15

Само теб чакат там

преди 1 година

До До Само теб чакат та Супер, хапнал си пържола, картофки, супа и една биричка за 100 лв. Евтино викаш?!?! А за хапването на обяд - да не беше Австрия, но баварските Алпи предполагам се брои. Не беше евтино, беше на крак и най - лошото беше наденица и беше по - скъпа от 80 гр. кюфте на Боровец :)

14

Само теб чакат там

преди 1 година

Тука, тази година в Боровец кюфтето струваше 7лв. И платих 30лв за пица! Не особено голяма! А Ако си бях поръчал пържола и супа и бира, че и картофки! То мисля, че едно 100 и нагоре лева нямаше да ми се разминат! Та само да те попитам къде цените са по 2, че да не се бъркаш нещо!? За хотелите и за там мога да кажа, но не виждам смисъл!

13

До Само теб чакат та

преди 1 година

:) Хъм, значи като те чета оставам с вчепетлението, че никога не си хапвал на обяд на ски писта ни в Австрия ни в България! Значи, за тази година, засега, мога да дам сведения само за Боровец БГ! Надявам се знаеш къде е това! За Австрия мога да дам сведения които а от миналата година! Тамн ходих на 2 места едното е Zillertal другото е Mayrhofner, виж ги на картата! Та на първото по пистите голямата бира беше 3.7 евро! И пържола с картофки и супа ми излезе 34 евро!

12

Само теб чакат там

преди 1 година

До До Само теб чакат таМога да ти кажа, че всичко е х 2 и колкото и да се гънеш няма как да го промениш. По отношение на сравнението за Австрия и България като ски туризъм - да, няма как да ги сравняваме - природни дадености, нали разбираш.

11

До Само теб чакат та

преди 1 година

Хъм, явно ти не си бил в Австрииските Алпи! Мога да кажа, че сравнението на цените е едно от 3-те най-важни неща в туризъма!!! После мога да кажа, че да ядеш по пистите, в Австрииските алпи ти излиза по-евтино отколкото къде да е по БГ ски курортите! Това лично е проверявано! Надявам се и таз година да ида да го проверя лично пак! Инак ако сравняваш Австрия и България като ски туризъм, ми все едно да сравняваш размерите на вселената и размерите на град Попово!

10

:D

преди 1 година

До 5 Д-р Исня хахаха, много свежо! +++

9

Само теб чакат там

преди 1 година

До ...Като се започне с това сравнение на цените, разбирам че не си бил в Австрия. Там само теб чакат, та да те хранят за без пари. Я се изпляскай в Ливиньо или друг алпийски курорт от днес за утре да видиш 500 еврака на вечер.

8

продължава пералнята

преди 1 година

На брега отделиха с референдум (засега само) Община Обзор. Ако излезе официално решение от президента напр. ще има цели комплекси с 4 и 5 звезди там нови. Има забавяне заради местните Избори 23`...да се донагласят нещата.

7

СС

преди 1 година

Да,бе сигурно - празни хотели с работещ касов апарат ...

6

Анонимен

преди 1 година

Парите трябва да се изперат преди еврото! На някой да не му е ясно?

5

Д-р Исня

преди 1 година

Скок и на доходите. Българинът заменя просото и сухара с чер хайвер и фугу. Слиза от Голф двойката, за да се качи на Ролс. Офоциално в България затварят всички хотели до три звезди поради липса на клиентела. Започва строителство на 8 звезди. От Бурж Ал Араб идват на обучение как се прави луксозен хотел. Кирчо, Кокорчо и Тикво-*** обединяват усилия, за да смогнат да секат монети. Излишното злато се излива директно в дупките по пътищата.

4

...

преди 1 година

Бе от как на боровец ядох кюфте 80гр. според менюто на цена 7лв Еми вече някак си искам в Австрия! Там на 3600м надморска височина цените са 2-3 пъти по евтини отколкото в БГ ски курортите! Та такива ми ти работи по таз земя!!!

3

123

преди 1 година

Една нощувка започва от 250 лв, и нагоре....

2

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за хотели с 4 и 5 звезди.

1

Бетонтурист

преди 1 година

"Увеличава се броят на местата за настаняване" Даа...перат се мнооого милиони, илъган българина вятъра ще гони.