21

Важното

преди 1 година

Да има обич.

20

ПияндЕ

преди 1 година

Най-доброто вино в момента е чилийското, едно от малкото вина, което се прави по стари технологии. А оня химик - 10 да земе да се гръмне, от вино до вино и от уиски до уиски има огромна разлика - ако искаш добро и истинско уиски - само японски, за виното казах вече.

19

дедовия

преди 1 година

Когато ние си го правим виното, е полезно за консумация. Купешкото не е вино. С боите за оцветяване на детето и малко вода и оцет вероятно ще стане по-хубаво вино от това, което статията рекламира.

18

Анонимен

преди 1 година

Пиеш вино с хубава жена и после шала ла.

17

Вино Пиячите

преди 1 година

Имат хубава кожа зачервени бузки и носове с червени капиляри има закръглено телосложение и са хронични алкохолици пасивно агресивни.

16

Щирлиц

преди 1 година

А консумацията на пробиотици,така щедро предписвани от лекарите,дали е полезна,и в какви дози?За страничните ефекти е ясно,тях ги забравяме.

15

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМи отпуши си ушите само това мога да ти кажа.

14

Анонимен

преди 1 година

Много шумно стана. Не чувам какво ми казваш.

13

Анонимен

преди 1 година

До МеломанБравос. Но това си е твоя работа. Аз пък винаги ще си позволявам по чаша вино докато обядвам. Страхотно е. Засега не ми пречи и мога да си го позволя. А като те чета стигам до извода всеки да се простира според чергата си, За мен няма опасност да се впиянча, това вече е въпрос на характер.

12

Анонимен

преди 1 година

До ХимикТи си толкова химик колкото аз съм трамвай. Има много добри вина на пазара стига да ги познаваш и да си наясно какво купуваш. А пък и това не са т нар вина в пластмасови бутилки или на ниска цена които са просто от измита бъчва. Питай тези които имат пари и могат да си го позволят какво значи да си купиш перфектно вино. И едей да си мислиш че имам нещо против домашното вино. Напротив но както казах някой трябва да е наясно как се прави.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е без значение.

10

Химик

преди 1 година

Купешките вина са страшно вредни, даже не се знае колко истинско вино има в тях. Там е същата измама както с 12г. уискита за 50лв бутилката. Вкусът им има малко общо с истинското домашно вино. А нещо за консервантите (сулфити) във вината - не пишете , че са вредни. Дядо ми имаше няколко декара лозе и 300литра бъчва за вино. Много обичах ширата, когато леко ферментира след 2-3 дни. На грозде можех да карам една седмица. Колкото по-бързо спрете алкохол, цигари и кафе - ще спестите здраве и пари.

9

Меломан

преди 1 година

Това е пълна лъжа. Лъжа е също, че и кафето е полезно в малки количества. Затова тотално ги спрях. Не само е полезно за здравето, но и спестявам сума ти и пари.

8

2

преди 1 година

Чаши са здравословни.

7

Анонимен

преди 1 година

Няма да си разваля вечерта.

6

Анонимен

преди 1 година

Какво не ви харесва тука бе,смотльовци? Виното е нещо прекрасно ако е направено както трябва Много държави по света се гордеят с виното си и са прави. А това че някой по някаква си причина не желае или не може да го пие си е негов личен проблем.Това което казвам важи за всеки продукт за всяка напитка които са произведени качествено и с необходимото внимание и любов.Друг е въпросът че хората имат навика да се осират т е да прекаляват. Нека те да си мислят. Но виното не е виновно

5

Анонимен

преди 1 година

Само засмяна

4

Радио Мелъди

преди 1 година

Всяка чаша има история

3

Анонимен

преди 1 година

Само бяло вино по празници. Ползите от пиене на вино са силно преувеличени, а танинът се отлага къде ли не.

2

Анонимен

преди 1 година

Умерената консумация на каквото и да е не само на вино, но и на сол, месо и подобни продукти и вещества си е полезно за организма и не виждам с какво някой в това отношение откри Америка. Дори и умереното пафкане, ако щете. Друг е въпросът за какво всъщност се прави всичко това.Ако на някого му изнася репава че е вредно а ко му изнася решава че е полезно. Затова не слушайте този и ли онзи правете това което прецените че ви е полезно или ви е гот. Но консумирайте отговорно нали?