202

Лайномет

преди 1 година

*** съм ви на вагнер-овците! *** съм ви на руската армия! *** съм ви на знамето! *** съм ви на герба! *** съм ви на Червения площад! *** съм ви на мавзолея! *** съм ви на мyмиятa в мавзолея! *** съм ви в ycтитe pycopoби!!!

201

Анонимен

преди 1 година

Пиша от Соледар. Бием ги яко мижиците. Даже началниците им не се обаждат за Груз 200. Оставят ги като тор за бъдещотот слънчогледово поле.Поздрави на Копейкин ае бегам да паля HIMARS-a

200

Анонимен

преди 1 година

Не знам Зешенско ... Дриго виждам от клипове и прочие.

199

Анонимен

преди 1 година

Нищо не удържат има един рудник извън града и се крият там

198

До 250 Анонимен

преди 1 година

Ами да тръгват бе, защо не тръгват,а ползват украинските руснаци да им върши работата.

197

Наблюдател

преди 1 година

"Украинските сили в източния украински град Соледар удържат позициите си и нанасят значителни загуби на руските войски, каза президентът на Украйна Володимир Зеленски"Я виж ти думичкате ОКУПАТОРИ и НАШЕВСТВЕНИЦИ да заменени с РУСКИ ВОЙСКИ. Не мога да повярвам,че тоя е казал нещо без да са му наредили от Вашингтон

196

Украинка от Донбас

преди 1 година

До българин 246. Българин ти добре ли си? Значи да продължават да убиват хора от Донбас, а да има мир и как ще стане това. 8 години не ден,два.Ужас,какви хора има?

195

Анонимен

преди 1 година

Хей сузана за мене не тъжи ще се върна аз от Щатите с много злато и пари.

194

Анонимен

преди 1 година

Абе твай ама май не е твай

193

Анонимен

преди 1 година

Ти хубаво ще питаш, дано само да не решат да ти отговорят, че тогаз вече жална ни майка..

192

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли нато как си играе с руснаците, само да тръгне и ще са туш. Тогава ще ги питам аз как се нападат суверенни страни.

191

Анонимен

преди 1 година

Тая война трябва да спре! Жалко за войничетата, мрът кат пилци за едно завоювано село. Няма ни един голям град превзет от руснаците. Не ми се мисли, кво ще стане, ако се юрнат пак

190

Бебо

преди 1 година

Няма ли кой да го наплюе този клоун? Еврейчето носи вина за всичко . *** на злото той носи цялата вина за жертвите на БЕЗМИСЛЕНИТЕ действия последната година. Продал душата си на дявола за пари пък и се взел насериозно . Комплексар . Това не е театър ,а хората не са актьори . Умират ,но за съжаление наистина . Да бъде обесен с главата надолу заедно с братята англосаксонци ,които се бъркат дето не им е работата !

189

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

188

Българин

преди 1 година

Ролята наПутин е отрицателна. Руснаците загиват заради него. Какви са неговите цели ? Войната не е и не може да бъде решение. Също така решение извън Украйна не може да има. Жертвите са излишни. Ако не беше Путин отдавна да имаше мир още пролетта.

187

ЯЗЪК

преди 1 година

ЗА ГЮРЮЛРИЯТА ЦЯЛА СЕДМИЦА,ЧЕ ВЗЕЛИ СЕЛО СОЛЕДАР.ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА РУСИЯ!

186

Това беше

преди 1 година

Частите на Вагнер в момента са в ЖП станция Сол важен железопътен възел за снабдяването на Бахмут и Северск на няколко километра западно от Соледар. Сега вече е въпрос на време да паднат и те. Артьомовск (това е истинското име на Бахмут) е всъщност в оперативно обкръжение. Тоест всички изходи на града са под обстрел. А вие си вервайте на пропагандата че Русия ще се предаде или пък ще умре от глад и студ или от липса на горива и боеприпаси.

185

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-скоро украинския народ разбере, че е използван от англосаксонците, толкова повече шансове има за Украйна. На нито една договорка на американците не може да се вярва. Никой няма да му пука за украинския народ, освен на Путин и на самите руснаци, защото Украйна е част от Русия.

184

Анонимен

преди 1 година

До Идва пак Рамщайн 233. И тогава ще стане тъжно за Европа.

183

Пепелац

преди 1 година

Освобождаването на Соледар е началото на краят на неосъщественият европейски четвърти райх. Превъзходството в жива сила и БПЛА, което слугите на чюфютина имаха в периода юли- ноември днес е нивелирано. Бавно и сигурно мечката се събужда. Целият военен и технически потенциал на над 50 държави се изчерпа с превземането без съпротивление на няколко града и постоянен обстрел над цивилни в Донецк. Цената на войната започваме да я плащаме ние, санкциите са срещу всеки един от нас. Бедност, инфлация..