези милиарди трябват вагони , а не чекмеджета !!!!!! Ихаааа! Ударче , а ??? Бедните българи , дяволът ги хранеше като ходеха с тъпани и *** да протестират, за да им вземат милиардите !!! Няма да ги върнат!!

172

До 187

преди 1 година

Да ама парите са отивали за ДееВъъ не за ГЕРБ, сега колкото и да търчат от ПП и ДБ по телевизиите да лъжат, да имаме партии спонсорирани от крипто пирамида и депутатка помагала на ТЕРОРИСТ, факти, факти за разлика от разни измислици за къщи и фотошопи с евро и кюлче.

171

Анонимен

преди 1 година

Този Тренчев беше в коалицията подкрепяща правителството Борисов 2! Бил от партията на Кунева-Пръмова! Но ГЕРБ с комунисти и мошеници изобщо нямат връзки?!!! Верваме, верваме!!!

170

sd

преди 1 година

това е поредният балон на гешефтатурата, след като предишните (бобокоби, прокопиев, божков) се спукаха!

169

Армията на Гешев

преди 1 година

Гешев били споделил за частната си армия на Смъртта от полицаи и мутри! Армия ръководена от Румен Николов-Пашата, Юлиян Борисов Георгиев Перник и някакъв ген. Майор Васил Василев!?

168

Дружеството е

преди 1 година

Регистрирано 2018 г.Тогава не беше ли Борисов на власт?

167

нормален

преди 1 година

Колкото и да се пънете неможете да обвинявате Гешев юнаци платени или заслепени.Това разследване и обвинение е съвместно с обединените усилия и разследване на много чужди прокуратури!....И тези които пищяха за съдебната реформа са се облажили от Нексо!...Прави бяха тези които разкриха че правосъдната реформа за кято милеят си е чиста поръчка на организираната престъпност! Е, на лъжата краката са къси!

166

Анонимен

преди 1 година

Къде сте хукнали бряяя...имоти на Карибите,Бахамите,Дубай,яхти за милиарди...ЗАНДАНА ВИ ЗОВЕЕЕЕ-----Дорде Боку не е на въжето с конфискувани имоти, гешефтурата е само негова бригада размахваща бухалки срещу нежелаещите да платят рекета.

165

Klaus Schwab

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца

164

112

преди 1 година

наказания от по 3 години...бухаха, абе тук сме БГ бе, пиеш, смъркаш ,газиш един-двама,два-три месеца да утихне случая и пак си ти. А те тука за некви интернет ужилени 3 години...Бухаха. Както ми е скучно дали да не пална колата и да кача 37 джапали от Афганистан и после да си поиграя на блъскащи колички

163

Анонимен

преди 1 година

По-рано днес "Капитал" публикува информация от два независими източника, според която вътрешното обяснение в компанията е, че тя е била рекетирана от ГЕРБ и действията на прокуратурата са следствие от отказ да бъде платено на партията. Съоснователят и съсобственик на компанията Коста Кънчев е пожелал всички служители, които са били разпитвани от службите, да се свържат с него. От компанията твърдят и че ще разпространят видеа с насилие върху служители

162

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 1 година

Нали знаета че не вярвам на нашето правосъдие и правова система ! За мен крайния резултат от сега ми е ясен .

161

Анонимен

преди 1 година

След невиждания бум на онлайн залаганията и фирмите за бързи кредити, редно и някоя и друга пирамида да се появи и хоп България се върна 30 години назад само за 2, гарантирано с промяната на двама доказани схемаджии.

160

Анонимен

преди 1 година

До 164 баламурника си ти! Но не зарибявай хората.

159

Анонимен

преди 1 година

Като бивш милиционер и 10 години занимаващ се с ИТ, бих препоръчал на Българина да не се "вързва" на фишинга на крипто-тарикатите.

158

Анонимен

преди 1 година

ДАНС трябва да направи проверки на всички Български ИТ фирми с пазари извън България. Много такива фирми използват плагиятство и фишинг за зарибяване на хората. Българските сайтове рекламиращи крипто-фишинг-валута да са под наблюдения за връзки с трети страни! Отворковците разбирачи да си докажат доходите!

157

sd

преди 1 година

накрая и това ще се спука като балон в съда. ще се окаже че не са криптовалути а компоти. както се спихнаха мегаделата срещу бобокови, прокопиев и божков.

156

Анонимен

преди 1 година

до 164 Очевадно е когато се пускат фишинг мейли с български език през гугле транслейт. Правописните грешки ви издават вас крипто- тарикатите. Успех с криптото.

155

АЛО, АЛО!

преди 1 година

АЛО, АЗ СЪМ АСЕН И ЩЕ ВИ НАПРАВЯ БОГАТИ, САМО МЕ ИЗБЕРЕТЕ! РАДЕВ ИСКАШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ КАТО НАС С КИРО, НО И НИЕ ЩЕ ВИ ОПРАВИМ. КОГАТО ОТИДЕТЕ ДО МАГАЗИНА ИЛИ ДО БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ЩЕ НИ ПЛАТИТЕ 30% ЗА ПРОМЯНАТА, КОЯТО ВИ ИЗМИСЛИХМЕ! И СЛУШАЙТЕ ПЕСНИТЕ НА ИЦО ХАЗАРТА, МНОГО СА ПОУЧИТЕЛНИ!