35

Корекция, 40%

преди 1 година

пушат като за последно. Почват от 9ти клас (че и по-рано) и пушат сякаш за престиж, но всъщност си е**ват мамата на здравето. В допълнение, пият също толкова много, особено много пият жените. Пиенето също започва от ранна възраст. Иначе всички са спортисти и ходят на фитнес. После защо умрял едикойси младеж, еми защо ли, наистина?! А дори не включвам ефекта от наркотиците, транквилантите и другите стимуланти. Ако не се изгради някаква култура на потребление само от алкохол и цигари ще се затрием

34

Анонимен

преди 1 година

Никакви наркотици не вземат сега в сравнение с това което през 90-те когато ние бяхме на техните години. Тогава освен че имаше много голям избор на лесно достъпни евтини и качествени "леки" наркотици имаше и хероинова епидемия. Сега кой взема хероин? Едва ли има 1 човек на 5000. И това е добре! По добре да пушат трева и да пият бири. С времето като пораснат ще им мине мерака да се друсат. А хероина е някакъв ужас. Да не говорим сега за новите тежки наркотици които вземат в САЩ.

33

1

преди 1 година

Да благодарим на ДС другарите, че тровят децата ни вече толкова години. Толкова не им пука, че и техните деца като се тровят им е все едно. Пускай зомбитата.

32

Анонимен

преди 1 година

И после защо сме болна и умираща нация.

31

Анонимен

преди 1 година

"Германия премахва забраната за даряване на кръв от хомосексуалисти." - бауахухахуа ... сспрете се с тея глупости, дето пишете тука, че сте жалки.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - не можеш да пътуваш свободно в ЕС, България не е в Шенген.

29

Анонимен

преди 1 година

До Антисоросоид - Абе ок, ама ... масони и евреи са РАЗЛИЧНИ НЕЩА! А Сорос какъв юдей е, бе? Колкто Зелекнски! ЙАде мани миги тея атеисти и сатанисти.

28

Анонимен

преди 1 година

Това с райския газ беше най-смешанта акция някога.

27

Анонимен

преди 1 година

Охххх малеее! Спрете се сс тоя райски газ, че сте смешни вече. Даже давахте "дете на райски газ, което го смесилос ракия и повърнало" - Ем изпий 4 ракии на 13години и ти ще поръвнш, па ако ще и чист палнински въздух да пиееш.

26

Анонимен

преди 1 година

В България на 12 вече почват да дyxaт в тоалетните в училище през междучасието, на 14 вече започват с твърди наркотици.

25

Анонимен

преди 1 година

Какво става с визите за САЩ, отмениха ли ги след 30 години лижене на американски *** българите могат ли да живеят и да пътуват без визи в САЩ?

24

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин: "Западните страни имат право да се движат към социално обновление, но ние ви молим да не влизате в нашата къща с нови социални ценности." Това ни е познато, и у нас преди 100 години също правиха опити за нов ценностен ред. В Русия винаги ще има само два пола, децата винаги ще имат майка и баща а не родител 1 и родител 2, бебетата се хранят с майчино мляко, а не с човешко мляко. Ние ще се опираме на духовните ценности, историческите традиции и на културата на нашия многонационален народ".

23

Анонимен

преди 1 година

нашата младеж е като Гаринча (този човек не е знаел с кого играят на СП и пита колегите - ТЕ СЪЩО НЕ СА БРАЗИЛЦИ НАЛИ ) или както и той нищо не разбирът от политика и икономика и затова и пият

22

Анонимен

преди 1 година

Дано дойдат повече мигранти от ислямските страни, да внесат малко морал и здравословни ценности, пък и да живне малко икономиката на тая полу-умряла територия.

21

Анонимен

преди 1 година

90% от проститутките в Германия са българки.

20

Анонимен

преди 1 година

В Русия децата мечтаят да танцуват в Щелкунчик, в България децата мечтаят да проституират в западна Европа.

19

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живков - чавдарчета, пионерчета, комсомолци. При демокрацията - пънкарчета, наркоманчета, джендърчета.

18

Анонимен

преди 1 година

Филмите на Карен Шахназаров ги има всичките в ютюб HD и с английски субтитри. "Цареубийца" е много добър, с Малкълм Макдауъл и Олег Янковски в главните роли, и филмито му от съветско време, всичките са мистични.

17

Антисоросоид

преди 1 година

Така ще е докато юдеохазарина Сорос ни управлява. ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ НАРОДИТЕ ЮДЕИТЕ ВНУШАВАТ НА НАРОДИТЕ СВОБОДА, ЗА ДА ГИ ТЛАСНАТ В ПИЯНСТВО И РАЗВРАТ. ... https://antimason.blog.bg/?&page=1

16

Анонимен

преди 1 година

Веганската храна е много силна и хранителна, но е скъпа и трудно се спазва от простолюдието, трябва време и пари и знания как да се комбинират продуктите за да се набавят аминокиселините. За простолюдието става и евтино месо, месото съдържа всички аминокиселини.