111

Цирк Зеленски :

преди 1 година

"Моля публиката да затаи дъх,следва поредния уникален цирков номер! Алееее Хоп!"

110

Вердюн деее...

преди 1 година

Добре де... ама битката при Вердюн обезкърви по-малобройното мъжко немско население. Сега същото става с мъжкото укровско население. След Вердюн беше ясно,че немците издишат и дават фира.

109

Анонимен

преди 1 година

то и мариупол беше много важен, но укрите го забравиха :)

108

Анонимен

преди 1 година

Соледар вече падна, наред е Бахмут, демек Артьомовск. Русия е устремена напред и както каза Медведев-давайте им оръжия, ние ще ги превръщаме в скраб.

107

Русомраз

преди 1 година

Другарки и другари, тази година за 9 Май на Червения площад очаквайте да видите Ейбрамси!!!

106

ПОЛК АЗОВ

преди 1 година

Руските opки торят ли торят украинската земя с телата си! Торете opки, тopeте...

105

Анонимен

преди 1 година

Украинска пропаганда и измислици. Соледар от оняден е руски и няма връщане...Предстои Артьомовск да бъде освободен.

104

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама щом укронацистите твърдятт, че РФ е концентрирала всичките си сили за освобождаването на Донбас, тогава що не "контра-атакуват" на другите направления, а? Битката за Соледар едва ли ще остане в историята като втори Вердюн. В Соледар едната армия изтребваше поголовно другата, съставена предимно от aбдaли, изпълняващи безумни заповеди. Битката за Соледар остава в историята основно като пример как формиравания от затворници ликвидосват елитни военни части,в случая- на укровермахта

103

Анонимен

преди 1 година

Където не са ви сбаралу там не са ви бъхтали,ама иначе победители били укрите!

102

xoxo

преди 1 година

Е колко да е тежка битката ,тя нали приключи там за вас ?

101

Българин

преди 1 година

Соледар от миналата седмица е освободен. Руската армия зачистваше няколко дена десетките километри подземни тунели под града, а украинските военни, които се криеха там, се надяваха на чудо и на помощ. Помощ не дойде и сега телата им са из целия град. Бахмут до дни ще бъде под оперативна обсада. Украйна изпраща подкрепления от други места на фронта, които реално оголва. Остана само шута-наркоман да ни обяснява за великата украинска победа .. ама друг път.

100

Анонимен

преди 1 година

Козяците още не могат да преглътнат загубата и продължават да си измислят глупости как Соледар още не бил паднал. В телеграм е пълно с клипове как се прочистват урките

99

Мартин Хайдегер

преди 1 година

Да не стане като при Сталинград, хехе

98

Gorskio

преди 1 година

Конфуции братле, какво ще кали - пияните чмобики?!? Руската колона беше унищожена, защото русняшкото военно ръководство се беше нагласило да прави парад в Киев след 3 дни. Даже са им раздали парадни униформи за целта - има интервюта с пленени руснаци потърсете си. И са нямали гориво - не предвидено, откраднато (налично само на хартия), нито са имали какво да ядат. Разведката малко ги е подвела... Това което могат да правят нормално - да изравняват с артилерия и РСЗО, за другото не ги бива...

97

Конфуции

преди 1 година

Тази война може да доведе до временни загуби на русия но ще кали руската армия и ще остави много ценни урози за водене на съвременните войни. Една китайска армия например е огромна, добре въоръжена и организирана но няма коен опит. В една война китайската армия ще претърпи поражение защото хораа няма да знаят какво да правят в реални условия също както руската колона с бойна техника беше напълно унищожена в началото на войната заради некомпетентността на офицерския състав.

96

Фалшива новина

преди 1 година

Нашите медии не спират с лъжите и манипулациите! Соледар отдавна е руски.

95

Сандо

преди 1 година

Заленото джудже ще спре да лъже като му спрът парите

94

Анонимен

преди 1 година

До Слава на Путин Само доказаните клинични иддиoти могат да крещят Слава на Путин.

93

хахаха

преди 1 година

Вчера МО на Русия твърдеше че вагнер не са превзели Соледар, а днес Вагнер твърдят че армията не е взела Соледар. Накрая ще се сбият Вагнер и руската армия за да се изясни кой е превзел или не е превзел Соледар.

92

ПУСКАЙТЕ БНТ!!!!!!!!

преди 1 година

СТАНА БОЙ!!! ТОШКО ЙОРДАНОВ И НАСТИМИР АНАНИЕВ СЕ СБИХА В СТУДИОТО НА ПАНОРАМА, В МОМЕНТА НА ЖИВО!!!!!!!!!!