19

Мутафчийски

преди 1 година

Невиждана ярост се задава! Ще се мре, яко ще се мре! Къртете пейките и монтирайте КПП-тата! Затваряйте моловете, кръчмите и най-вече фитнесите, но не закачайте германските вериги дикаунтъри защото вируса не харесва това!

18

Ваксодемия

преди 1 година

https://citizens.news/687280.htmlНараняванията и смъртните случаи от Ковид "ваксините" сриват цивилизацията: гледайте Ед Дауд и Майк Адамс.Годините 2021 и 2022 са наистина лошо време да бъдете наети на работа в САЩ. Причината е, че управляващите принудиха стотици милиони хора да се "ваксинират" за ковид, което доведе до все по-нарастващи нива на сериозни наранявания, инвалидност и смърт сред напълно набодените. Бившият изпълнителен директор на BlackRock и гуру на Уолстрийт Едуард Дауд говори за това и още много други неща в неотдавнашно интервю за "Health Ranger Report", разкривайки пред

17

иРНК

преди 1 година

Водещ автор на рецензирано изследване, в което се преразглеждат изпитванията на ваксината mRNA на Pfizer и Moderna, призовава за незабавно спиране поради сериозни нежелани събитияhttps://dcweekly.org/2023/01/10/huge-lead-author-of-peer-reviewed-research-re-examining-pfizer-and-moderna-mrna-vaccine-trials-calls-for-immediate-suspension-due-to-serious-adverse-events-video/Д-р Джоузеф Фрейман призовава за незабавно спиране на ваксината mRNA COVID поради сериозни нежелани събития

16

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото и да ми говори .... Чуваш ли се какво ги приказваш? Според теб щом има ваксина против детски паралич, значи няма детски паралич, а става дума за печалба от ваксини против детски паралич и т.н. с всички болести, за които има ваксини.

15

Анонимен

преди 1 година

Един мой познат на около 45 години изкара много тежък грип след Нова година с нетипични симптоми. Според теста и лекаря му е грип, а не Ковид-19.

14

какъв грип бе

преди 1 година

Ковид е това, ковид, какви грипове ви гонят? Или ви е срам да признаете, че ваксините НЕ РАБОТЯТ???

13

Ваксините

преди 1 година

срещу респираторни вируси са доказано неефективни

12

Поручик Ржевски

преди 1 година

След ковид се научиха да плашат населението с всякакви смешни вируси, с които си живеем от хиляди години и ги борим с лук, чесън и чай от мащерка.

11

Анонимен

преди 1 година

11 - и какво да правим като има рискови групи като тези, които споменаваш? Да престанем да пишем каквото мислим заради тях ли? Или да престанем да си живеем живота, защото някой имал по-слаба имунна система от мнозинството?

10

5

преди 1 година

А хората, чиито организми не са толкова топ да *** ли? Деца, старци, раковоболни, автоимунни - те какво да правят, освен да ви четат тъпотиите по форумите? И сега ще се намери някое гов*до, дето ще обясни, как трябва да си стоят вкъщи. Нефелна нация.

9

до 9ти

преди 1 година

Е, ти пък! То не е до "разбиране", всичко е по нареждане :D

8

Анонимен

преди 1 година

Прекарах го няколко пъти, включително и тези празници - да, неприятно е, но отшумява за няколко дни. Стига с тия истерии. На българска почва не се хващат, не знам защо не можете да го разберете.

7

Ник

преди 1 година

Бързи и Яростни 2. Ееех, колко търпелив е народа и не излезне и ви оправи да спрете да плещите глyпотевините си по пуйчините канали веднъж завинаги. Няколко "специалисти", ако дадат фира, останалите бързо ще се изпокрият по дупките си, откъдето изпълзяват ежедневно щедро спонсорирани от фармафията

6

ти мене

преди 1 година

страхуваш ли ме? - попита прасчо

5

До Анонимен 3

преди 1 година

Никак не позят от грип, то е ясно. Колкото ваксина против бяс или ковид пази от ковид. Това са вирусни инфекции - грип и ковид, всяка година са видоизменени и всяка година нормален човек се среща с тях. Ако организмът му е здрав и се полагат редовни грижи за него - добър сън, спокойствие, добра храна, движение, чист въздух и въздържане ототрови, се справя сам съвсем спокойно. Само плюс е за имунитета на човека да се среща с инфекции и да създава антитела по естествен път зазаболявания като тези.

4

Анонимен

преди 1 година

Минахме у нас още декември. Остро първи ден, втори ден - отшумява, трети ден - вече нищо. Пихме авирон и смукахме антиангин три дни. Това е. Леко изкарване на останалите. Като всяка година е, откак се помня аз поне. Нищо особено.

3

Анонимен

преди 1 година

Я доктора да каже - ваксини срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит.. които са от имунизациония календара за деца ,как пазят от грип ????

2

Анонимен

преди 1 година

Много по яростно изпълзяха грантаджиите на фармамафията от доста време не са лапали парички

1

Анонимен

преди 1 година

Не си ваксинирайте децата, ако искате да ви надживеят.