138

Ж. Гд. Сарфаладкин

преди 1 година

да вздравствует саветскае троллское апшество... урррраааа

137

ХА ХА ХА ХА!

преди 1 година

украинските сили удържат, ама с дрончета щото е по-безопасно на 14 км от центъра на Соледар:):)

136

Анонимен

преди 1 година

То и прасето като падне в ямата и то удържа позиция там, ама само докато дойдат касапите..

135

Гошо

преди 1 година

До Анонимен-143---Слезли са на долните хоризонти в мината ,е това държат Същата като в Азовстал

134

10 къщи

преди 1 година

Аве какви са тези руски войски от криминални дето една махала с 10 къщи не могат да превземат за 3 месеца. А русожопите червени кр'атуни ми надуват главата с Велики по-беди

133

Анонимен

преди 1 година

"Държат" Соледар, ама по скоро им отрязаха пътя за отстъпление и са се изпокрили по дупките, както обикновено. А труповете, които руската армия гази в настъплението си са на укропи.

132

Иванов

преди 1 година

Късната есен на 2021 година. Русия иска гаранции, че ще бъде защитена, като НАТО не се разширява на изток. Високомерно НАТО отказа, и с това изпусна МИГА ДА СПРЕ ТАЗИ ВОЙНА? Или не можеше да си го позволи след осемгодишна подготовка? И сбърка! Сега сърба попарата и ще я сърба години напред, тъй като САЩ изтърваха най-важния си пункт от политическата доктрина - възпрепятстване на съюз Китай - Русия!

131

Военен

преди 1 година

Да добавя към данните от колегата по-долу, че същото съветско ведомство в прав текст заявява, че Соледар НЕ е превзет.

130

Анонимен

преди 1 година

Май ви е хванала амнезия и не помните какво сте писали преди половин час. Вчера руснаците го бяха превзели, според "английското разузнаване". Смях само с вас и кьопавата ви лъжлива пропаганда.

129

Анонимен

преди 1 година

Знаем и коя точно част на Соледар контролира Украйна - мазетата и подземията на солните мини :D:D

128

Анонимен

преди 1 година

От три гледаме кадри на руснаци в Соледар и валящи се трупове на украински войници. Това дето го пише Нела, защо някой не го е документирал? А то излиза,, че украинците лъжат.

127

Анонимен

преди 1 година

До.Алекс ти не разбра ли,че Химарс не са нищо особено.Стават само за обстрел,където няма РЗК.Да не говорим,че това,което САЩ изпратиха в Украйна ,не могат да го произведат повече от година.Последно са изпращали съвместими ракети от Великобритания.

126

Алекс

преди 1 година

Нека трупат.HIMARS ще има за всички от сърце.

125

Байрактар

преди 1 година

След като още няма снимки със забит руски байрак връз сградата на кметството в центъра на градчето, означава, че нищо не са превзели. Хаймарси се насочват към арената на бойните действия и отряд украински снайперисти. Работата за рашковцете е бузук, т.е. нищо не са превзели. Укрите ще им скъсат дир'ниците.

124

Анонимен

преди 1 година

Също могат да открият химическите оръжия на Садам Хюсеин.

123

Анонимен

преди 1 година

Очаква се в Соледар да открият развъдник на птичките, за които Лавров каза че се заразяват със специален вирус, разработен да заразява само руснаци...

122

Анонимен

преди 1 година

Руският войник Сергей Альонкин, лично е превозил 610 тела на свои мъртви сънародници, натоварени на общо 12 камиона КАМАЗ от Макеевка. Той просто се е хванал за главата, казва, че му е прилошало.

121

Киев лъже

преди 1 година

Политическите елити на Запада призоваха въоръжените сили на Украйна да напуснат Бахмут и да заемат нова отбранителна линия, пише The Wall Street Journal, позовавайки се на свои източници. В кулоарите западните представители все повече обсъждат провала на Володимир Зеленски, който не успя да се справи със задачата, въпреки голямата военна помощ и мобилизационни резерви. Те се опитаха да запълнят дупките в отбраната с огромни количества жива сила, което само забави напредването на руските войски

120

Трупайте , трупайте.

преди 1 година

..ние ше трупаме Хаймарси и касетъчни заради.....па да видим!

119

Анонимен

преди 1 година

В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.