20

Войн

преди 1 година

Мария Гроздева е с 7 Олимпиади!!!Най-великата!!!

19

СЕГА

преди 1 година

Направете я генералисимус!

18

1

преди 1 година

Така е ама стрелбището е грешно, я виж в парламата колко мишени. Ама а де.

17

Анонимен

преди 1 година

Много, ама наистина много слабо ме вълнува това текезесарско комунистическо величие, пряко отговорно за падението на нацията. Махнете го от очите ми!

16

Анонимен

преди 1 година

В разговора има един прелюбопитен факт: Първият учител по стрелба на Нонка Матова е бил полковник ОТПРЕДИ 1944г. Това за тези вредни за нацията субекти, които проповядват, че поголовно са били избити или хвърлени в Белене "елитът на нацията". Този полковник от царско време е бил обучител в системата стрелковите дейности.

15

Анонимен

преди 1 година

Браво, че най-сетне се сетихте за нея. Разговорът е много стойностен и верен. Че не е угоден на сегашните ръководители на спортуването и спортната индустрия, не е. Още веднъж : Браво! Хареса ми!

14

Анонимен

преди 1 година

Значи генерал-майор Матова ни е продавала промишлените продукти, а инженерите и бачкаторите, които са ги създали, само тряа да и носят вида. Ами така е, когато Генщабажот инструмент на Републиката се превърне в господар на положението. Оказва се, че не генералите съществуват благодарение на работниците, а обратното ....

13

Сата НАТО

преди 1 година

Дай на жената пагони и глей сеир.

12

Курти

преди 1 година

Ало Другарко............Остави стрелбата на Военните. На милиционерите ви отнемат оръжието. Прочети нещо от Алеко Константинов. Напусни

11

българин

преди 1 година

Служех в казармата като радист.Имахме 2 радиолюбители дето всеки ден си чаткаха с други радиолюбители от цял свят.За две години не ги хванаха.Обаче по средата на службата ни закараха на стрелби. От пункта дето ни наблюдаваха излезе един старшина и си хвърли фуражката,след което гневно попита-Какви сте сте вие-от 15 години никой не е стрелял по зле от вас!Отговорих -радисти.Старшината каза"аха" и си взе фуражката!За всяка работа се иска и мерак и майсторлък.На нас стрелбата ни бе слаба!

10

Стратегически?

преди 1 година

Бабата се е поизхвърлила,или не знае какво е стратегия.Важното в този спорт е психическата устойчивост,а като следствие-спокойствието,дишането,стабилната ръка.

9

НОНКА ЗАЙЦЕВА

преди 1 година

ГЕНЕРАЛ-МАЙОР,ПУЛЕВ,ЛИЛИ ИВАНОВА,ЙОВЧЕВ И ОЩЕ....ИМАТ СИ ФОРМИРОВАНИЕ....ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ......ЗА АРМИЯТА " АМИН"

8

Евала

преди 1 година

Няма да забравя как страшно и с омраза гледаше към камерите тая, като стоеше пред отделението в болницата, в което лежеше гръмнатия Илия Павлов! Сякаш най-близкия й човек беше там. Нали бяха от едно котило.

7

Асан

преди 1 година

Стрелям с калашник у казармата за норматив :)))

6

Куку руку

преди 1 година

Че е спорт, спорт е. Че е сложен, сложен е. Че нито един от преждекоментиращите тиквари идея си няма за какво става въпрос, също е факт! Както е факт и това, че на Нонка само вода можете да й носите!

5

Анонимен

преди 1 година

На някои като им сложат микрофон пред устата не осъзнават какви безумия ръсят.

4

Анонимен

преди 1 година

Говориш пълни глупости, нонке.

3

Бахмут

преди 1 година

Жълто-сините мотиви идват в повече

2

Анонимен

преди 1 година

Сложен спорт ееей сложен....само генерал Нонка разбира от такива сложни дейности. Предложете я за Нобелова награда бе! :)))))))))))))))

1

Нонке Нонке

преди 1 година

Кое е стратегическото бе лелче с промити мозък, стрелбата не е никакъв спорт, а забавление за мутри и фуражки !