201

Анонимен

преди 1 година

Лъжат та се късат.

200

Лaйнoмeт

преди 1 година

*** съм ви на вагнер-овците! *** съм ви на руската армия! *** съм ви на знамето! *** съм ви на герба! *** съм ви на Червения площад! *** съм ви на мавзолея! *** съм ви на мyмиятa в мавзолея! *** съм ви в ycтитe pycopoби!!!

199

.?.

преди 1 година

Бе не знам, но вече 2-ра поредна седмица тоя град го превземат путинофилята тука! Сега за кой път пак и отново го превземате тоз град!? Не за друго ми вие вече унищожихте 72 HIMARS комплекса, от само 16 доставени! И преди да почнете да ми ревете тука путинофили, ще ви кажа, че това число не го казвам аз! вашето главокомандване го казва в официалния си саит! :)))))))))))))))))

198

Като чета и гледам--

преди 1 година

---около 40 000 затворници са се съгласили да бъдат жив щит на Вагнер при атаките ! Гледам по тв-то украйнски бойци описват боя като самоубиствени атаки следващи една след друга което разбира се ги изтощавало ,а и те давали жертви ,но буквално пандизчите вървели при атаките върху трупове, а вагнеровците след тях огънеш ли се коршум отзад ! Украйнците може и да отстъпят ,ама и затворниците свършват и тогава при тази самоубиствена тактика други ще са отпред !

197

Анонимен

преди 1 година

Да престъпниците от руските затвори са превзели Соледар. Няма ли вече Руска редовна армия?

196

Анонимен

преди 1 година

ЗАСПАЛ СУРОВИКИН И СЪНУВАЛ, ЧЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СОЛЕДАР...СЪБУДИЛ СЕ И ВЕЧЕ НЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯТА В УКРАЙНА. УКРАИНЦИТЕ ДЪРЖАТ СОЛЕДАР И БАХМУТ. РУСНАЦИТЕ ГУБЯТ ПО 1 БАТАЛЬОН НА ДЕНОНОЩИЕ.

195

Село Соледар

преди 1 година

Толкова е зле руската армия, че Вече и на превземането на най-обикновенни село се радват *** като деца на захарно петле.

194

ХА ХА ХА ХА ХА

преди 1 година

ЗАСПАЛ СУРОВИКИН И СЪНУВАЛ, ЧЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СОЛЕДАР...СЪБУДИЛ СЕ И ВЕЧЕ НЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯТА В УКРАЙНА. УКРАИНЦИТЕ ДЪРЖАТ СОЛЕДАР И БАХМУТ. РУСНАЦИТЕ ГУБЯТ ПО 1 БАТАЛЬОН НА ДЕНОНОЩИЕ

193

Христо Христов

преди 1 година

Те урките и след седмица ше казват, че се бият в Соледар. Все пак откъде да знат - там няма техни, а само поляци и друга натовска ... маса.

192

Анонимен

преди 1 година

Бaxтu освободителите. След тях камък върху камък не остава и на всичко отгоре заливат всичко с труповете си.

191

Великая армия

преди 1 година

На 11 месец от войната,жътвената армия води кървави битки за Донбас,който от 2014г 50%е руски. БахмутЯмбол и СоледарПровадия са атакувани от великата армия вече 6 месеца.Спринтовете от Киев,Чернигов,Змийний,Харковщина,Лиман,Херсон(единствения превзет областен град),ще ги приемем за организирано изтегляне.Хахаха!

190

пак медийно!

преди 1 година

До Алекс: Точно така! Трябва да си по още по 'Соледар-ен' със жълто-зеления планктон! ХА ХА !

189

Алекс

преди 1 година

Пак ли? Вече загубих бройката на "превземанията".

188

Укроармията

преди 1 година

Подземната укроармия се е увеличила с няколко стотин тия дни. На всички е раздадено обещаното: парцел 2х1 метра и украински флаг!

187

кратко и ясно

преди 1 година

Русофобите, свиквайте ... Вадете си пак партийните книжки, и започвайте да трениреате за новите си изказвания - Русия е велика, никога не сме се съмнявали в нейната мощ.... Такива беха бащите и дедовците ви ... Такива сте и вие, кой плаща винаги е господар.

186

ДЕНАЦИФИКАЦИЯ докрай

преди 1 година

До Давайте посмотрим!: На война като на война - но щом ти е интересно това, сигурно си гледал и съответния брой подобни клипчета и от другата страна? Иначе каво толкова урките държат в Соледар като нито могат да влязат, нито да излязат оттам?

185

имат волята

преди 1 година

И това с какво променя трагичното им положение?

184

УкроФейк

преди 1 година

фабриката за фейкове -- Укрите лъжат всека секунда... за минута - 60 фейкове... Да не ги сметаме за 24 часа. Колкото до Тубата и прочие всичко е фейк или не се публикува...

183

Давайте посмотрим!

преди 1 година

В Соледаре идут тежельlе бои!https://youtu.be/7dBb7vvX_dQВот и настоящий бой!Украинците досега не са излъгали за превзет или загубен град за разлика от фабриката за фейкове.https://youtu.be/7dBb7vvX_dQ

182

Анонимен

преди 1 година

До Язе Да де,и въпреки това никой украинец не говори за поражение и за предаване.Точно защото всичко е леш и хората мизеруват заради рашките,те имат волята да продължават да се бият за страната си.