82

от село

преди 1 година

Нямам грам познания в тази област, какви са тези пари, каква е таза валута? В обменните бюра ходих, но и там нямат представа от подобно нещо. Предполагам, че става дума за някаква далавера ...

81

до 80

преди 1 година

Какво са им фалирали на критпо борсите на айти милиардери. То пламна гига скандала, че са били близки до Байдън поставени лица собственици и чрез колатъръл заеми са си балонирали 2 милиарда в 12 само FTX и са платили за кампанията на Бай Байдън, а ти викаш война срещу милиардерите. Блажени са вярващите!

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 Те от Африка и за теб така казват: щом е бял, значи е ботат, що ли не го поизлъжем малко. Колкото пусне, все кяр. Бълха го ухапала. Кога ще се разбере, че богата държава не значи, че всички са богати, както и че в "бедна" България не всички са бедни.

79

Анонимен

преди 1 година

До колкото си спомням Държавата прибра едни криптовалути още преди2години,но какво се случи с тях по нататък е неизвестно.Та по едно време се започна и акция срещу"копачите"по сигнали на ЕРП-тата,че се краде енергия от мрежите им.Но и там нещата се потулиха и сега, а е кой,това-онова, ми се "изтропа"в гащите.Бившите министърчета на МВР-то знаеха много добре,кой къде и как,копа.А пък,парашутистите в политиката(ПП) ги спусната точно по този улей,но се издъниха и сега ще трябва да"повръщат"

78

Анонимен

преди 1 година

Ами, жертви.Все от богати страни.Бълха ги ухапала.Хем богати,хем се полакомили за бързи и големи печалби.Хак да им е.

77

Анонимен

преди 1 година

10г държавата спи, пак не разбрала, не знаела, не можела и подобни бози. След 10г и 94 млрд оборот добре че някой казал на нашите да се размърдат малко. Цирк.

76

Анонимен

преди 1 година

Затова и"борбата"за енергия и енергоресурси се ожесточава не с всеки ден а с всеки ЧАС.КОЛКОТО ПО ЕВТИНА Е ЕНЕРГИЯТА В ЕДНА ДЪРЖАВА,ТОЛКОВА ЩЕ Е ПО БОГАТА.

75

Анонимен

преди 1 година

Тази"борба"ще е не за кокал, а за кода,и ветоятно IT милиардерите ще я спечелят,защото книжните пари постепенно ще изчезнат от борсите. КОЙТО ОВЛАДЕЕ КОДА,ЩЕ Е ПЕЧЕЛИВШИЯ.А КОПАНЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ,НО НЕ НА ПОЛЕТО ИЛИ ВЪВ ВЪГЛИЩНИТЕ МИНИ,А В IT - "шактите" от новите "шахтьори-миньори".

74

Анонимен

преди 1 година

На българина мозъка работи винаги в измамен режим.

73

Анонимен

преди 1 година

Прод 80Фактически сега започва война между милиардерите.Както казва един наш велик поет "Борбата е епична.Едни ще паднат, други ще ги сменят,но в бурята ще бъдем пак с теб, доларе,защото безкрайно много те обичаме".Е малко го видоизмених,но истината и смисъла си остава.Та в този смисъл, предстоят огромни промени в Светът и вероятно ще се лее и много повече кръв,от колкото до сега се е лялаВече става въпрос за трилиони а не за милиарди.Нали когато маймуните станат много на един клон той се чупи

72

Анонимен

преди 1 година

Няма как да продължи света без крипто , просто ще бъде иззето от създателите му и ще мине под контрола МВФ,СТО и др.

71

Анонимен

преди 1 година

Още преди две години,най-големия мошеник в САЩ,Уорън Бъфет, предупреди,че криптото застрашава долара и веднага се започна кампания за дискредитира е на криптоборсите и започнаха преследвания на криптомилиардерите.Първата "жертва"не бе Ружа Игнатова а няколко милиардери от IT сектора, като миналата година им фалираха криптоборсата.Фактически криптото е по реално от долара, понеже не се печата а се"копае" чрез енергия и представлява легално разплащателно средство в много други страни освен в САЩ.

70

ПроСоТо

преди 1 година

какви "жертви" бре?..Да ви цитирам ли два принципа?..Е,ето:..-"Лакомгз кръвсре"..И:..-"Който иска да забогатее за една година,на шестия месец го..обесват"..Освен това се знае,че "Всички съвременни богатства са натрупани по нечестен начин"../констатация още от началото на миналия век/..Та така..Който успее в ДАЛАВЕРАТА,успее..Останалите да не реват !

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен72 Бащата бивш от ДС. Не е случайно момче.

68

АНОНИМЕН

преди 1 година

Тези, които са си накупили къщи и скъпи коли, са го направили на гърба на други. Всяка пирамида работи така - първите печелят много, за да се зарибят все повече хора. Явно великите ИТ дори не знаят какво е пирамида. Но дефакто са откраднали чужди пари!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Перфектна акция ,поздравления една от малкото без теч. Отличен резултат !

66

Анонимен

преди 1 година

До КРЪСТНИКЪТА баща няма ли си?

65

Анонимен

преди 1 година

И отново : Всички пари от всички държави , трябва да отиват в САЩ !

64

Жени

преди 1 година

Те всички криптовалути са пирамиди. Тея откриха топлата вода.

63

Анонимен

преди 1 година

Спомням си как от Венецуела искаха / преведени ли бяха/ да прехвърлят доста пари в България , и веднага от САЩ надушиха количеството пари , и казаха че тези пари са ''МРЪСНИ'' , трябвало да им ги дадем , за да ги ''ПРОВЕРЯТ'' . Някой видя ли ги после ?