11

малко трезвост

преди 1 година

Стига с тоя 1/2 от 1994.Чисто тото и късмет.Гол отникъде след слаб мач на нашите през 1993 на Парк де Пренс.После видяхте резилите с Нигерия,слаба Гърция в групата и сметките на Аржернтина, ни отвориха пътя за късметите с Мексико и подценилата ни Германия.Италия ни смаза, а Швеция ни се подигра.След мача Фифа вече не присъжда медали за 4 място.Пак заради нашите късметлии.

10

не съм му фен

преди 1 година

Карацев значи има късмет с този жребий...А и Гришо не играе за БГ, а за себе си и само разрвява нашия трибагреник за екзотика.

9

ХА ХА ХА

преди 1 година

"Когато българския футболен отбор пак стигне на полуфинал на световно, тогава чакай друг българин да стигне до номер 3 в световния тенис." .............ееее, ако влезе пак в топ 20 и над 2/3 от първите се разболеят отново, може и да повтори успеха си

8

Анонимен

преди 1 година

То за розовия от асково всички в топ 500 са сериозни

7

Машина за пари

преди 1 година

Този Гриш само милиони си трупа без да работи само спорт и секс и това му е живота. Другите хора ще се трепят и скъсват от бачкане и работа.

6

Анонимен

преди 1 година

То за Гришо всеки съперник е сериозен...! Да се занимава там с фустите, че с тенеса нещата са ясни...!

5

Анонимен

преди 1 година

Димитър Кузманов отпадна още на първия круг на квалификацците. Адриан Андреев загуби на третия кръг на квалификациите. Гришо и Виктория Томова се класираха директно за основната схема. Успех българи!

4

Анонимен

преди 1 година

Без да го гледам знам,че отново ще отпадне

3

До 1

преди 1 година

Когато българския футболен отбор пак стигне на полуфинал на световно, тогава чакай друг българин да стигне до номер 3 в световния тенис.

2

Анонимен

преди 1 година

Не сравнявай Сърбия с проектите на ДПС.Гришо е един от тях като Христо Иванов.Нули.

1

Анонимен

преди 1 година

Гришата нали беше голямата ни надежда и го гласяхме да спечели поне един шлем, а това означава, че няма тежки противници. Всички трябва да бие, за да стигне до края. За Джокович това няма да е тежък противник, а леко препятствие преди да достигне финала. Няма тежки противници, има слабаци, които играят срещу тях.