16

Анонимен

преди 1 година

Запалили пластмаса, пък изгорено с бензин? Колкото и пластмасови шишета да са запалили, едва ли ще има такива поражения. Обикновено бензинът се сипва в резервоар на кола, не се държи нерегламентирано на двора и да се ползва за игра на деца.

15

Анонимен

преди 1 година

До радомир - "ще си платят и за лечението на пострадалото." Хахха ,няма такъв филм .Нищо няма да платят ,както и другите които тичат все в спешното за щяло и нещяло ,защото там не се плаща .Докато "политиците" ни ги ухажват ,защото са платени гласове ,няма да се и опитат дори да ги накарат да си плащат ,вода ,ток ,данъци ,осигуровки .Все ще ги носим на наш гръб и все ще са с претенции че всички са им длъжни.

14

Журналисти, кога?

преди 1 година

Нищо не се разбира, няма 2 свързани изречения. Кой какво и на кого е казал не става ясно ако не си прочел още 5 статии по въпроса!!!

13

Една санитарка каза

преди 1 година

Спешно санитарката на дрегера! Пияна е и затова е виновна. Майката, дето не е погледнала чавчето, няма вина!

12

Анонимен

преди 1 година

Жалко за детенцето, но не мога да не се запитам какъв е смисълът да наливаме социални помощи там. Ако беше в сила принципът, че детето е грижа на онзи, който го е създал, тогава едни наши сънародници щяха да правят като нас само по 1-2 деца и по-отговорно да се грижат за тях. Тази защо е допуснала децата й да си играят с кибрит? Затова ли я хрантутим като многодетна майка?

11

Шах

преди 1 година

Най лошото започва три дни след изгаряне .И продължава с години .

10

българина

преди 1 година

този етнос е на 1000 г след мястото което обитават. вчера *** умря, защто не било в столче и самокатастрофира баша му, днес друго се самозапалва! да отиват на място по света, където тези неща са нормални и не ги пишат като новина по вестниците.

9

Анонимен

преди 1 година

До Ромо Мраз Е как утре като ДПС взема мандата, 2/3 от министрите ще са " ромеи" и парламента ще белят кабели за бакър ;)

8

Анонимен

преди 1 година

5, И не, не е нормално ти да се обаждаш ако нямаш ко да кажиш. потърси психиатър

7

Анонимен

преди 1 година

То само като им прочетох обяснения и ми стана ясно за какви "хора" става дума. Мдаааа играло си с пластмаса и кибрит... или се учило как се палят *** за отопление, че братятя пари за отопление не дават, но виж нещо така, ***, парцали, екстра са за горене.

6

Мунчо

преди 1 година

Бащата бил на работа, значи има баща.Да се провери дали случайно майката не се води "самотна майка"

5

ебаси ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 1 година

Сега всеки ден, всеки час.......евроромски драми!

4

До 1

преди 1 година

Вие от Варненския край никога не сте се славили с ум. И не, не е нормално дете да си играе с огън. И не, не е нормално пак да се опитват да си измислят римляните, че мед. сестрата лъже. И не, не е нормално на малката лангуста да й правят операция с моите данъци.

3

Анонимен

преди 1 година

...все от боята. Раждат по 5 деца, не могат да се грижат за тях и всеки ден ни занимават с проблемите им, все едно ние нямаме. Но пък са избиратели.

2

радомир

преди 1 година

Не ги мислете тези богаташи, все ще се оправят. След като могат да си позволят да имат и да гледат 5 деца, ще си платят и за лечението на пострадалото. Малко са семействата в БГ-то, че и в Европа, които могат могат да си позволят да имат толкова деца.

1

Анонимен

преди 1 година

Случва се, като малък и на нас едно от заниманията беше да запалим нещо, и току някой се изгори но късмет че не се е стигало до такива случаи. Още имам белези от него време