72

Анонимен

преди 1 година

Страхувам се, че случая се раздухва с цел, бъдеща неонатална цифровизация.

71

Анонимен

преди 1 година

Съветвам ,при раждане от двете страни на родилката да има свещеник и юрист. За всеки случай. Ако ражда на къра,необходимостта пада.

70

Анонимен

преди 1 година

До ,,, - "Защо ли си мисля ,че тия двете са си разменили бебетата за да изкарат някой лев"Защото ти би го направил, но не всички като теб, слава богу!

69

Чуканчо

преди 1 година

Пък в друга болница били разменили майките!

68

До 30

преди 1 година

Ама в Шейново ли са раждали снахите на краличката? Хахаха

67

,,,

преди 1 година

Защо ли си мисля ,че тия двете са си разменили бебетата за да изкарат някой лев.

66

Анонимен

преди 1 година

За огромна грешка , огромни компенсации. Майките да са задействат.

65

Вуна

преди 1 година

Чипирали са ги и са си ги върнали

64

@68

преди 1 година

Ми не е така, по отношение на майките няма изискване за ДНК тест - такъв се прави само ако искаш да предявиш бащинство. За майката се предполага, че щом е излязла с това бебе от родилното му е майка. Размяната на децата без законово основание е незаконна (но и недоказуема). Тази история можеше да се влачи с години по съдилищата ако едната страна откажеше да съдейства. За щастие са се разбрали. Но ДНК теста не може да бъде основание за размяна на деца без законово постановление.

63

до 67

преди 1 година

Глупости говориш.Ако се докаже по безспорен начин (ДНК тест) че твоето дете е другаде и не по своя вола - закона трябва да ти го върне. Пледираш че ти е отнето или си измамен или излъган... И завеждаш дело срещу болницата. Сега майките са проявили разбиране - чудесно - но Шейново трябва да им изплати парична компенсация(от заплатите на шефовете) а не да уволняват най ниските звена..

62

Анонимен

преди 1 година

Искам само да кажа, че това е точно толкова законно, колкото и незаконно. Няма никаква законова причина бебетата да си сменят родителите и ако трябваше това да стане по съдебен път, щеше да е според мен почти невъзможно да се осъществи. Така че хубавото е, че родителите са проявили здрав разум и са направили нужното. Но предполагам, че и за двете майки е травмиращо изведнъж да се окажат с нови бебета. Много гадна ситуация без съмнение. Прокуратурата трябва сериозно да се хване с Шейново.

61

Joan

преди 1 година

Някои жени затова искат да си раждат в къщи - няма опасност да им откраднат бебето.

60

Анонимен

преди 1 година

Днескъ бебета, утре жени!!!! Удрииии.......... -))))))))))))))))

59

Тт

преди 1 година

Майките сега да осъдят тая измислена бананова република за милиони! Не, за милиарди!

58

до анонимен

преди 1 година

"Моите далгогодишни наблюдения са че от ром, балгарин не се получава" ---- Ти първо се научи да пишеш на български,а след това ни разказвай за "наблюденията" си! -)))) Не зная дали от ром става бЪлгарин, но за сжаление, от моите Наблюдения, доста бЪлгари са се превърнали в роми!!! Не е смешно!!!!!!

57

Анонимен

преди 1 година

Моите далгогодишни наблюдения са че от ром, балгарин не се получава, ама никога, никога!!!Ако ще и на Луната да го осиновят!

56

Анонимен

преди 1 година

Много шум, за нищо!

55

До 54

преди 1 година

Гледах преди време едно ромче осиновено в Швеция дойде да си види проятелите останали тук - та, новия швед ги разпитваше смятат ли да учат, да се развиват, да работят - ония гледаха като телета. Помня и друг случай - едно друго момче дадено като бебе в дом от БТВ го заведоха в махалата в Сливен да си види родата -на тръгване го питаха как се чувства, оня каза - "добре че са ме дали навремето, че сега щях да съм като тях." Работеше нормална работа и живееше не по-различно от средния българин

54

Алекс

преди 1 година

От болницата върнаха ли парите на Севда?

53

Анонимен

преди 1 година

да бяха изчакали докато навършат годинка...