8

Обективен

преди 1 година

Центъра за градска мобилност е най-яркия пример за корупция в столицата. В чий джоб отиват парите? Сложиха "зелена зона" и в градинките пред блоковете ,където живущите си паркират колите.

7

Ами ако източват?

преди 1 година

Ами ако някой смени машинката в автобуса и вместо да продава билети тя започне да източва карти тогава какво правим? В магазините за пост-терминалите отговаря някой, но в градският транспорт е "куче влачи, диря няма".

6

Анонимен

преди 1 година

Глупаците от СОС се правят на украйнци нали през лятото садиха сини и жълти теменужки.Та в Украйна за да се покажат колко са американци почнаха да махат надписи с кирилица и сложиха надписи на английски.Даже май мислят и втори официален да го правят английският.Та и тия така.На автобусите казват София Сити Бъс. Тва е за да не им личи веднага какви прости селяни са.Но това е стара традиция в Бг.Преди години е имало напъни масово градове да се казват Ленин и Сталин.

5

Анонимен

преди 1 година

Там под пръста на дамата пише СОФИЯ СИТИ КАРТ! Някой знае ли тези думи в българският език? Принципно би трябвало да е "Градска (транспортна) карта". Живеем в България и езикът е български. А на английски могат да сложат отделен надпис за туристите. За съжаление в България всички политици са родоостъпници погазващи Българщината и конституцията години наред. Цялата държава е изписана с латински букви и на английски (линейки, полиция, гражданска защита, надписи на държавни учреждения.

4

Хахаха

преди 1 година

И тези дето искат хартиена бюлетина за изборите ли плащат безконтактно? М.а те могат ли?

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Няма и да видиш. Нека пък пробват да глобяват с 3 лв за забравено чекиране. Ще се появи нова рецепта. Кюфтета от контрольорска кайма. Подли крадци такива.

2

свинско със зеле

преди 1 година

Е винаги ще изкарат некво социологическо проучване как видите ли всички искат да плащат с безконтактни карти.Винаги статистиката показва че "младите" предпочитали да си плащат с кредитната карта пък дъртите с билет.Почти 20 години ползвам градски транспорт в София. Никога не съм виждал млад човек да се таксува с карта било то пластика на СГС или дебитна или кредитна.. Пред терминалите за електронно таксуване обикновено се редят пенции щото пластиката им е по-тънко.Останалите -билетче или гратис.

1

Анонимен

преди 1 година

зомби роби с телефони