36

Анонимен

преди 1 година

Аман от такива лизи...подмазвачи и доносници! Преди 89 год. към СССР, бързал да се ожени за рускиня, сега с други приоритети.

35

Ози

преди 1 година

Ако направи разследвания за САЩ , ще бъде обявен с червена бюлетина в Интерпол.

34

Анонимен

преди 1 година

стой си *** в лос анджелис и не ни занимавай повече със себе си разкрит шпион

33

дедо Ташунко

преди 1 година

Къде се намира в момента Грозев? В Лос Анджелес, при своите господари. Там е на сигурно място, но само до някаква степен. Тези публикации, с които ни заливат напоследък са смехотворни. Благодаря за вниманието.

32

Анонимен

преди 1 година

Зеленски има реален проблем, а този просто ни занимава със себе си.

31

Анонимен

преди 1 година

Не знаел в какво го обвиняват, не било сериозно. Ами *** в Москва и ги питай. Ицо няма топки да ходи помулиците в София, тръгнал да се ежи на през девет царства. По мияр.

30

Гръзов

преди 1 година

Ица неуловимия!

29

Беба

преди 1 година

Закон се прЕстъпва. ПрИстъпвам е друго село.

28

Досадно!!!

преди 1 година

Пак ли този скимтящ шпионин!! И децата разбраха, че не знае защо е в онзи списък. А защо ли аз не съм в онзи списък. Каквото си дробил, имай достойнство да го сърбащ. А не само да скимтиш пред медиите. И престанете, досади на всички. Ако не е онзи наркоман Зеленски, ще е този нарочен шпионин. А спрете се, не ни интересува. Нещо да е направил за България??

27

Неразбрал

преди 1 година

Гонят руските шпиони от България пък пазят американските,турските,еврейските и всякакви!Защо така бе Миме..

26

Какъв журналист ?

преди 1 година

Този е чист шпионин. Вместо да се беше хванал да работи, той реши да изкара някой друг пробит долар от Козяк за по лесно. Е сега да му мисли. Мен що не ме гонят ?

25

Анонимен

преди 1 година

"Те ни казват: "Не правете разследвания за Русия", сподели Грозев."---------------Посланието е "Не си продавай задните части на САЩ."

24

Анонимен

преди 1 година

Още ли ни занимавате с този шут?

23

И този като онзи

преди 1 година

Грозев никой не го търси, но той сам се натиска по всички медии, зорлем да го направят герой, също като Нахални. Ицко щом си шпионирал ще си понесеш последствията.

22

прозрачност без гран

преди 1 година

дДнес има съобщение, че САЩ отпускат половин милион $ за обучение на журналисти в Молдова, в частност и в университета. Нямам спомен досега да е обявено публично колко милиона $са отпуснапи за "обучение на журналисти в България".

21

Българин

преди 1 година

Като отговор на коментиращия преди мен. Защото не те е страх. Както и мен. От никого и нищо. Много обичам да си слушам българските песни на г-жа БОТЕВА И и г-н ТОШЕВ. Особено тази за Василка.

20

предлагам

преди 1 година

да кръстим площад или булевард на негово име , той ни е новия национален герой ..

19

Въпрос

преди 1 година

Човека живеел в Австрия и е австриец!Защо аз с моите данъци трябва да плащам милицията да го Охранява?Мене защо не ме охранява а ?

18

Анонимен

преди 1 година

На Христо Грозев приоритетът му за 2023 година е да не го боднат с чадър или да не пие чай с полоний. За гащите със и без Новичок даже не искам да коментирам :)

17

ударно

преди 1 година

за новата година, до сега сме предали 1 на Ердоган, Един , на Германия, 1 на англя, ся и 1 на Путин мой да предадем да спим спокойно кат едни истински предатели. Ква нация изродена? От лъвове титани, станахме мазни пирожки нас рани