24

Анонимен

преди 1 година

Въобще, внимавайте какво говорим, не увеличавайте злото като го преувеличавате в злобата си. Не накърнявайте добрите и добронамерени в бели престилки, защото отдавна са в дефицит и всички ние само ще загубим от това

23

Анонимен

преди 1 година

Някои забравят, че всеки роден предстои неминуемо да умре и редовно сочат като причинители на смъртта тези, които са до нас в последните ни мигове, белите престилки. Никой не брои колко е тежко работата ти да е винаги близо до смъртта и да трябва да се бориш с нея и все някой непрекъснато да се съмнява и да упреква, когато не успееш. Как мислите ще останат свестни и искрени, които да желаят да ни спасяват, когато това е възможно. Заради добрите и заради доброто трябва да внимаваме какво говорим

22

Анонимен

преди 1 година

Много хора починаха, защото според лекарите са били "неспасяем" случай. Но истината е лекарски грешки и некадърност. Колко му е да ви излъжат, нали им се кланяте до земята, ръкопляскате им, носите им уиски и пари в плик.

21

Анонимен

преди 1 година

Лекарите не искат само пари. Искат власт но няма да я получат. Трябва да им се забрани да стават депутати и кметове и също да им забранят да напускат страната. Освен това всички да получават еднаква лекарска заплата.

20

Анонимен

преди 1 година

Защо дават пари за зъби на пенсионерите а има млади хора които нямаме зъби и съответно сме без работа защото кой взема на работа учител без зъби. Но като нямам работа нямам и пари да си направя свестни зъби. В беда съм мразя ви безплатно. Мразя ви.

19

Анонимен

преди 1 година

Самите сорросоидни закони доведоха нещата до това печално състояние.

18

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая мода и защо е позволено не медицински лица да работят към лекарите като охрана ли като какви се явяват тея машинописки ли какви са.

17

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на лекарите всички малцинства си живеят много добре лекарите подсигуриха малцинствата. Затова малцинствата имат право да ги бият. Защото лекарите като плужаци лазят на малцинствата в краката, не знам защо но ритат българите особено интелигенцията. Парите нямат значение. Затриват човека и го тъпчат колкото и да си плаща. Долна пасмина са. И зъболекарите също дори са по лоши и от лекарите дори. И медицинските сестри лаборантките и акушерките и те същите. Отрицателни. Самите закони са

16

Анонимен

преди 1 година

Искат пари. Проблемът е, че и да им дадеш, пак могат да те затрият и да си скрият грешките. Безнаказано. Някой да познава наказан медик, предизвикал смърт поради грешка? Няма такива ли? Пълно е!

15

Анонимен

преди 1 година

Написах си огорчението два пъти. Лекарите искат уважение но те защо не уважават другите хора поне образованите. Не мога да ви обясня какво изпитвам към лекарите и зъболекарите не е омраза. Презрение изпитвам но това е меко казано. Те ми разбиха живота ей така за удоволствие мразят интелигенцията. Но например правят всичко за малцинствата ! Егати Сорросоидната демокрация. Лекарите видят ли интелигентен човек го мачкат като куче.

14

Анонимен

преди 1 година

Мафия са си. Доказаха го и с ковидизмамата. И аз ги мразя. И бих набил с удоволствие един млад лекар от Лом. Такава корупция и наглост няма и в МС

13

Анонимен

преди 1 година

Аз вчера бях на преглед. Получих рецепта но не получих амбулаторен лист и не знам каква ми е диагнозата. Подписах се на 1 бр. амбулаторен лист и очаквах да дадат и на мен второто копие. Но не ми дадоха въпреки всичко че гии попитах за мен да ми дадат екземпляр високомерно заявиха че не ми трябва. Мина един ден и не мога да се успокоя. Човек с висше образование съм но ме пренебрегнаха. Възмутен съм до дъното на душата ми. Мразя лекарите. Това изпитвам. Омраза !!!

12

Анонимен

преди 1 година

Аз вчера бях на преглед. Получих рецепта но не получих амбулаторен лист и не знам каква ми е диагнозата. Подписах се на 1 бр. амбулаторен лист и очаквах да дадат и на мен второто копие. Но не ми дадоха въпреки всичко че попитаха високомерно заявиха че не ми трябва. Мина един ден и не мога да се успокоя. Човек с висше образование съм но ме пренебрегнаха. Възмутена съм до дъното на душата ми. Мразя лекарите. Това изпитвам.

11

Аз

преди 1 година

То май едно 10% от всички болници в България наистина могат да си оправдаят съществуването.. Другите дори са опасни защото създават лъжливо впечатление за здравна грижа...

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен11 Малиййй некъф сака да не лаже на 112! Тоа е жендар! Да знайте!

9

Асан

преди 1 година

Хвалят ли се :)))

8

АСАН!

преди 1 година

Мараба шашавляци!Млого сте умни и Красиви!Я да ви вида за к'во стаате!Да каете как да оди линейкята да ви събира коги не стаате за *** за зейе! Оти сте са напиле куту мотики!

7

Алекс

преди 1 година

Най продажните и корумпирани доктори са в Кюстендил. Няма да ги кажа поименно за да не застраша живота на близките си хора,но дойде ли времето ще им кажа имената и фактите на бруталната Кюстендилска лекарска корупция. Това са престъпници в бели престилки.

6

Анонимен

преди 1 година

До Реалист Пожелавам ти да се запознаеш поне малко с работата на докторите. Не могат да те направят Умен! Вервай Ми!

5

Анонимен

преди 1 година

Защо не кажете от коя социална група са насилниците? Обикновено са поми, които са решили, че докторите са магьосници, които трябва да съживяват пияни, застреляни, намушкани, с инфаркрти и инсулти след катоса пили хранителни добавки и други ТАКИВА! Обикновено не са с образование над 3-ти клас и са безработни използвачи.