92

Анонимен

преди 1 година

без русия гейевропа ще умре от глад

91

Анонимен

преди 1 година

ПП лъжците=Плана е подписан август 2022 и тогава имаше война защо подписахте за затварянето на ТЕЦ овете,сега викате други са виновни-лъжци и некадърници.

90

Случаен минувач

преди 1 година

България е също 1 млн. прекрасни младежи, нашите деца, които не искат да стоят тука. И моята дъщеря е в Холандия. Не искат децата тука и това е. Това направихме с нашата политика вече повече от 30 години.

89

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, България е 6888 млн. от които 2 млн. пенсионери, 2 млн. и нещо деца, 500 000 на минимална заплата и 1 млн. от неработещия етнос, колко са тези дето живеят добре и колко са бедните. Сметката май ще излезне 96%.

88

Бедняк

преди 1 година

Бедния народ изкупи надценените имоти, а вие все още го мислите за беден! Отиваш в магазина опашки, отиваш на ресторан и няма места, отиваш 2-3дена на почивка и всичко е пълно. Събудете се, бедни няма, даже пенсиите се вдигнаха с 45%, така че бедност не се вижда, пари има и то много

87

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПРЕДИ 1989 СТАНДАРТА НИ БЕШЕ МНООГО ВИСОК - ХОДЕХМЕ ПЕША, ШИЕХМЕ СИ РОКЛИ, БЛУЗКИ И ПАНТАЛОНИ, ПЛЕТЯХМЕ СИ ПУЛОВЕРИ И ЯДЯХМЕ ТОВА КОЕТО СМЕ СИ ОТГЛЕДАЛИ НА СЕЛО В ДВОРА, ПОРАДИ ПРАЗНИ МАГАЗИНИ. ВИЖ ПЪРВИТЕ НИ ДЕПУТАТИ ОТ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ - ПРИЛИЧАТ НА КЛОШАРИ!

86

Дърт

преди 1 година

Ами то ще излезе, че сме си живели живота при гадния социализъм?

85

Анонимен

преди 1 година

След като сте оставили 12 години мутрите да управляват България, няма как да не се страхувате от бедност и да не ви спадне жизнения стандарт

84

Анонимен

преди 1 година

Важното е да има банани и тоалетна хартия - за тях подрипвате и ревяхте като мага рета по площадите след 1989 година. Тогава имахте добър жизнен стандарт, но не го искахте, искахте си бананите и тоалетната хартия. Е, сега ги имате...

83

Анонимен

преди 1 година

Така е при демокрацията и пазарната икономика и под владичеството на САЩ.

82

Анонимен

преди 1 година

Чик чок, не съди по себе си,!

81

Чик чок

преди 1 година

Да добавя, че българинът е сред най-неадекватните що се отнася до харчене. 2 лева няма да се усмихне, но телефонът трябва да е последен модел, че да ме види Мимето от съседния блок, колко съм як и да иска да ми посвири на хармониката! Комплексарщина до откат се вихри по цялата територия! Лошото е , че и съвсем зрели хора(на вързаст поне) са същите. Ако нямаш "чупещ се"(огъващ се) на две телефон - ще хълцаш. Добре дошли в държавата наречена Комплексария.

80

Мунчо

преди 1 година

Ей ся и ас съ растревожих. Що ги пишете тези нища ве ?

79

КОЛКО И ДА СИ ТАП

преди 1 година

АКО ИМАШ В ДЖОБА 100 ЛВ. И СИ ТРЪГНАЛ ДА СИ КУПУВАШ ЯЙЦА ИЛИ БЕНЗИН, НА КАСАТА ОСЪЗНАВАШ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ИМАШ САМО 50 ЛВ? НИЩО ЧЕ СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ПРОМЯНАТА.

78

Чик чок

преди 1 година

Само в България май всички имат за кредити и заеми за всякакви глупости, вкл. и апартаменти и всичко, но за ядене, учене и друго - нямат. Кой им е виновен на тези? "Аз съм голяма работа, сега ще си купя апартамент и ще видите колко съм независим и самостоятелен". И колко да си независим, само от банката. Ама откъде акъл да бъде разбрано? Няма...

77

АЙДЕЕ НАЩЕ!

преди 1 година

КАКВО ГИ Е СТРАХ? БЕСИШ СЕ И ТОЛКОВА. ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ИМ ИЗКАЛВА ПАРИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ 4%?

76

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Нека писните на Ботева и Тошев са огласят земите български. За да е мирна, весела, щастлива и успешна Новата 2023 г. По-добра от изминалата 2023 г. За ужас на политиците ни, за които гласуват само около 30-35 % от българите и българките. СОКОЛЕ.

75

АЙДЕЕ НАЩЕ!

преди 1 година

АМИ СТРАХУВАТ СЕ ОТ БЕДНОСТ ЗАЩОТО СА БОГАТИ!

74

Милионер

преди 1 година

Не само ще ги поведа хората, но и знамето българско ще го развея. Нжо пък, искам след мен да са приятелите и приятелките ми. А пък те са толкова много. Честита да им е ! Особено от Ловеч.

73

АЙДЕЕ НАЩЕ!

преди 1 година

БЯХМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ, НО ВЕЧЕ СМЕ ПЪРВИ!