9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Вервай си. За какви услуги ти плащат интелектуални?

8

до 6

преди 1 година

Само да попитам, откога човек с 10000 евро заплата е милионер? За мен това е дори нисък доход. За един прЕател питам. И не виждам никакви фантазии.

7

Анонимен

преди 1 година

Рискът да се работи за себе си включва много неща.

6

Чик чок

преди 1 година

До АнонименДежурния 20К(илограмов) толстолоб е тук пак , да се фантазира на ИТ милионер. Не ти ли писна бе, празноглавец такъв? Не само краката, цялата ти глава се клати, заедно с мухите вътре.

5

do 3

преди 1 година

ДА!

4

Гастроном

преди 1 година

Козирозите също трябва да внимават да не станат на козя пастърма. рибите могат да станат на консерва. Раците с чесън и масло, а скорпионите на скара. Близнаците ще искат двойна порция, Лъвовете - лъвския пай и т.н.

3

Анонимен

преди 1 година

Има ли още балабурници да вярват и четат за зодии ?

2

Според мен

преди 1 година

Само телец и Овен трябва да внимават, Стрелец да не се задейства под въздействието на Винолей, и с дева да избухнат на телешки стек ...

1

Анонимен

преди 1 година

Близнаци съм. На работа съм, факт. Но работя дистанционно от швейцарските Алпи- на гости съм на швейцарски клиент. Срещи? Нито една днес. Работа? Никаква. Стоя и си клатя краката, отивам след малко за половинка на ски. Енергия? Доста мързелив непродуктивен ден. Само парите си пристигат де, ама интелектуалният труд е така- за клатене на краката по час на ден и хоп- 20к в сметката.