8

Фаритбанк ЕООД

преди 1 година

А хартиените бюлетини, които БНБ ще печата за изборите, с какъв номинал ще бъдат? 11 лева на глас или повече, заради инфлацията?

7

В.

преди 1 година

Горе долу Англия 3.5, Европа 2.5, България 1.5 с тенденция повишаване. По добре БНБ да протака. Преди да се увеличат лихвите тук, там може вече да има стабилизация. Освен това тук е валутен борд, не се печатат пари и няма печеливши инвестиции, и няма кой да плаща високи лихви.

6

До 1

преди 1 година

Пак нещо не си доразбрал.Пример: обявява се, че банка 'АБЦ' има 11% необслужвани кредити, 20% рискови/преструктурирани и т.н.... САМ да си прецениш в нея ли ще си държиш парите. Каква тайна, какви 5 лв...нищо общо с темата.

5

Анонимен

преди 1 година

В България се наблюдава изкуствено задържане на основния лихвен процент от БНБ спрямо това, което правят ЕЦБ и другите държави в Европа, както и САЩ. Забавянето във вдигането на лихвите в България може да се обвърже със стремежа да се запази социалния мир преди изборите и да няма протести.Българските банки се готвят вече за вдигане на основния лихвен процент, направили са своите прогнози и те не са съвсем оптимистични. Очевидно е, че това ще се случи, въпросът е кога и с колко. Това със сигурност ще доведе до охлаждане на някои пазари и най-вече на пазара на недвижимите имоти и строителств

4

Анонимен

преди 1 година

В България се наблюдава изкуствено задържане на основния лихвен процент от БНБ спрямо това, което правят Европейската централна банка и другите държави в Европа, както и САЩ. Забавянето във вдигането на лихвите в България може да се обвърже със стремежа да се запази социалния мир преди изборите и да няма протести.Българските банки се готвят вече за вдигане на основния лихвен процент, направили са своите прогнози и те не са съвсем оптимистични. Очевидно е, че това ще се случи, въпросът е кога и с колко. Това със сигурност ще доведе до охлаждане на някои пазари и най-вече на пазара на недви

3

Анонимен

преди 1 година

"Банковия надзор" е само парлама. Ако наистина работеше, нямаше да се случи казуса с КТБ. Всички там са корумпирани. Никога няма да научим истината за банките.

2

Не плащат

преди 1 година

Аз досега в данъчното ром не съм виждал.

1

Що бе

преди 1 година

Разкриването на банковата тайна не се ли наказва със затвор?