41

Аноним

преди 1 година

Качествени закуски от истинско брашно яйца сирене няма а хляб е с никакво качество не купувайте тези некачествени продукти

40

О хо хо

преди 1 година

ТЕСТЕНИТЕ ЗАКУСКИ СА ВРЕДНИ! ИЗЯЖТЕ 1 ЯБЪЛКА! НЕ КУПУВАЙТЕ ВРЕДНИ ТЕСТА! ЩЕ СТАНЕМ КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ!:))))

39

...

преди 1 година

Ай стига глупости!!! От началото на енергийната "криза" бизнеса плаща по 250 лв за МВтч.,за електроенергия, което е по-малко от времената от преди кризата. Сега ще плаща още по-малко. Всички приказки за увеличение на цените, породени от цените на тока са неоснователни.

38

Анонимен

преди 1 година

Значи направо ще обядваме

37

Анонимен

преди 1 година

Ами ще поскъпнат като ги купувате и давате 2 лева за 1 баничка. Спекулантите надуват цените, защото в мизерната държава няма контрол. Цените в Гърция ги намалиха със 70%.

36

Анонимен

преди 1 година

Тия закуски за ОТРОВНИ - пълни са с палмова мазнина и Е-добавки - набухватели, овкусители, оцветители, подсладители. Разберете, че никой производител няма да сложи яйца, масло и захар в тия ***, всичко се замества с Е-та! 2 банана са 1,60 лв и са много по-вкусни и по-полезни от тия гадости, които ще ви запушат артериите и ще ви убият. Ако съвсем не можете без хляб, правете си сандвичи или баница вкъщи. Вземате 2-3 филии хляб, чупите 1 яйце, слагате малко сиренце запичате за 2 минути и това е

35

Анонимен

преди 1 година

хубавото на рецесиите е, че шлаката във всеки бизнес изпада, а иначе тези до такава степен са нагли, че искат евро субсидии и държавата да ги пази от евтин внос от украйна;)

34

123

преди 1 година

То па едни закуски..... чак пък и яйца слагали!!! Добре БЕ! От 6 месеца ги бойкотирам, не че не мога да си позволя една лоясала и миризлива баница за 3 лева.... Да фалират!!!

33

Unknown

преди 1 година

И да вярно е , ако не вземаш закуска си едни 3-5 лева напред всеки ден ... ;)

32

Unknown

преди 1 година

Ами ако вдигнат цените на закуските трябва да започнат да си ги ядат сами май май ...Много трудно да си направиш един или два сандвича сутрин ....

31

Анонимен

преди 1 година

аз съм решил 3 месеца да не купувам кашкавал и сирене пък да видим какво ще стане закуски и пици също не купувам

30

Тик Так

преди 1 година

Да поскъпват двойно ако искат.Аз ще обядвям направо никакви закуски с тесто гранясало олио.Един пазар се регулира от потребителите каквито у нас НЯМА. Дюнер 10лева добре ли е? Тук има едно стадо което продължава да купува като за последно и цените си растат. СИНДРОМ НА СТАДОТО Кажи "бееее" ***

29

хаха

преди 1 година

Че то има ли яйца в тях ? Сиренето е заменено с извара,ама ти го продават за сирене,а яйцата с яйчен прах .

28

хм

преди 1 година

Аз си купуват свинско каре от Кауфланда, на промоция 8 кинта. Осолявам няколко дена в хладилника, после подправките и кило филе Елена ти излиза 15-16 лева, с минимален труд. Яжте ги вие тез мазни банички с извара по 2 кинта и нагоре.

27

хм

преди 1 година

До Анонимен 26То хубаво имаш, ама може ли един лекар, инженер, банкер, архитект и т.н. да гледат крави, прасета и кокошки и в същото време да им върви професията? После кой ще ви лекува? Дай да се върнем 2 века назад сега, само защото страната ни се навъди с алчни спекуланти.

26

Анонимен

преди 1 година

аз ям суши за закуска, хлябът е за бедняци склададжии

25

Анонимен

преди 1 година

От 25 години не пазарувам от магазини. Всичко си имам. От кравите млякото сиренето кашкавала и маслото. От кокошките яйцата. От прасето и телето месото. От нивата брашното от градината плодовете и зеленчуците от лозето виното и ракията. А на здраве.

24

Анонимен

преди 1 година

Дори и гнусните замразени закуски дето ги пекат само в Лидъл-а и Кауфланда скочиха двойно, вече никой няма и да им ги купува.

23

Анонимен

преди 1 година

Нема да закусваме.

22

Анонимен

преди 1 година

Кой слага яйца в закуските бе ало, вече нито сирене има там, нито масло, нищо.