112

българин

преди 1 година

Служих в казармата през 80-те години на миналият век.И тогава се замислих,че най съвършенната технология е тази за унищожение.Още тогава е имало толкова много ядрено оръжие,че планетата можеше да бъде унищожена за половин час!Не за съзидание,а за унищожение!Не заслужаваме да се наричаме"Хомо салиенс"-тоест разумен човек! Къде е бил разумът на тези които са създали тези оръжия?

111

тя

преди 1 година

А бедните българи , какво да правим ?!

110

Анонимен

преди 1 година

Ние и без войнз какво представляваме ?

109

Аноним

преди 1 година

По-голяма глупост от тази в заглавието на статията едва ли може да се роди и афишира?

108

Дрънци

преди 1 година

До мишоБългарина е много богат. Но адски много мрънка че няма пари. Най бедните са с поне един апартамент. Ходят в Гърция на почивка поне веднъж годишно. Винаги се оплакват за ниско заплащане. Беден, но кръчмите са пълни Беден, но ще си купи голям телевизор. Беден, но ще си купи Ауди, БМВ или Мерцедес

107

Анонимен

преди 1 година

Путин просто облагородява генетичния матрял на Русията, това е държавна евгенистична програма. Недъгавия матрял да бъде утилизиран преди да се размножи.

106

Анонимен

преди 1 година

Бела жига това сега си ти, може би 1.9 TDI, а жена ти е като колата ти нали разбираш, ако някой ти я чукне ти си я пастираш!

105

мишо

преди 1 година

Страхотно заглавие. Направо като за България. Значи при нас ако има война то 60% от населението направо се записват доброволци!

104

Е ДЕ, Е ДЕ

преди 1 година

И У НАС ЩЕ Е ТАКА ПРИ ПОДОБНА ОБСТАНОВКА. БЕДНИ, МАРГИНАЛИЗИРАНИ И С ДЕСЕТИЛЕТИЯ БЕЗРАБОТНИ ЩЕ СИ КАЖАТ: ПО ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ ИЛИ ПЕЧАЛБА, ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗКРАЙ.

103

В САЩ

преди 1 година

В армията им са Мъск, Бил Гейтс, Бъфет, Бай Дън Младши и старши....Малко по тъ по не можахте ли да го измислите

102

Контра въпроси

преди 1 година

А какви елементи отиват да се бият в Чуждестранния легион на Укро Вермахта ? Може би случайно такива които бягат от правосъдието в собствените си страни ? Или просто криминални типове ? Или пък направо за пари ? А смешната статия пропаганда е сътворена според Bloomberg...Просто факт ! Интересно какво очаквате да кажат за Русия от Bloomberg ?!

101

Т34

преди 1 година

Добре че е частната армия на Пригожин.Оядената и прехвалената армия на Русия видяхме какво представлява.Стотици хиляди офицери и Генерали които руснаците хранат за тоя дето духа.

100

Анонимен

преди 1 година

а най-бедните българи бачкат за мижави пари , за да има за укрите на спа,планина,море Лукс олинклузив Безплатно !

99

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко месеца излезе статия в известен американски таблоид с проучване че в САЩ 70% от младежите на възраст от 19 до 26год. са НЕГОДНИ за военна служба...!!! А при нас как ли ще е...!?

98

Хахо

преди 1 година

И в България е така,на война да гинат и ще отидат най бедните.Децата на богаташите са по чужбина.

97

До Мечо

преди 1 година

Че човека не е разумно същество първо го доказха приятелите ни от САЩ, с пускането на ядрените бомби върху Хирошима и Нагасаки. С това донесоха демокрация, мир и просперитет на целокупния Японски народ.

96

До SS

преди 1 година

Спокойно, като ги мобилизират и им дадат по един калашник, 80% ще минат на стрната на врага, барабар с духовия оркестър още през първите 3 дни (ако може да се направи препратка към думите на Борис III по време на втората световна).

95

SS

преди 1 година

Тук в Бг ,ако (не дай боже ) стане нещо кой мислите че мобилизират ? Синовете на бившите ни президенти ли ? Или синчетата на депутатите и магистратите ? Тук ще е още по страшно !

94

Русофили

преди 1 година

Според нашите русофили в Русия бедни няма. В Русия всичко е розово. Много обичат Русия, но много от тях вече живеят назапад, а другите виждайки как всеки ден продължава промяната на цените, мечтаят или се готвят да заминат назапад. Но обичат Русия. Трябва да има няккаква дианоза за това!

93

Стар запасняк

преди 1 година

Могат да се мобилизират само запасняци полагали военна клетва!..Военната служба в Русия и Украйна е задължителна и трябва да си преминал обучението преди клетвата!....Невъзможно е на огневата линия да пратиш ентусиасти-родолюбци познаващи войната от електронните игри! ,Юнаци невръстни, постващи тук,виждали АК 7"62мм само на снимка не философствайте с глупави коментари!