123

!

преди 1 година

Изостаналата технически раша не разбра защо в Европа и Украйна е топло а те се готвеха за зимно настъпление към Киев но САЩ пуснаха ХАРПА и сега в Европа е топло а рашистите зъзнат от студ. Раша и след 100 години не може да настигне САЩ!

122

Анонимен

преди 1 година

"може докато си бършеш сополите ..носът ти да остане в ръката ти" ............................ Личи си, че нямаш опит с ниски температури. Течащите носове и сополите са типични за нашия пояс с около нулеви зимни температури. В Сибир носовете не текат/течат. Въздухът е сух, носът е сух. Носът е толкова сух, че даже залепва при рязко поемане на въздух. Снегът е сух. Там спокойно можеш да ходиш по алеята в парка по дебели вълнени чорапи.

121

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли и на първото и на второто видео колко коли се движат по улиците? ..... Това е, защото в Якутск даже в гаражите си имат парно отопление. Без топъл гараж при минус 50 няма палене. Изкараш ли си колата от топлия гараж, не гасиш двигателя, докато я ползваш.

120

Анонимен

преди 1 година

Затова руснаците са толкова успешни в космоса, хората им на Земята са принудени да се справят с космически студ, радиация и липса на гравитация.

119

Чукча

преди 1 година

Бacи жегата .

118

Анонимен

преди 1 година

Приятели от 20 години живеят там и вече не им прави впечатление студа. Този студ нее от вчера. Просто климата е такъв от памтивека. Това че никой нее говорил и писал за този студ не означава че не го е имало. Колите и камионите не ги гасят работят денонощно. При този студ никой двигател неможе да запали. Добре че горивото им е 25 копейки за литър иначе ще фалират.

117

Дон Кикот

преди 1 година

На всички русофили там им е мястото.

116

анонимен

преди 1 година

Както се казва внимавай какво пожелаваш, дори и на неприятеля си. Кремъл се кахъреше, че Европа ще зъзне от студ без тяхната газ, а в Европа е зимна пролет. За сметка на това в Русия са невиждани дори за тези ширини студове.

115

Анонимен

преди 1 година

Идеалното място за Зеления след като го заловят. Ще рине снега от улиците по зелена тениска.

114

Анонимен

преди 1 година

замръзвайте скапани ватенки

113

ХА ХА ХА ХА ХА

преди 1 година

ЗАСПАЛ СУРОВИКИН И СЪНУВАЛ, ЧЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СОЛЕДАР...СЪБУДИЛ СЕ И ВЕЧЕ НЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯТА В УКРАЙНА. УКРАИНЦИТЕ ДЪРЖАТ СОЛЕДАР И БАХМУТ. РУСНАЦИТЕ ГУБЯТ ПО 1 БАТАЛЬОН НА ДЕНОНОЩИЕ

112

Евротолерантен

преди 1 година

Стига сте лъгали, това е невъзможно! Ние сме в средата на чудовищно глобално затопляне, породено от газовете на автомобилите с вътрешно горене, расизмът, антисемитизмът и световната хомофобия! А, замалко да забравя, Путин също е виновен! В знак на протест Столична Община, лично със съдействието на кметицата Фандъкова, да спретнат най-мощния гей-парад и да се опълчим по този начин на глобалното затопляне!

111

Z

преди 1 година

Някакви панелни дрисъци тръгнали руснаците да коментират.. 😁

110

Анонимен

преди 1 година

Там е нормално такъв студ зимата всички скради са на 1,50 м от земята. Лятото колкото и късо да е е много топло и влажно и земята се размразява. Иначе какво им пука парно и топла вода неограничено и по днешен курс на рублата е около 15-20 лева на месец.

109

Нормално

преди 1 година

До минус 45 децата си ходят на училище. Като спаднат още, тогава е кеф, защото са ваканция и излизат на вън да си играят на свобода :). Вчера имаше снимка на сграда минус 71, но имаше съмнения дали термометъра на бъркал леко :)

108

Shark

преди 1 година

Значи жителите на Якутск не се трогват и обсянват, че това е нещо обичайно, обаче медиите са се втурнали през глава да ни обясняват каква сензация е това. Никакви журналисти не са това, а пълни клюкари и кокошкари

107

Анонимен

преди 1 година

Може да се уплашат само от 100 минусови температури.Там всички са луди.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Всички най-северни части, са били населени с хора от жълтата раса , не само в Русия и Америка, а и в Европа и цялото земно кълбо, коренното население са били от жълтата раса, а от там и Аляска , се появяват и индианците, които се разпространяват в южна и северна Америка. И те нямат нищо общо с монголите, освен, че са от една раса.

105

Хладния разум

преди 1 година

Влажността на въздуха там е такава, че позволява живот на такива температури.

104

108

преди 1 година

Внимавай че още малко ще им го налaпаш целия с топкитe.