17

ДА

преди 1 година

Стига с тия кучета и котки!!Разследвайте убийствата на възрастни хора по селата!Хората ги избиват като мухи разни маргинали,те седнали да жалят за ***!

16

Обективен

преди 1 година

Слави каза,че Настимир Ананиев имал свързани фирми в НЕКСО . Но прокуратурата смята това за маловажно и не го разследва ,пък и е заета да търси убиеца на кучетата.

15

ПроСоТо

преди 1 година

потрес!!!..Мине не мине седмица-две и научаваме,че кучета /в това число и "домашни"/ нахапват и травмират жестоко деца и възрастни...Обаче о чудо!..-Две кучета и една котка капладисали и "ПРОКУРАТУРАТА" веднага сай задействала !!!!...Потресен съм!..Но и щастлив...Зер това говори,че толкова са намаляли престъпленията и кражбите на милиарди,че единствения ни проблем са умрялите кучета ..."Слава прокуратури!"

14

Анонимен

преди 1 година

До MaйMyнaтaИ толкова си умен.

13

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕ ГЕШЕВ БРАВО БЕ!

12

а кога ще

преди 1 година

Разследват кражба на държавни пари чрез общ. поръчки за период от 12г

11

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Кучетата ще ги разрешат веднага, а хората ги бавят и мотаят с години. Честито да влезе убития.

10

MaйMyнaтa

преди 1 година

И аэ работих по смъртта на две мишки, и приключих случая. Окаэа се, че котката на чичката е у6иеца, сега предстои делото в съда.

9

Анонимен

преди 1 година

И още веднъж ако пишеш на шльокавица ,ще си велик!Никой не ти чете ироглиФИте.

8

Анонимен

преди 1 година

А за оня старец, дето го претрепаха цеганете за едно шише ракия, има ли досъдебно производство? Или той не попада в обхвата на ценностите и не е приоритет?

7

Шерлок

преди 1 година

Елементарно, котката е убила кучетата и след това се е самоубила.

6

Тираджията Z

преди 1 година

Аз ги блъскам с камиона

5

Бай Ганьо

преди 1 година

Когато хората се научат да си кастрират питомците, а не да изхвърлят поколенията им, тогава може би ще се оправим. Много има още да растем, че да си променим манталитета. Решението не е да се избиват живтните, решението е превенция на размножаването им

4

М

преди 1 година

Кучетата ли са по-важни и ценни от хората в съвременното общество?

3

М

преди 1 година

А кога някой ще разследва и направи достояние на всички множеството убийства на стари хора в България извършени от едни хора за които дори името или прякора им не може да се пишат тук.

2

Върбан прасков

преди 1 година

А като ги блъскат по улиците , какво се води .... , Или на междуградски път съвсем наскоро тир блъсна малко куче и го направи на пастет ... , Защо тогава не бихте тъпана ...поредната глупост а иначе много разбирате тук ... От разбирач нагоре

1

Анонимен

преди 1 година

Другият път ги махнете от улицата, за да не принуждавате хората да стават партизани!